sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kesätukka ei ole lättänä

Tuuheuttavat hiustuotteet ovat minusta vähän ongelmallisia. Kaipaan tuuheutta tukkaani, mutta aika usein joutuu valitsemaan volyymin tai hoitavuuden. Tuuheuttavat tuotteet jättävät hiukseni helposti kuiviksi, jolloin pörröisyys on se mikä lisää massan tuntua. Lähdinkin siis hiukan odottavin fiiliksin testailemaan Living Proofin Full shampoota ja hoitoainetta.


Värjätyille ja käsitellyille hiuksille suunnattu shampoo lupaa olla hellävaraisen puhdistava ilman hiusten lätsäytystä. Hyvin vaahtoavaa shampoota on mukava hieroa hiuspohjaan, mutta huuhtelun jälkeen hiuksissa on pientä nahkeutta huomattavissa. Se ei minua kauheasti yllättänyt, koska usein tuuheuttavat shampoot tekevät minulle näin. Hiukset eivät kuitenkaan olleet mitenkään takkuiset, vaan ihan sileät, joka oli positiivinen yllätys. 


Shampoon jälkeen laitettu Full-hoitoaine teki lisää hyvää hiuksille vain parin minuutin aikana. Hiuksiin tuli selvästi tavallista enemmän kiiltoa ja sileyttä ilman, että tarvitsi tinkiä tuuheudesta. Full-tuotteilla sain sen mitä olen aina halunnut tuuheuttavilta tuotteilta. Tämä duo toimii hyvin yhteen, ja kannattaa hankkia molemmat tuotteet, jotta saa maksimihyödyn irti. Käytän paljon eri sarjojen tuotteita yhtäaikaa, mutta pitäisi useammin muistaa, että saman sarjan tuotteet on tarkoitettu tukemaan toisiaan ja käytettäväksi yhdessä. Näin voi saada tuotteista esiin uusia ominaisuuksia.


Tyylikkään harmaisiin verhottu Living Proof-kaksikko on päässyt ahkeraan käyttöön nyt kesäkuukausina, jolloin hiuksia ei tarvitse piilottaa pipon alle. Jos etsit tuuheutta sekä kaunista elävyyttä tukkaan, niin Full-hiustuotteet ovat kyllä kokeilemisen arvoisia. Täältä löytyy aiempi postaukseni Living Proof-kampaamotuotteista, jos kaipaat vinkkejä kaksihaaraisten taltuttamiseen tai lisävolyymin hankkimiseen. Living Proof Full-sarjan tuotteilla on hintaa 24,50 €.


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

 1. Mulla on nää ja tykkään ihan hirveästi. Näissä on jotenkin niin liukas koostumus, että on todella riittoisia jopa mun pitkiin hiuksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä helposti lotraan hiustuotteita liikaa, mutta näiden kanssa niin ei tarvitse tehdä. Sekin kertoo mielestäni laadukkuudesta :)

   Poista
 2. Wow en tiennyt että Living Prooffia sai jo Suomesta! Ehdottomasti menee jossain kohtaa kokeiluun, olen nyt löytänyt "luotto kaksikkoni" yhdestä Lushin löyhkäävästä shampoosta ja kaampaamon hiusnaamiosta, mutta niistä luovuttuani voisi LP olla hyvä vaihtoehto. Myös Bumble&Bumble on kokeilu-listallani. Täytyykin lähteä googlailemaan missä on lähin myyjäni muualla kuin netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että kiinnostuit! Tuuheuttavat hiustuotteet ovat olleet minulle ongelmallisia, mutta Living Proof onnistui tekemään kaiken luvatun. Hiukset ovat kiiltävät ja silti tuuheat :)

   Poista
 3. Mua just rasittaa se kun ne tuuheuttavat shampoot ja hoitoaineet jättävät hiukset niin sähköisiksi ja pörröisiksi, ettei kampakaan pääse niiden läpi kulkemaan. Sitten nämä kosteuttavammat eivät tee hiuksista tuuheita vaan aika latteat.

  Täytyykin pitää mielessä nämä tuotteet, jospa ne auttaisivat tähän tukkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri se ongelma, koska yleensä mikään tuote ei anna tuuheutta sekä hoitavuutta. Yllätyinkin positiivisesti :)

   Poista
 4. Mä olen näitä Stockkalla joskus pyöritellyt käsissäni ja miettinyt ostamista, ovat siis sillä ikuisella "ostoslistalla" :D Mäkin tykkään ainakin ajatuksen tasolla tuuheuttavista shampoista, mutta tosiaankin niillä saa joskus Rölli-lookin aikaan. Ja saman sarjan tuotteiden käyttäminen olisi kyllä viisasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että merkkiä myydään Stockmannilla! Mä olinkin melkein kokonaan lopettanut tuuheuttavien tuotteiden käyttämisen, koska niin usein on joutunut pettymään ja hiukset ovat kuin kuivaa heinää :)

   Poista
 5. Kuulostaapa hyvältä kaksikolta! Itsekin kaipailisin lisätuuheutta hiuksiini, mutta toisaalta en myöskään halua sellaisia pörröhiuksia, jotka monet tuuheuttavat shampoot ja hoitoaineet tekevät. Nämä vaikuttaisivat siis aika täydellisiltä omiin tarpeisiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ehdottomasti parhaat tuuheuttavat tuotteet, joita olen käyttänyt. Ihan yllätti miten hiukset kiilsi pesun jälkeen :)

   Poista
 6. Mulla on jääny tuuheuttavat hiustuotteet ihan unholaan, juurikin siksi, kun ne tuntuu tekevän hiuksista kuivat, ja suosinut hoitavia tuotteita. Mutta loistavaa, jos näissä yhdityy hoitavuus ja tuuheutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytän 90 prosenttisesti hoitavia tuotteita, mutta näiden tuotteiden kanssa tosiaan saa kaikki parhaat puolet :)

   Poista