tiistai 25. huhtikuuta 2017

Paras ripsiväri - Maybelline Lash Sensational

Sisältää mainoslinkkejä*


Maybellinen Lash Sensational on ollut yksi viime vuosien ylistetyin ripsiväri. Eikä ilman syytä. Olen käyttänyt tätä jo useamman tuubin, joten siinä on hyvät perusteet esitellä maskara myös blogissa. Kerron kokemukseni vesiliukoisesta ja vedenkestävästä Lash Sensationalista.

Maybelline Lash Sensational ripsiväri

Yleensäkin olen pitänyt Maybellineä merkkinä, jonka ripsiväreihin olen aina voinut luottaa. Mutta kahtakymppiä hipovat hinnat saavat minut hyödyntämään aleja ja tarjouksia, koska olen Essencen myötä tottunut paria euroa maksaviin ja todella hyviin ripsiväreihin. Onneksi Maybelline onkin aika usein alessa, ja esimerkiksi Citymarketissa on välillä -40% tarjouksia.

                                         Lue myös: Parhaat kosmetiikan verkkokaupat

Maybelline Lash Sensational ripsiväri

Kaunis pakkaus kätkee sisäänsä kaarevan harjan, josta löytyy eripituisia harjaksia. Ylhäällä näkyy ihan pientä "piikkiä" ja alhaalla on keskikohtaa päin kasvavaa harjaa. Jo parilla vedolla sai todella paljon pituutta ja tuuheutta ripsiin. Tykkään meikata luonnollisesti, mutta ripsiväreiltä odotan näyttävyyttä, joten en voi kuin tykätä.

Maybelline Lash Sensational ripsiväri

Kehuja satelee myös siitä, että Lash Sensational pysyi varisematta, vaikka kaatosade yllätti minut. Kotiin tullessa olin aivan varma, että meikki on levinnyt ympäri naamaa, mutta ripsiväri se vain pysyi paikallaan. Ja silti tämä lähtee helposti irti iltapesulla. Ripsiväri irtoaa suikaleina, joten se ei leviä ikävästi ihoon tarttuen. Suihkussa käymisen jälkeen tuntuu, ettei ripsissä ole enää mitään, vaikken olisi silmämeikkiä mitenkään poistanut.


Maybelline Lash Sensational ripsiväri
Maybelline Lash Sensational ripsiväri

Halusin kokeilla myös vedenkestävän version Lash Sensationalista. Mutta aika nopeasti muistin miksi käytän vain vesiliukoisia maskaroita. Se poistaminen on niin hankalaa. Vaikka öljyllä liuottaisi, niin silti siihen saa kulumaan aikaa. Kuten mainitsin, niin vesiliukoinen Lash Sensational lähtee irti lämpimässä suihkussa, joten olen siis todella malttamaton vedenkestävien tuotteiden kanssa.

Maybelline Lash Sensational ripsiväri

Vedenkestävä Lash Sensational jäi lähes käyttämättä poistamisen hankaluuden takia, mutta ei tämä ollut ripsissäkään mitenkään loistava. Ripsistä tuli lyhyet, huonosti erotellut ja harjasta sai pyyhkiä massaa todella paljon pois ennen kuin uskalsin sutia sitä silmiin. Kaunis viuhkamaisuus jäi puuttumaan.

Jos menen kauppaan ostamaan ripsiväriä, niin aika suurella todennäköisyydellä nappaan käteeni Maybellinen Lash Sensationalin. Mutta ehdottomasti vesiliukoisen version :)

Maybelline Lash Sensational ripsivärin voi ostaa halvimmillaan Cocopandalta* aletarjouksesta riippuen noin 7 euron hintaan. Kicksin* tai Lykon* nettikaupasta noin 13 euron hintaan.


Lue myös: 


*mainoslinkki.

14 kommenttia:

 1. Onko tämä vedellä poispestävä siis ns 38-ripsari jos se lähtee suikaleina? Rakastan juuri sellaisia ripsareita jotka eivät jää silmänalusiholle jumiin kasvojenpesun aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole virallisesti sellainen ripsiväri, mutta mulla väri lähtee suurimmaksi osaksi suikaleina irti, kun käyn esim. lämpimässä suihkussa :)

   Poista
 2. En ole kokeillut, mutta tämä on ehdottomasti "haluan testata"-listallani.

  VastaaPoista
 3. Lash Sensational on kyllä hyvä, pysyy mullakin sentään sen 8 tuntia, ilman pandasilmiä. Vedenkestävä suttaa mulla taas nopeaan, mikä on vedenkestävissä mulla aina ongelma, jos ei ole 38.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä ettei vedenkestävä pysy suttaamatta, mutta mä en tykännyt siitä muutenkaan. Vesiliukoinen oli paljon parempi :)

   Poista
 4. Tämä on munkin suosikki, mutta aion testata Life and Other Disasters -blogin Marikan kehuman Maybelline Push up Drama ripsivärin. Saa nähdä jääkö ykkössuosikki kakkoseksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Livboxin mukana tullut Push Up Angel-versio, jossa on myös kampamainen harja, joka tekee tarkkaa jälkeä :)

   Poista
 5. Vesiliukoinen versio kuulostaa lupaavalta. En ole moneen vuoteen kokeillut Maybellinen ripsivärejä, mutta tätä voisin kokeilla mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Maybelline on paras ripsivärimerkki markettien valikoimista, tai no Essencen voi voittaa halvoilla hinnoillaan :)

   Poista
 6. Tolla saa kyllä ainakin sun ripsistä hurjan kauniit<3 Harmi, ettei vedenkestävä versio toiminut yhtä hyvin :/ Mä taas suosin mieluummin niitä vedenkestäviä ripsareita, kun aika monet vesiliukoiset suoristaa mun taivutetut ripset lähes välittömästi enkä tykkää siitä yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koskaan taivuta ripsiä, koska olen laiska eikä taida olla erityistä tarvettakaan sille. Laiskuus liittyy myös vedenkestävien ripsivärien välttelyyn, koska vesiliukoiset lähtee niin helposti pois :D

   Poista
 7. Ooo! Tää on jäänyt kokeilematta, jotenkin ei ole kiinnostus niin herännyt mutta tän sun postauksen perusteella voisin napata kokeiltavaksi. Vaikuttaa lupaavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että tämä ripsiväri oli ilmestyessään tosi paljon esillä blogeissa ja sitä kautta itsekin kiinnostuin, enkä pettynyt :)

   Poista