keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Aika makea aurinkosuoja

Kuka nostaa käden ylös ja sanoo aurinkovoiteiden levittämisen olevan vähän tympeää (mutta tarpeellista) eikä se perinteinen aurinkovoiteen tuoksukaan ole kovin herkullinen. Nyt auringolta suojautuminen on tavallista helpompaa pullosta suihkauttamalla. Värikkäistä Be3 -tuotteista löytyy aurinkosuojasuihke ja after sun spray kesän menoihin.


Sun Protection Progressive Spray on aurinkosuojasuihke, jonka suojakerrointa voi nostaa kolmella suihkauksella. Yhdellä kerroksella saa suojatason 20, seuraavalla suihkauksella suojataso nousee kolmeenkymppiin ja siitä seuraava käyttökerta antaa iholle suojan SPF 50. Tämä helpottaa niiden elämää, jotka ovat tottuneet hankkimaan eri tasoisia aurinkosuojia vaikka koko perheen tarpeisiin. Mutta nyt yksi pullo riittää reissuun mukaan. Ja sama tuote sopii koko vartalolle, myös kasvoille. Spraytä ei kannata suihkauttaa suoraan kasvoille, vaan käsien kautta, jottei tuotetta joudu silmiin.


Be3 -aurinkosuojasuihke kohdistuu yhdellä suihkauksella riittävän isolle alueelle, josta sitä on helppo levittää vartalolle. Suihke on nestemäinen (ei  kuitenkaan valuva) ja väritön iholla, eikä vartalolle jää valkoisia viiruja. Aurinkosuoja imeytyy ihoon melko nopeasti jättäen vartalon pehmeäksi. Tuote sisältää esimerkiksi avokado- ja jojobaöljyjä, jotka hoitavat ihoa.

Tuoksu on asia, joka kiinnostaa ainakin minua aurinkovoiteen kohdalla. Be3 -aurinkospray tuoksuu kookokselle ja vaniljalle, jotka vievät ajatukset palmupuun alle turkoosin meren ääreen. Tuli ihan kesäinen olo tätä nuuhkiessa, vaikka lämpömittari on juuri ja juuri plussalla.


Auringossa hengailun jälkeen on hyvä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vaikka olisikin käyttänyt suojavoiteita. Tällä hetkellä en voi (käytännön syistä :D) olla ulkona auringon paahteessa ja todeta miltä After Sun spray tuntuisi lämmön syleilemällä iholla. Nyt tyydyin suihkimaan tuotetta kalman kalpealle käsivarrelle, johon spray sujahti vikkelästi pikaisen hieromisen jälkeen. Iholle tuli silkkinen fiilis, ja sprayn suihkaus antaa viilentävän tunteen. 

Aurinkosuoja ja After Sun olivat molemmat aika samanlaisia iholla, paitsi jälkimmäinen imeytyi ihoon inasen helpommin. Myös After Sun spray sisälsi saman kesäisen makean tuoksun eikä suihkepullojen kanssa tarvinnut pelätä epämääräistä truuttausta sinne tänne. 


Be3-aurinkotuotteet löytyvät apteekeista ja Sokokselta. Aurinkosuojasuihkeella on hintaa 19,90 € / 175 ml ja After Sun Spray maksaa 19,90 € / 200 ml. Molemmista purkeista on myös matkakoko 100 ml / 12,90 €.


Tuotteet on saatu testiin.

16 kommenttia:

 1. Aurinkosuojasuihke vaikuttaa näppärältä. Monet vartalolle suihkuteltavat tuotteet ovat vaan ikävästi liukastaneet lattian niiltä kodin missä sitä on tullut laitettua, mutta tämä ei taida pahemmin levitä ympäristöön? Voisihan tuota kokeilla, etenkin jos sattuu olemaan aurinkoinen kesä, muuten pärjään toistaiseksi entisillä purnukoilla täällä Suomen oloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tämä suihke osuu hyvin sinne mihin sen suuntaa, eli ei ole ollut ongelmia lattian sotkeentumisen kanssa. Olen käyttänyt tätä ihan kylppärin ulkopuolellakin :)

   Poista
 2. Mielenkiintoisia tuotteita. Kiva juttu tuo asteittainen suihkuttelu. Mun puolesta kaikki vartalotuotteet voisivat olla suihkupullossa. Helpottaisi laiskan rasvaajan elämää kummasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkeet on kyllä kivoja, ja se suihkauksen raikastava tunne on ihana etenkin kesällä :)

   Poista
 3. Hei onpa mielenkiintosia! Jotenki tuntuu et aurinkovoiteet on muuten aina kauheen vaivalloisia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta aurinkovoiteissa on vaivalloisinta niiden hierominen ihoon, jos koostumus on melko paksua. Mutta tätä oli helppoa käyttää :)

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoisilta ja etenkin kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta näissä oli just sellaiset ominaisuudet, jotka tekevät aurinkovoiteen käyttämisestä helpompaa :)

   Poista
 5. Mä niin odotan, että pääsen kokeilemaan näitä käytännössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin julkaista tämän tekstin jo nyt hyvissä ajoin ja esitellä uuden aurinkovoiteen, vaikken tosiaan ole päässyt käyttämään näitä ihan oikeasti auringonpaisteessa. Mutta sisälläkin käyttämällä näistä saa sen fiiliksen, että miten levittyy, imeytyy, tuntuu yms. :)

   Poista
 6. Kivan värikkäät purkit ja kätevä toimintatapa! :) Hintakaan ei päätä huimaa. Näitä voisi kokeillakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkyys olisi kaupassa se ominaisuus mikä kiinnittäisi huomioni ja sisältökin toimii :)

   Poista
 7. Noi on niin jännät tuotteet ja ehdottomasti ulkonäölle peukut, tykkään pirtsakoista tuotteista. :) Ihanaa pääsiäistä Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkyys on se mikä minuunkin vetoaa kosmetiikassa, vaikka muuten olenkin neutraalien värien suosija. Ihanaa pääsisäistä sinnekin :)

   Poista
 8. Munkin olisi tarkoitus n'ist' kotvan kuluttua kirjoitella, tuo formaatti on vaan niin kätevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteiden idea on hyvä ja mikä parasta niin sisältökin on tosi helppokäyttöinen. Kevyt spray levittyy helpommin kuin iholle siveltävä voide :)

   Poista