torstai 1. syyskuuta 2016

Hiustenhoitoa ja luonnonkosmetiikkaa / Hiusverkko.fi

Nettishoppaillessa tulee usein käytyä niissä ennestään tutuissa kaupoissa, jotka ovat monesti myös ulkomaisia. Mutta onneksi Suomenkin verkkokaupoissa on runsaasti valikoimaa. Pääsin tutustumaan Hiusverkko*-nettikauppaan, ja testaamaan itselleni uusia tuotteita Korresin sekä Tigin muodossa.


Tigin tuotteista minulla tulee mieleen makeat tuoksut ja sitä löytyy myös Tigi Bead Head Urban Antidotes Recovery sarjasta. Goji-marjasta ja papaijasta makean tuoksunsa saavat shampoo ja hoitoaine lupaavat tehdä hiuksista syväkosteutetut ja ilmavat. Tässä on sellainen yhdistelmä, jonka takia halusin kokeilla juuri tätä duoa.

Shampoo* vaahtoaa mukavasti, joka on minulle aina mieluisa ominaisuus. Kesällä hiukseni rasvoittuivat tavallista helpommin, joten kaipasin hyvää puhdistusta. Ja sitä Tigillä saikin. Hiukset tuntuivat huuhtelun jälkeen puhtaaksi pestyiltä, muttei nahkean kuivaksi jynssätyiltä. Tälläinen pesutulos tarkoittaa minulla tavallista tuuheampia hiuksia.


Vaikka tykkäsinkin puhdistavasta shampoosta, niin ilman hyvää hoitoainetta hiukset voisivat kuivuttuaan olla vähän hapsuiset. Joten onnekseni Tigin hoitoaine* helli hiuksia. Tuotteet toimivat lupausten mukaisesti antaen hiuksiin luonnollista ilmavuutta sekä kaunista kiiltoa. Hiuksista tuli todella silkkisen pehmeät, eikä hoitoainetta tarvinnut käyttää kerralla paljoakaan sen notkean koostumuksen takia.

Minun hiuksissani hoitoaineen tehokkuus on helppo mitata ihan laineikkuuden perusteella. Jos hiukset ovat vähän kuivemmat, niin silloin laineet tulevat voimakkaammin esiin. Mutta Tigin shampoo ja hoitoaine saivat hiukseni suoristumaan tavallista enemmän.


Korresin luonnolliset tuotteet ovat varmasti monelle tuttuja, mutta jos näin ei ole, niin Hiusverkon valikoimista löytyy käteviä matkapakkauksia täysikokoisten purkkien lisäksi. Kesä alkaa olla takana, mutta Holiday in Greece-setti* on kuin pieni tervehdys Kreikan lämmöstä. Tälläinen matkapakkaus on muuten hyvä lahjaidea kosmetiikasta pitävälle. Itse ainakin ilahtuisin kovasti kreikkalaisesta yllätyksestä vaikka synttärilahjana.


Holiday in Greece*-setti sisältää Aloe and Dittany shampoon, Guava vartalovoin, Guava suihkugeelin sekä Basil Lemon vartalovoiteen ja suihkugeelin. Korresin hiustuotteet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia, ja olenkin käyttänyt tyytyväisenä useita merkin hoitoaineita sekä shampoita. Aloe and Dittany on tarkoitettu normaaleille hiuksille, joten se puhdistaa hyvin hiukset, mutta shampoo sisältää sen verran hoitavia ainesosia, joten tämä sopii myös muille hiustyypeille.

Guava vartalovoita olen jo aiemmin käyttänyt täysikokoisen verran, joten tiesin tämän hedelmäisen tuoksuisen tuotteen olevan mukavan paksua ja hoitavaa. Aivan loistava voide talvea kohti mennessä, kun iho kaipaa taas huolellisempaa hoivaa.

Raikkaan sitruksinen Basil Lemon vartalovoide on myös mukavan kosteuttava, ja helposti imeytyvä voide. Mutta tässä oli myös yksi yllättävä, mutta ihana puoli. Vartalovoide jättää iholle samettisen pehmeän, ja puuterisen tuntuisen pinnan.

Guava ja Basil Lemon suihkugeelit ovat toki samanlaisia kuin voideversiot, joten tuoksusta pääsee nauttimaan vähän pidempään. Korresin tuotteissa on yleensä sopivan vahvat tuoksut, joten esimerkiksi vartalovoiteiden tuoksumaailma jää iholle.


Hiusverkko* nettikaupassa myydään monia suosittuja merkkejä, kuten Tigi, Fudge, Korres ja ghd. Perinteisten shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi kaupasta löytyy monipuolisesti myös muita hiustuotteita, kuten saksia, hiustenkuivaimia, suoristusrautoja ja kihartimia. Valikoimissa on myös ihon- ja vartalonhoitoon liittyviä tuotteita. Hyvänä esimerkkinä on  Korresin Holiday in Greece*-setti, joka maksaa vain 10 euroa. 

Tigi Bed Head Urban Antidotes shampoo* maksaa nyt tarjouksessa 9,90 € / 250 ml ja hoitoaine* 17,90 € / 200 ml. Jos isommat pakkauskoot kiinnostaa, niin täältä* voi katsoa hinnat Tigin 750 ml tuotteille. Isoja pulloja voi ostaa yhdessä ja erikseen.



Tuotteet on saatu testiin. Teksti sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Ihanalta vaikuttaa tuo Korresin setti! Ilmankos, koska Kreikka on yksi mun lempimaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole Kreikassa käynyt, mutta Korresin tuotteet ovat tuttuja ja olen tykännyt oikeastaan kaikista kokeilemistani :)

      Poista
  2. Tilaan useimmiten muutamasta tutusta ja hyväksi havaitusta (mieluiten kotimaisista) verkkokaupoista. Uudet tuttavuudet kiinnostavat kovasti. Kiva informatiivinen postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlaillessa usein löytää kotimaisia nettikauppoja, josta en ole aiemmin kuullutkaan. Eli valikoimaa taitaa usein olla enemmän kuin hoksaakaan :)

      Poista
  3. Pitääkin käydä kurkkaamassa noita Korresin tuotteita. :)

    VastaaPoista
  4. Tigiä olen käyttänyt vuosia sitten, mulla oli sellaiset jättipöntöt ja loppua kohden alkoi vähän kyllästyttää :D Tuoksu oli niissä ihana, harmi kun en enää muista, mitkä tuotteet olivatkaan kyseessä. Mutta saman efektin olen huomannut, mitä hoitavampi tuote, sitä suoremmat hiukset :D

    Ja Korres on kyllä mun suursuosikki, mitä tulee kropanhoitotuotteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 750 ml on kyllä aika paljon, mutta jos löytyy hyvä tuote, niin siinä ainakin säästää rahaa. Nämä testaamani Tigin tuotteet ovat hoitotasoa 2, eli ei edes vielä tehokkaimmasta päästä, mutta silti olivat tosi hoitavia :)

      Poista
  5. Tigi on kyllä älyttömän hyvä ja sitä tuli käytettyä vuosia. Varmaan jos yksi hiusmerkki tulisi valita, se olisi Tigi. Aah Korres, rakastan ja tuo Basil Lemon on oma kroppalemppari Korresilta. <3

    Kivaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin löytää tästä Tigin sarjasta suosikkini, se on todella hoitava duo. Tiesinkin, että Korres on yksi suosikkisi :)

      Poista