keskiviikko 24. elokuuta 2016

Lookfantastic boksi pitkästä aikaa

Joskus tapahtuu mukavia sattumia. Selailin yksi päivä Instagramia, ja viimeinen katsomani kuva oli elokuun Lookfantastic beauty box, joka näytti minusta mielenkiintoiselta. Siirryin instasta toiselle sivulle, jossa eräs nettituttu kyseli haluaisiko kukaan hänelle ylimääräisenä tulleen LF-boksin. Minä tietenkin hihkuin, että täällä olisi yksi vapaaehtoinen, koska olisipa mahtavaa saada yllätysboksi pitkän tauon jälkeen. Ja näin boksi päätyi minulle onnekkaan sattuman kautta.

LF-boksin teemana on Best of British, eli sisältönä on brittiläistä kosmetiikkaa. Kurkataan mitä elokuu toi tullessaan.


Tykkään kovasti kasvosuihkeista, mutta silti tuntui yllättävältä valinnalta laittaa kaksi suihketta samaan laatikkoon. REN on luonnollisia ainesosia sisältävä merkki, jonka Flash Defence Anti-pollution Mist lupaa suojata ihoa ympäristön saasteilta sekä vähentää näppyjä ja ihon nuutumista. Tuoksultaan suihke on ihanan raikas, mutta muita tuotteen ominaisuuksia on vaikea arvioida näin pienen pullon perusteella. Harmikseni tämä näytekokoinen pakkaus tuntuu kastelevan enemmän käsiä kuin kasvoja. Uskon kuitenkin, ettei täydellä pullolla olisi samaa ongelmaa. Täysikokoisen arvo 29,95 €.

Toinen suihke oli 98 prosenttisesti luonnollinen Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz. Tämän mainostetaan vähentävän hienoja juovia, tummia silmänalusia ja ihon sameutta. Aikamoiset lupaukset, mutta minä käytän kasvosuihkeita vain niiden raikastavien ja ihoa tasapainottavien ominaisuuksien takia. Tässäkin on mukava tuoksu, ja inci-listassa olikin esim. limeä. Tuotetta ei löytynyt Lookfantasticin nettikaupasta, mutta arvioisin täyden pullon hinnaksi noin 20 €.


Balance Me on luonnonkosmetiikkaa, jonka Congested Skin Serum kuulostaa aina tarpeelliselta näppyvoiteelta. Koostumukseltaan seerumi on aika nestemäinen, mutta se on tuntunut hoitavan leukalinjaani, johon näppyjä yleensä tulee. Täysikokoisen hinta 19,95 €.


Percy & Reed Wonder Balm vaikuttaa juuri sellaiselta hiustuotteelta, jonka en usko tekevän mitään hiukselleni. En tiedä mikä juju siinä on, mutta tälläiset hiuksiin jätettävät hoitovoiteet eivät yleensä toimi minulla. Wonder Balmia voi käyttää muotoilutuotteiden pohjana, lisäämään hiuksiin kiiltoa ja hallittavuutta. Olen käyttänyt tätä kuiviin latvoihin, joita voide pehmentää, joten ehkä tämä tulee käyttöön vaikken sataprosenttisesti ihastunut. Täysikokoisen hinta 22,45 €.


Bee Good huulivoide tuli hyvään saumaan. Olen käyttänyt lähes loppuun Crazy Rumors huulivoiteeni, jotka ovat suosikkejani ja täysin luonnollisia. Ennen boksin saamista pengoin laatikoistani pahimpaan hätään pari Sierra Bees huulirasvaa, joissa myös käytetään mehiläisvahaa, kuten Bee Good tuotteissa. Makean vaniljan tuoksuinen huulivoide tuntuu huulilla aavistuksen vetiseltä, mutta kuitenkin mukavan liukkaalta. Ensivaikutelma huulivoiteen kosteuttavuudesta on hyvä, mutta puikkomuoto on aina suosikkini. Hinta 5,95 €.


Silmänympysvoiteissa näytekoko ei todellakaan haittaa. Nämä tuotteet kuluvat niin hitaasti, että täysikokoinen kestää minulla reilun vuoden (toki tähän vaikuttaa se, että minulla on useita purkkeja käytössä yhtäaikaa). Renu Lip & Eye Active Lift sopii myös huulten ympärille laitettavaksi, mutta minulla tämä päätyy varmaankin vain sy-voiteeksi. Renu Skin silmänympärysvoide on aika ohutta ja helposti imeytyvää, mutta silti se on hoitavan oloinen tuote, joten käytän tämän mielelläni loppuun. Jos täysikokoinen kiinnostaa, niin hintaa tällä oli jopa 64,95 €.


Elokuun boksi sisälsi siis 5 näytekokoa, ja yhden täysikokoisen huulivoiteen. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, jotka tulevat käyttöön ja kasvosuihkeet varmasti tyhjenevät nopeasti. Mutta maksaisinko tästä boksista 23,95 € (boksi 18,90 € + 5 € postikuluja)? Voin sanoa, että en maksaisi, koska tuohon hintaan haluaisin jo pari täysikokoista tuotetta. Mutta nyt sain boksin Smartpost-kulujen hinnalla, joten olen tyytyväinen elokuun sisältöön. Lookfantastic boksi on kuitenkin aina täynnä mielenkiintoisia merkkejä, joten tämä on yksi parhaimmista yllätyslaatikoista mitä markkinoilla on.

Siitä olikin jo vierähtänyt reilu vuosi, kun olen viimeksi ostanut LF-laatikon. Nykyään en juurikaan tilaa kauneusbokseja, vaikka yllätyksiä on kiva saada. Bokseista kertyy usein turhaa tavaraa, ja onhan se kiva käyttää rahansa tuotteisiin, jotka oikeasti haluaa. Ja tämän sanottuani tilasin syyskuun Livboxin, joka on sentään bloggaajaboksi, joten odotan sitä inolla :)


18 kommenttia:

  1. Mä tykkään ihastella tuotebokseja vähän kauempaa, juurikin siksi, että sieltä kertyisi helposti varmasti sellaisia "turhempia juttuja". Vaikka kosmetiikkayllärit kyllä toisaalta kiinnostaisivat...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin kaapeissa aika monta bokseista tullutta tuotetta, joista en niin välitä. Pitää aina välillä pistää niitä eteenpäin :)

      Poista
  2. Mietin tuota LF-boxia koko kesän ajan ja melkein tilasinkin elokuun lootan. Onneksi en kuitenkaan tilannut, koska ei tuo kyllä kovinkaan mielenkiintoiselta vaikuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä olisi voinut olla pikkuinen pettymys, jos olisin täyden hinnan maksanut. Muistaakseni LF-bokseja voi kuitenkin ostaa vielä jälkikäteenkin, jos jossain kuussa oli hyvä sisältö :)

      Poista
  3. Ihanan näköinen toi laatikko, olisin siitä jo iloinen :D. Kasvosuihkeet on aina jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin nätti, että säästän sen jotain muuta käyttöä varten :)

      Poista
  4. Onpas mielenkiintoisen näköinen boksi ja tuo pakkaus on ihana. Merkit ovat mulle aika vieraita, mutta mulle tuli feeluniquen tilaukseen kaupan päälle Balance Men misellivesi, jonka testailua odotan kyllä innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä tuotteita tässä oli, mutta jotain pientä kaipasin lisää, vaikkei pitäisi valittaa, kun sain tämän lähes ilmaisena. Balance me:n tuotteista mulla on hyviä kokemuksia, joten oli kiva tutustua tähän näppyvoiteeseenkin :)

      Poista
  5. Hauskasti visuaalisesti aika samannäköisiä tuotteita. Tosi nätti toi paketti, vähän ehkä kuitenkin vaisuksi jätti tämä, vaikka yleensä olen näistä tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpäs onkin, tuubeja ja suihkeita :). Tämä oli sinänsä hyvä boksi, mutta arvoonsa nähden olisin odottanut hiukan enemmän.

      Poista
  6. Mä niin haluisin tilata tän, mutta just nuo toimituskulut päälle... :( Ja sit mulla jää vaan niin usein käyttämättä nää minikoot tai pyörivät ainakin tosi pitkään käyttämättöminä ja jotain reissuja odotellen (joita ei edes tule, hah!)

    t. Kissis

    kissis.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen sai muistaakseni ilman postikuluja, joten se teki tilauksesta kohtuullisemman. Mäkin saatan jättää näytekoot odottamaan matkoja, mutta koetan pistää kaikki tuotteet mahdollisimman pian käyttöön, ettei ne jää tyhjän pantiksi :)

      Poista
  7. Nää boksit on vaan niin ihania ja vaikka Livbox tilaus on ollut tauolla jo ties kuinka kauan, itseänikin poltteli bloggaajaboksi sen verran, että tilaus lähti menemään (nimimerkillä Jolie Box tulossa myös). Ei kai sitä kosmetiikkahamsteri mihinkään karvoistaan pääse.. :D

    https://bambiandthecity.wordpress.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaan nykyään Livboxista vain nämä bloggaajaversiot, koska niissä odotukset ovat aina korkealla. Toivotaan, että tulee erinomainen laatikko :)

      Poista
  8. LF-bokseissa on aika iso hintaero tilausjakson pituuden perusteella. Vuoden kestotilaus on n. 14 e kappale, ei postikuluja. Postikulut välttää kaiketi jo lyhyemmälläkin pätkällä, ne veloitetaan vain jakson ensimmäisestä. Tuohon hintaan on jo aika hyvä diili :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Mä olen aina tilannut vain yhden boksin kerrallaan, joten en ole hoksannut tätä säästömahdollisuutta :)

      Poista
  9. Boxin sisältö on kyllä kovin suloinen ja koko boxi jotenkin niin ihanan näköinen, siis tuo kansi. Mutta toki jos ei ole ns. hintansa väärti, niin se onkin sitten eri juttu. Mutta kauniita tuotteita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän harmitti sanoa, ettei tämän kuun sisältö ollut aivan hintansa arvoinen, koska mukana oli kuitenkin kivoja tuotteita. Mutta ehkä odottaisin pikkuisen enemmän jotain lisää :)

      Poista