maanantai 13. kesäkuuta 2016

Huokosia pienentävä naamio

Mistä tietää, että sinulla on isot ihohuokoset? Siitä kun käyt kosmetologilla, ja ensimmäinen kommentti koskee aina huokosia. Vastaan siihen, että juu, isot ovat. Huokoseni ja niiden tukkeutuminen ovatkin se syy mennä kosmetologille. Etsin myös aina hyviä täsmätuotteita tähän iho-ongelmaani, ja tässä on yksi sellainen naamio.


Brittiläisen luonnonkosmetiikkamerkki Laidbaren For Richer For Porer naamio lupaa pienentää ja puhdistaa huokoset epäpuhtauksista kaoliinisaven avulla. Muut tärkeimmät ainesosat ovat kosteuttava sheavoi ja rauhoittava ruusuvesi. Mutta mielenkiintoisin ainesosa on lakritsiuute, jonka takia naamio myös tuoksuu ihanasti lakulle! Lakritsi on mukana naamiossa sen tulehduksia vähentävien ominaisuuksien takia.

Naamio tuntuu silkkisen pehmeältä, mutta mukana on erittäin isoja luonnollisia rakeita, joten kasvot tulee kuorittua tavallista hellävaraisimmin liikkein. Huokoset ovat se tärkein juttu, ja siihen naamio myös tepsii. Huokoset näyttävät tiukentuneen ja iho on tasaisempi. Käytän tätä kaksi kertaa viikossa, jotta vaikutus myös pysyisi paremmin. Vaihtelunhaluisena en malttaisi aina käyttää samaa naamiota viikkokaupalla, mutta tulokset tietenkin näkyvät parhaiten, kun pysyy samoissa tuotteissa.


Rasvaiselle ja sekaiholle suunnattu Laidbare For Richer For Porer maksaa noin kymmenen euroa esimerkiksi MyPure-nettikaupassa. Tykkään pakkausten simppelistä ulkoasusta, joissa on käytetty rohkeasti yhtä väriä tehokeinona. Tämä on oikein hyvä naamio budjettihintaan, ja etenkin, jos lakun tuoksu saa veden kielelle. 

14 kommenttia:

 1. Onneksi huokosia pienentäviä tuotteita on olemassa, olen todennut savinaamiot kyllä tehokkaiksi huokospienentäjiksi :) Myös Clarisonic on itselläni hionut nenän viereisiä poskihuokosia pienemmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savinaamioitakin käytän myös ja nekin toimivat hyvin. Muistan postauksesi Clarisonicista ja se oli vakuuttava :)

   Poista
 2. Apua, jotenkin raakaa, et niistä sanotaan heti. Tosin mullekin kommentoidaan, mutta vähän toisesta syystä. Mähän yritän aina kosmetologeja saada tekemään mulle ennen hoitoa ihonpuhdistusta, yksikään ei ole nähnyt sitä tarpeelliseksi, koska mun huokoset on kulma niin pienet ja puhtaat, etteivät näe sitä järkeväksi. Miksi ne musta silti näyttää suurilta? :o

  Mut pistän tän korvan taakse, jos rasvoittuman ihon omaavat kamut tarvitsevat tän kaltaista tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi tietenkin tuntua vähän "epäkohteliaalta", jos heti sanotaan, että sinulla paljon finnejä/kuiva iho/punertavuutta tai mitä vaan ihossa olisikaan. Mutta toisaalta, kun jokin ongelma näkyy heti, niin on helppo sitten suunnitella kasvohoito sen mukaan. Ja minä tiedän ihoni ongelmakohdat, joten se tuntuu itsestäänselvyydeltä, kun kaikki kosmetologit sanoo samat asiat :)

   Poista
 3. No tätä tarvisin, koska nenän vierellä on couperosaa ja laajentuneita huokosia. Mukavaa viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla naamio auttoi hyvin, ja uskon, että jos huokoset eivät ole niin suuret kuin minulla, niin tämä voi toimia vielä paljon paremmin :)

   Poista
 4. Mulla suurimman muutoksen ihohuokosiin on tehny retinol yövoiteessa,en taida ihan hevillä enää laskee irti ku jo viikon käytön jälkee muutos oli sen verran radikaali! :D

  VastaaPoista
 5. Oii kuulostaapa hyvältä tuotteelta! :) jo toi lakun tuoksu sais mut varmasti ostamaan hahahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan hyvä tuote, ja laku on hauska lisä, etenkin kun sen tuoksu tulee täysin luonnollisista aineksista :)

   Poista
 6. Mielenkiintoinen tuote! Täälläkin sama "vaiva", joten tämä täytyy kyllä laittaa hankittavien listalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti aika yleinen vaiva, että isot huokoset koetaan häiritseväksi :)

   Poista
 7. Minä olen kokeillut kaikkea, mitä kukaan on koskaan missään vinkannut avuksi isoihin ihohuokosiin ja turhaan. :/ Niihin ei auta mikään! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän onkin sitten hankala vinkata mitään. Olet varmaan kokeillut kaikki esim. supistavat kasvovedet, öljyt ja (savi)naamiot. Silikonipohjustajilla huokosia voi onneksi hieman piilottaa pienemmiksi.

   Poista