tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tuoksua näppärässä muodossa

Piipahdetaan hetkeksi Ranskaan, josta tulee ihanan luonnolliset Sabé Masson Soft Perfume tuoksupuikot. Käytännöllisen Soft Perfumen voi huolettomasti napata vaikka laukkuun mukaan sen kiinteän koostumuksen ansiosta. Tiputtelen aina välillä tavaroita käsistäni, mutta nyt ei tarvitse pelätä lasinsirujen siivoamista. Ympäristöystävällinen pakkaus on todella kevyt, mutta silti kestävän vankka.



Puikkoni on tuoksussa Belle Furieuse, jossa on tuulahdus jotain ajatonta. Päänuotit ovat sitruuna, minttu ja basilika, joten raikkaista tuoksuista pitävät varmasti ihastuvat tähän. Sen lisäksi huomaan selvästi pohjanuottina olevan männyn, joka tuo kotoisan ja lämpimän tunteen. Mieleeni nousi ajatus, että jos Belle Furieuse olisi ihminen, niin hän olisi klassisen kaunis nainen, mutta sopivalla särmikkyydellä varustettuna.

Tykkään laittaa tuoksua ranteisiin, mutta sitä voi nopeasti sujauttaa vaikka kyynärtaipeisiin tai kaulalle. Tuoksu pysyy useita tunteja iholla, joten ihan heti sitä ei tarvitse laittaa lisää. 



Sabé Masson Soft Perfumet sisältävät vähintään 10 % tuoksua, eikä ainesosaluettelosta löydy esimerkiksi alkoholia. Muutkin raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja täysin luonnollisia. Belle Furieuse puikon pohjana on mangovoi ja tamanuöljy, joilla on ihoa elvyttäviä vaikutuksia. Pehmeää puikkoa onkin miellyttävä hieroa ihoon, ja se tuntuu hoitavalta. Belle Furieuse puikko on myös söpön vaaleanpunainen ja sisältää pientä kimalletta, jota ei iholla huomaa kuin ihan läheltä katsottuna. 

Hintaa Sabé Masson Soft Perfume tuoksuilla on 28,90 € esimerkiksi Naturellement-nettikaupassa, ja tässä on suora linkki Belle Furieuse tuoksuun (en hyödy linkeistä mitenkään). Tuoksuja löytyy lukuisia, joten uskon, että joka makuun on oma parfyymi. Tykkään myös siitä, että jokaisen parfyymin pakkaus on erilainen ja visuaalisuus tuo tuoksumaailmaa hienosti esiin.

ps. Kampin Ruohonjuuressa voi käydä tuoksuja nuuhkimassa :)


Tuote on saatu testiin.

16 kommenttia:

  1. Tuollainen olis kyllä kätevä!
    Mä muistan kun mun mummolla oli tuollainen kiinteä tuoksu. Rasia oli vihreä jossa oli kultaa koristeena, niin kaunis. Lainasin sitä aina lapsena, sillä se oli musta jotenkin niin ihana ja hauska :) Nyt se on jo kadonnut, mutta tulikin mieleeni tästä kirjoituksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevyys on hyvä sana kuvaamaan Sabe Massonia pakkauksen takia ja tätä voi käyttää yhtä helposti kuin huulivoidetta. Tämä oli minun eka voidemainen hajuvesi, mutta tykästyin kovasti sen helppouteen. Tuoksumuistot säilyy tosi hyvin, joten varmaan muistat myös mummosi kiinteän hajuveden tuoksun :)

      Poista
  2. Sabe Massonit on ihania, mulla on näitä kolme. Laitan aika usein kotipäivinä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuoksu on usein tässä pöydällä, jotta voin piristää sillä itseäni keskellä päivää :)

      Poista
  3. Nää on niin söpöjä ja kivasti miedon tuoksuisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on aivan mahtavat, mutta en ole päässyt muita tuoksuja nuuhkimaan :)

      Poista
  4. Sulla on kyllä aina niin kauniita kuvia :)

    Jostain syystä mulla on hieman ennakkoluuloja voidemaisia tuoksuja kohtaan, johtuen ehkä joistain lapsuuden "halpis/leikkituoksuista" joita sai voidemaisina huulirasvapurkkia muistuttavissa rasioissa. Pitäisi päästä vaan tuoksuttelemaan ennen ostamista (eikä tuoksupuikkoja tmv. taida olla täällä kauppojen ja tavaratalojen valikoimissa), sen olen oppinut kantapään kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Näissä on tyylikkäät ja laadukkaat tuoksut, joten halpa ei ole lainkaan ajatus joka tulee mieleen. Se on kyllä vähän hankala, jos tuoksuja ei pääse livenä nuuhkimaan, koska ostopäätös voi olla haastava.

      Poista
  5. Nämä ovat kyllä ihastuttavia :) Tuoksuttelin näitä I love me-messuilla, oma suosikkini taisi olla se ruusu :) Sen voisinkin muuten ostaa äidilleni sekä anopille äitienpäivälahjaksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin näissä helppouteen, kun voi niin näppärästi käyttää tuoksua ilman suihkuttelua. Ruusu on varmasti aina toimiva valinta :)

      Poista
  6. Ihanat kuvat! Nämä tuoksupuikot ovat kyllä markkinoiden kauniimpia ja ihana on monessa tuoksukin. Juuri tuota kyseistä en ole tuoksutellutkaan. :) Kivaa päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on tosiaan ihania, ja niin värikkäitä. Mahtavaa päivää myös :)

      Poista
  7. Ihana ulkoasu tuotteella!! :) tällaista voisikin joskus kokeilla, kiitos vinkistä! ;)

    luonnollisempi.fi

    VastaaPoista