perjantai 8. heinäkuuta 2016

Miten tuhlata kolikot lentokentällä?

Kesälomat alkavat olla monella lähellä (tai jo vietetty), joten minulla tuli yksi vinkki mieleen kosmetiikkaan ja lentokenttiin liittyen. Minulla oli viime kesänä vielä pari punnan kolikkoa tuhlattavana Heathrown lentokentällä, joten hoksasin suunnata lehtihyllylle. Briteissä lehdet ovat halpoja ja todella monen aikakausilehden mukana tulee vielä kivoja tuotteita mukana. Valittavana oli esimerkiksi lehti, jossa tuli mukana kaksi Ciaten kynsilakkaa ja toisessa oli huulikiilto ja ripsiväri itselleni tuntemattomalta merkiltä. Valintani kuitenkin kohdistui Harper´s Bazaariin, jonka kanssa tuli L´Occitanen matkakokoiset shampoo ja hoitoaine.


Täytyy myöntää, että itse Harper´s Bazaar oli tuli aika nopeasti pläräiltyä, ja tuotteet olivat se joka kiinnosti eniten. Lehti maksoi 4,30 puntaa, ja kaupanpäällisten arvoksi sanottiin 11 puntaa. Suomessa lehti maksoi lähes kymmenen euroa, eikä siinä tullut kylkiäiskosmetiikkaa mukana. 


L´Occitanen Repair shampoo osoittautui ihanan vaahtoavaksi, hellävaraiseksi shampooksi. Luistavan koostumuksen takia shampoo oli myös todella helppo levittää päänahkaan eikä tämä kuivattanut hiuksia yhtään. Hoitoaine sen sijaan saisi minulta arvosanan ihan ok. Ei tehnyt erityisemmin mitään erikoista hiuksille, joten en maksaisi normihintaa tästä.Ostaisin varmasti useammin irtonumeroita, jos hinnat olisivat Suomessa edullisemmat ja jos samalla saisi testattua mielenkiintoisia tuotteita. Kotimaassa kaupanpäällisiä saa yleensä vain vähän pidempiin tilauksiin mukaan. Aika vähän tulee muutenkin lehtiä luettua, koska ostan niitä vain reissuille mukaan kevyeksi viihteeksi kirjan oheen. Blogit ovat varmasti tähän iso vaikutin, etten enää koe niin isoa tarvetta lukea lehtiä, koska netti on täynnä mielenkiintoisia juttuja ja ihan ilmaiseksi.

12 kommenttia:

 1. Heinäkuun Red-lehdessä oli paljon lukemista ja kaksi Rodialin silmänrajauskynää (musta ja ruskea), jotka ovat aivan loistavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että löysit hyviä tuotteita lehden kautta. Itseäni taas huvitti tänään, kun näin lehtihyllyssä lehden, jota mainostettiin sisällä olevalla näytepussilla. Ei ehkä kovin hyvä houkutin :D

   Poista
 2. Suomen irtonumeroiden hinnat on kyllä aika suolaisia, onneksi nykyään on usein tarjouksia ja silloin yleensä sorrun osteluun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostan lehtiä lähinnä vain kesällä, ja tosiaan toki lehtiä saa välillä parilla eurolla, mutta olisipa kiva saada myös tuotteita mukana :)

   Poista
 3. Hyvä vinkki brittimatkaajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mukava tapa päästä eroon niistä lopuista kolikoista, joita Forex ei välttämättä ota takaisin :)

   Poista
 4. Hyvä vinkki, en ookaan koskaan itse tullut ajatelleeksi tota :D Suomesta mäkin ostelen lehtien irtonumeroita todella harvoin juurikin korkean hinnan takia. Täytyy pitää tämä sun vinkki mielessä, kun seuraavan kerran menen ulkomaille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hoksasin tämän ihan siinä myymälässä pyöriessä. Sain samalle lehden lennolle luettavaksi ja uutta kosmetiikkaa testiiin, eli täydellinen yhdistelmä :)

   Poista
 5. Täytyy myöntää, että erinäisillä lentokentillä on tullut ostettua lehti kylkiäisten vuoksi. Harvemmin Suomessa näkee tätä, mutta kerran oli essien pienikokoinen kynsilakka ainakin muistaakseni Glorian mukana. :) L'Occitane <3

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä vinkki, kiitos!

  VastaaPoista