torstai 16. kesäkuuta 2016

Kympillä miellyttävä meikkivoide

Rimmelin meikkivoiteita on hurjan paljon ylistetty, joten pakkohan oli itsekin testata, että mistä puhutaan. Ostin Lasting Finish 25hr With Comfort Serum meikkivoiteen. Lasting Finish meikkivoiteita on kaksi, jotka on helppo erottaa vaikka korkin värin perusteella. Valkoisella korkilla saa puolipeittävän meikkivoiteen, kun taas tämä puna-asuinen lupaa täyttä peittävyyttä. Sitten on vielä sinikorkkinen ja malliltaan saman näköinen pullo, joka on tosin Match Perfection-sarjaa.


Meikkivoide tosiaan lupaa erinomaista peittävyyttä, kestävyyttä hikeä ja kuumuutta vastaan sekä kirsikkana kakussa on aurinkosuoja 20. Valitsin vaaleimman värin 091 Light Ivory. Sävy on punapohjainen, joten tiesin ettei se tule olemaan täysi nappi minulle. Harmittelenkin usein kuinka hankala on löytää vaaleita ja keltaisia markettimeikkivoiteita. Loreal True Match on ainakin yksi harvinainen poikkeus. Mutta vaaleudeltaan Rimmelin sävy on hyvä.


Tykkäsin Lasting Finishin peittävyydestä, joka ei ole tasoa naamari, vaikka tämä peittääkin riittävän hyvin. Peittävyys oli luonnollista ja kasvoille sulautuvaa. Meikkivoide on helppo levittää iholle eikä se tunnu kasvoilla esimerkiksi kiristävältä tai paksulta. Tämä myös pysyy kasvoilla nätisti, kuten luvattiin. Ei ehkä ykkösvalinta seka- tai rasvoittuvalle iholle, koska kiiltoa meikkivoide ei hillitse.


Voin siis sanoa, että noin reilun kympin hintaan tästä saa oikein hyvän meikkivoiteen, jos etsit punertavaa, peittävää, vaaleahkoa ja kestävää pintaa iholle. Extraplussat annan vielä pumppupullosta ja aurinkosuojasta, johon koetan tänä kesänä erityisen hyvin panostaa. Varoitukset auringon vaikutuksesta ihon vanhenemiseen ovat selvästi vaikuttaneet minuun :)

12 kommenttia:

 1. Tämä ei mulla jäänyt aktiivikäyttöön, mutta sen sijaan Lasting Finish -peitevoidenappi ja puuteri ovat melkein päivittäin käytössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaihtelen lähes joka päivä eri meikkivoidetta, ja en tätä ostaisi ainoaksi meikkivoiteeksi. Mutta Rimmelissä yhdistyy moni mukava ominaisuus, joten olen tästä tykännyt :)

   Poista
 2. Multa löytyy se sinikorkkinen Match Perfection. Sävy on 081 Fair Ivory, joka on todella vaalea. On siis talvikäytössä ja silloinkin usein sekoittelen sitä jonkun muun meikkivoiteen kanssa, etten näyttäisi ihan lakanalta. Muuten olen kyllä tykännyt kovasti:) Hinta-laatusuhde on enemmänkin kuin kohdillaan. Pitää varmaan kokeilla tätäkin, kunhan tuo Match Perfection loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin talvella käyttää hyvin vaaleitakin sävyjä, joten voisin tuon sävyn tsekata. Rimmelin meikit ei ole mulle kovin tuttuja, mutta ehdottomasti voin kokeilla meikkivoiteita lisää :)

   Poista
 3. On kyllä totta, että vaaleita keltapohjaisia sävyjä on vaikea löytää, joku Aasia voisi olla tässä suhteessa pään sekoittava paikka meikkivoiteiden osalta. En oikein käsitä miksi ajatellaan, että tosi vaalean ihon omaava on aina kylmä sävyltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin yleinen pettymys, että katsoo kaupassa sen vaaleimman sävyn ja se on suurella todennäköisyydellä punapohjainen. Melkeinpä pitää ostaa meikkivoide aina, jos sattuu vaalean ja keltaisen löytämään :D

   Poista
 4. Lumenen 0-sävy on käsittääkseni keltapohjainen, tai vähintäänkin neutraali, sillä se sopii hyvin vaaleaihoiselle kaverilleni, jolla on keltapohjainen iho. Mulle puolestaan Lumenelta sävy 1 on juuri sopiva, sillä en ole iholtani yhtä vaalea kuin hän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Lumenen Matt control meikkivoiteen sävy 0 on punainen ja 1 keltainen. En ole kauheasti muita Lumeneja testaillut, joten en tiedä onko 0 keltainen välillä ja välillä punertava :)

   Poista
 5. Jos tätä sarjaa aion testata, taidan suosiolla valita sen sinikorkkisen :D Ja joo, toi on kyllä harmi että suurin osa sävyistä on punpaohjaisia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testailin vasta NYXin mattameikkivoidetta, josta löytyi tosi keltainen sävy, mutta se onkin jo liian kellertävä, ei ole helppoa :D

   Poista
 6. Mäki oon miettiny tota meikkivoidetta mut taas ne sävyt! :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimmelin sävymaailma ei tunnu yhtään vastaavan minun tarpeita, mutta kun sain tämän halvalla alesta, niin ajattelin silti testata :)

   Poista