maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kesätunnelmissa / Jurlique

Suomen lyhyessä, mutta niin kauniissa kesässä ei aina ehdi saamaan rusketusta iholle. Itse en ole koskaan ollut auringonpalvoja, vaan viihdyn mieluummin varjossa. Onneksi on kuitenkin tuotteita, joilla ihoa voi hoitaa kesäisissä tunnelmissa. Austaralia on maa, jossa aurinko porottaa hieman eri tavalla kuin Suomessa, joten luottoni oli vahva australialaisen Jurliquen luonnollisiin aurinkotuotteisiin. 


Sunless Tanner tuo iholle kauniin rusketuksen ilman auringon vaaroja. Jo yksi kerros voidetta antaa väriä pintaan, ja sitä voi kerrostaa tarpeen mukaan.Väriä ei heti huomaa iholla, koska sävy syvenee pikkuhiljaa jopa parin tunnin ajan. Joten kannattaa ensin laittaa vähän kerralla, jotta rusketuksen tummuutta voi lisätä halutessaan. Ei varmaan tarvitse mainita kuka laittoi heti kerralla käsiinsä kaksi kerrosta voidetta, ja olipahan kunnon rusketukset keskellä kalpeaa kevättä :D

Nopeasti imeytyvää voidetta voi laittaa niin kasvoille kuin koko vartalollekin. Iho kannattaa aina kuoria ennen itseruskettavaa, jotta sävy olisi mahdollisimman tasainen. Geelimäisen koostumuksen takia voidetta on helppo levittää iholle, eikä tässä ole sellaista perinteisen itseruskettavan tuoksua.Kesälläkin on tärkeää pitää iho kosteutettuna, ja auringossa oleilun jälkeen After Sun Replenishing Moisturising Lotion on hyvä vaihtoehto niin kasvoille kuin koko vartalolle. Yleensä olen tottunut vähän ohuempiin after sun voiteisiin, mutta Jurlique oli yllättävän kosteuttava ja täyteläinen, joten tällä saa ihon hyvin rauhoitettua.

Pehmeän tuoksuinen voide sisältää sekoituksen orgaanisia ainesosia. Tuotteen pääraaka-aineita ovat esimerkiksi pehmentävä mangovoi ja skvaleeni, joka ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Skvaleenissa on myös korkea fenolipitoisuus, joka auttaa ihoa suojautumaan UV-vaurioilta, vaikka toki aina kunnon aurinkovoide on tarpeen ulkona.
Kesäiseen tyyliin sopii myös huulikiillot. Jurliquen Hydra-Gloss huulikiilto sisältää lukuisia öljyjä, jotka hoitavat ja pehmentävät huulia. Kiilto on sopivan tahmainen, joten se myös pysyy vähän pidempään paikallaan. Sävy I´m Neutral näyttää tuubissa erittäin vaalealta persikalta, mutta huulilla sävyä ei juurikaan huomaa. Hydra-Gloss kiillossa on kevyt, minttuisen raikas tuoksu.


Kesä alkoi kuumasti, mutta nyt on ollut suorastaan viileää ulkona. Lämpöä odotellessa onkin hyvä aika hankkia kaikki kesään tarvittavat tuotteet, kuten aurinkovoiteet, after sunit ja itseruskettavat. Säästä huolimatta minun kesäfiilistä on nostanut se, että varasin eilen matkan Prahaan, jee! Loman odotus on melkeinpä yhtä jännittävää kuin itse matka.

Jurliquen tuotteet ovat vähintään 95 % luonnollisia. Merkkiä myy esimerkiksi Home of Kikas, Kimpure ja Dots. Home of Kikas-nettikaupassa itseruskettava ja after sun voide maksavat 38 €. Hydra-Gloss huulikiilto maksaa 18 €.


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkailusta.

6 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuota Jurliquen ir:aa, tykkäsin tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun piti hetki miettiä, että mikä ir :D. Itseruskettava on kyllä hyvä, tykkään sen kevyestä koostumuksesta :)

   Poista
 2. Hyvä pointti tuo Australian ja aurinkosuojien yhteys, Australiassa taisikin olla aika korkeat ihosyöpätilastot, joten he ovatkin joutuneet kehittämään toimivia suojia! Olen kerran ollut Aasiassa ja on se auringonpaahde aivan eri, kuin mitä täällä pohjolassa.

  Mua ei itseruskettavat kiinnosta, paitsi alkukesästä ehkä loppukesään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes uskalla ajatella kuinka paljon joutuisin käyttämään aurinkosuojaa Australiassa, saisi varmaan viiden minuutin välein lisäillä voidetta:D. Mäkään en ole ahkerin itseruskettavien käyttäjä, mutta esim. ulkomailla en halua näyttää aivan haamun kalpealta.

   Poista
 3. Nää vaikuttaa tosi kivoilta, etenkin tuo itseruskettava on sen oloinen, että voisin sen kotiuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oli kiva käyttää, koska tykkään geelimäisestä ja nopeasti imeytyvästä koostumuksesta :)

   Poista