perjantai 9. syyskuuta 2016

Syyskuun Livbox 2016

Eilen maltoin odottaa jääkiekkopelin loppumiseen asti, ennen kuin sitten iltakymmeneltä pyöräilin Smartpost-automaatille hakemaan kauan odotettua syyskuun Livboxia. Postin seurannan mukaan laatikon piti tulla vasta tänään perjantaina, mutta niin se vain ilmestyi jo torstaina. Mitä täältä löytyikään, let´s see!


Uino Aino-vlogin Aino on valinnut boksiin Cutrin Chooz Refreshing kuivashampoon. Boksissa on tullut aika usein kuivashampoita, joten minulla on pari ihan avaamattakin. Mutta tuote lähtee testiin, koska eihän sitä tiedä vaikka tähän tykästyisinkin.

Toinen hiuspurkki on SN-Makeup-blogin Emilian suosikki Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick eli kosteuttava hoitosuihke. Tuote lupaa palauttaa hiuksiin kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden. Mieluusti otan suihkeen kokeiluun ja tiedän monen tästä tykkäävän kovastikin. Molemmat hiustuotteet ovat 100 ml, eli puolet täysikokoisesta.


MakeupPirita-vlogin Pirita vannoo Lumenen herkkien silmien Sensitive Touch silmämeikinpoistoaineeseen. Pesen silmämeikkini nykyään puhdistusmaidolla tai -öljyllä, joten on kiva testata vaihteeksi tuotetta, joka on tarkoitettu juuri silmämeikille. Toivotaan, että tämä on yhtä tehokas kuin perinteinen tapani pestä silmät. Lumene sopii tosiaan herkkäihoisille ja piilolinssien käyttäjille. Täysikokoinen tuote.


Odotin kovasti mitä luonnonkosmetiikkaa boksissa on, mutta nyt kävi vähän huono tuuri. Kuten täällä kirjoitin, niin minulta jo löytyy Korresin Basil Lemon suihkugeeli. Eevsku-blogin valinta ei mennyt siis ihan nappiin, mutta kosmetiikkaharrastajana en ylläty siitä, että boksista voi joskus tulla tuotteita, jotka jo omistaa. Suihkugeeli on kätevä 40 ml matkakoko.


Better Nail Day-blogin Tean valinta syyskuun boksiin oli Makiash kynsilakka. Sain sävyn, jossa on vihreää, sinistä ja harmaata. Olisi ollut kiva saada joku muu Makiashin meikkituote, koska käytän laiskasti kynsilakkoja ja sävy ei ollut tyyliseni. Täysikokoinen tuote.

GlitzGlam-blogin Minnan tuote on yksi kiinnostavin. Dermalogican Skin Renewal Booster tehotippa on ihoa uusiva tehoaine, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Tuote sisältää mm. maitohappoa, salisyylihappoa ja A-vitamiinia. Kuulostaa tehokkaalta tuotteelta, joten otan sen heti illalla käyttöön. Näytepullossa on 10 ml, eli kolmannes täysikokoisesta.


Karkkipäivä-Sannin viime valinta boksiin oli lievästi sanottuna pettymys. Carmex huulirasva oli tullut jo aiemmin pari kertaa Livboxin mukana, joten edellisetkin ovat jossain kaapin pohjalla. Mutta nyt on erinomainen valinta! Vedenkestävää Isadoran Inliner kajalia käytetään luomen sisärajaukseen virkistämään katsetta. Toivon, että tästä tulee meikkipussini vakkarituote.


Mukana oli hulppeat 7 tuotetta, joista kolme oli täysikokoisia ja loput 4 reiluja näyte/matkakokoja. Kuivashampoo oli ehkä hiukan itsestäänselvä valinta boksin sisällöksi, mutta muuten koen, että mukana oli kivoja tuotteita. Parhaat ovat näin ennakolta Isadoran kajal ja Dermologican tehotipat. 

Jos itse jostain kumman syystä saisin valita boksiin tuotteen, niin koettaisin miettiä jotain vähän erikoisempaa, jota ei ole vielä Livboxista löytynyt. Mutta toisaalta bloggaajaboksissa on mukana nimenomaan suosikkituotteita, joten on ymmärrettävää, että jonkun suosikki on kuivashampoo, joka voi pelastaa monen aamun huonon tukkatilanteen. 


18 kommenttia:

  1. Mulla oli sellainen tosi tumma viininpunainen lakka. Pidin kyllä kaikista tuotteista, ovat tuttuja ennestään, mitä nyt pari uutuutta. Rahalle vastinetta kyllä, en oikein keksi valittamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin innolla muiden postauksia nähdäkseni onko sisällössä vaihtelua. Ainoat vaihtelut taisivat olla kynsilakan sävy ja Dermalogicasta saattoi tulla eri tuote. Rahalle tuli vastinetta, joten sen puoleen ei ole valittamista :)

      Poista
  2. Ah toi IsaDoran Inliner on niin mun suosikkeja! Toimii mun tosi vaalealla iholla myös hyvin tummien silmänalusien peittoon! Ja kulmakarvojen ääriviivojen highlightaamiseen. Ja sisärajaukseen. Ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannin vinkeistä arvasinkin tämän tuotteen olevan vahva ehdokas. Tosi hyvä valinta ja vähän erilainen tuote :)

      Poista
  3. Kuulostapaa hyvältä tuo Dermalogica. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on näin tekstillä tosi lupaavan oloinen tuote. Toivottavasti tykkään siitä, mutta toisaalta sen hinta on 83 euroa, joten aika tyyris :)

      Poista
  4. Vaikuttaa ihan kivalta boksilta, erityisesti odotan että pääsen testaamaan tota IsaDoran kajalia! Kynsilakoille ei mullakaan ole oikein käyttöä, mutta eipä niitä nyt turhan usein ole onneksi näistä bokseista tullutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakkoja on tosiaan tullut aika vähän Livboxin historiassa, joten liiallisuuksista ei voi puhua. Kajal pääsee mulla tänään testiin :)

      Poista
  5. Dermalocigan seerumi vau! Ois kelvannu tämä paketti mulle.. No lakasta joku eri sävy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogicaa on kiva testata, koska kyseessä on yli 80 euron tuote. Toivottavasti seerumi osoittautuu hyväksi :)

      Poista
  6. Taas kuivashampoota! Ja koko boxi oli kokonaisuutena muutenkin ihan hiton tylsä, Korres ja Dermalogican tuote poikkeuksina.
    Vielä jos saa valittaa niin miksi noista bloggaajista valitaan aina suurin piirtein samat ihmiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei boksi ollut mieleesi. Toki jotain pientä extraa olisi voinut olla, joka olisi sytättynyt enemmän, mutta pääpiirteittäin olen tyytyväinen :)

      Poista
  7. En oikein osaa sanoa, mitä mieltä olen tästä boksista. Periaatteessa kivoja tuotteita, mutta ei oikein mitään semmosta, joka olis nostanut tämän pisteitä huomattavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun avasin boksin, niin eka ajatus oli vähän plääh. Mutta kun tutustuin sisältöön, niin Bonacuren hoitosuihke, Dermalogica ja Isadora etenkin nostavat boksin positiiviselle puolelle.

      Poista
  8. Mä tykkäsin tämän kuun boksista, erityisesti vaalean inliner kajalin nähdessäni hihkuin innosta..! On pitänyt ostaa jo jonkin aikaa uusi.
    En ole ikinä kokeillut jätettäviä hoitosuihkeita hiuksiin, joten odotan innolla suihkeen kokeilua. :)
    Makiashin kynsilakan sain harmikseni mudanruskeana sävynä.. Saa nähdä näkeekö se ollenkaan päivänvaloa kynsilläni vai lähteekö kiertoon. :|

    PS. Aivan ihana idea tuo lehtien laittaminen kuviin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle vaalea liner on ihan uusi juttu. Toki olen kuullut siitä vinkkejä, mutta en ole koskaan testannut, joten mukava että kynä tuli boksin mukana. Mulla on oikeastaan tosi paljon kaikkia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, mutta Bonacurea on paljon kehuttu, joten se lähtee innolla testiin. Ruskan sävyiset vaahterat on parhaita :)

      Poista
  9. Vaikuttaa kivalta boksilta! :) Kaikki muut paitsi Cutrin ja Schwarzkopf olisivat tulleet itselleni käyttöön, mutta ei mua silti harmita, etten tilannut. Ehkä Korresin suihkugeelin ja Dermalogican tippojen testaaminen olisi houkuttanut eniten. Lumenen silmämeikinpoistoaine mulla on käytössä ja täytyy sanoa, että ainakin omia herkkiä silmiä se kirvelee :D Käytän sitä siksi vain satunnaisesti irtoripsien irrottamisen apuna, koska en halua irtoripsiini öljyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän kyllä epäilen, että Lumene ei ole mun makuun, koska tykkään tosi tehokkaista putsareista. Mutta täytyy toivoa, että pidänkin siitä :)

      Poista