lauantai 22. huhtikuuta 2017

Virgin Mojito on täällä taas! Lisäksi Body Desserts bongattu Sokokselta

Virgin Mojito on jäänyt mieleeni yhtenä The Body Shopin parhaana kausituoksuna, ja nyt sitä saa taas rajoitetun ajan verran. Suihkugeelejä kuluu tasaista tahtia, joten näillä "vankoilla" perusteilla ostin pullon mukaani :D. Kurkkaamalla kosmetiikkakaappiin olisin voinut todeta väitteen vääräksi, mutta eihän kausituotetta voi kauppaankaan jättää.


Virgin Mojito on limen ja mintun tuoksuinen raikas ihanuus, joka sopii kevääseen kuin aurinko taivaalle. Suihkugeelin käytöstä tulee lähes viilentävä tunne. Mutta ehkä se johtuu enemmän tuoksusta, joka tuo mieleen jäämurskaisen mojito-drinkin. Suihkugeelin lisäksi Virgin Mojito-sarjaan kuuluu vartalovoi, vartalokuorinta ja vartalosorbetti.

Vartalosorbetti houkutti minua, mutta muistan joskus käyttäneeni yhden The Body Shopin sorbetin ja siitä jäi vähän kalvomainen tunne iholle. Oliko se vain yhden vartalosorbetin ominaisuus vai onko muilla samoja kokemuksia?


Tein toisenkin mahtavan bongauksen ostosreissulla. Kirjoittelin aiemmin Organic Shopin Body Desserts-tuotteista, joita voisi tuoksun ja ulkoasun perusteella luulla syötäväksi. Silloin minulle vähän vihjattiin, että merkki olisi tulossa laajempaankin myyntiin ja nyt näin tuotteet Sokoksella. En tiedä löytyisikö nämä myös muilta Stockmanneilta, koska ennen tämä oli vain Helsingin Stockan valikoimissa. Hintaa Organic Shopin Body Desserts purkeilla, kuten vartalovoiteilla ja -kuorinnoilla, oli noin 8-12 euroa.Organic Shopin kuorinta on saatu.

12 kommenttia:

 1. VM tuoksuu NIIN hyvälle! Luulen, että mun on pakko ostaa suihkugeeli vaikka en oikeasti tarvisi, mutta sitä sentään kuluu kohtuullista tahtia. Vartalosorbetista en myöskään tykännyt, eikä sarjan kuorintakaan ole kummoinen. Mua kiinnostaa myös nuo Organic Shopin kuorinnat, olen nähnyt vain niitä "perusversioita" mutta en tätä kuvassa näkyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pakko ostaa tätä heti, kun kuulin että Virgin Mojito on tullut takaisin. Nämä Organic Shopin Body Desserts-purkit ovat asteen karkkisempi versio niistä pienemmistä purkeista, joissa on ehkä vähän luonnollisemmat tuoksut :)

   Poista
 2. Mulla odottelee postissa paketti noita Virgin Mojito ihanuuksia<3 Tilasin myös sen bodysorbetin, mutta mulle niistä ei oo koskaan jäänyt kalvomaista tunnetta iholle. Oon kyllä sun lisäksi kuullut muiltakin tosta, mutta itse en oo koskaan sellaista kokenut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan sellaista kalvofiilistä, mutta Virgin Mojiton sorbetti kuulostaa niin raikkaalta että ehkä sitä voisi kokeilla uudestaan :)

   Poista
 3. Herkkukaksikko liikenteessä:) Jo ihanan ulkonäön vuoksi nuo voisi käydä ostamassa. Pirtsakat tuottet nostattavat mieltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vartalonhoitotuotteissa tuoksut saa olla mun puolesta näin ihanan raikkaita tai jopa liian makeita, koska ne eivät jää iholle kuin hetkeksi :)

   Poista
 4. Mä bongasin myös juuri noita isoja Organic Shopin pöniköitä, lääh! Ja Virgin Mojiton on kyllä ihana tuoksu.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nuuhkin kaikki Organic Shopin testerit läpi, ja oli kyllä makeaa :)

   Poista
 5. Mun oli myös ostettava tuota Virgin Mojitoa, se on myös mun suosikki kesäkokoelmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin raikas kesätuoksu, etten ihmettele sen saapumista taas valikoimaan :)

   Poista
 6. Vartalosorbetit jätti miullekin kalvomaisen pinnan. En ole niitä sen vuoksi ostanut vaikka olisivat näppäriä tuubinsa vuoksi. Onneksi on kuitenkin Body Pureet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan kuullut Body pureesta! Kuulostaa ihanalta ja The body shopin nettikaupassa olikin mansikan tuoksuinen puree :)

   Poista