torstai 27. huhtikuuta 2017

Colan tuoksuista vartalonhoitoa

Muistan kuinka useampi bloggaaja sanoi tämän Laveran duon tuoksuvan kokikselle. Smoothing Body Scrub vartalokuorinta ja Firming Body Milk vartalovoide päätyivätkin kovaan nuuhkimiseen, mutta onko näissä kokista?


Vartalovoide sisältää vihreää teetä ja vihreitä kahvipapuja, joten piristävillä ainesosilla on ainakin yhteyksiä kolaan. Tuoksussa on myös yrttisyyttä ja lämpöä, mutta kyllä sieltä kokiksenkin löytää. Ei silti kannata näitä hankkia, jos mielessä on kolan makea tuoksu, koska minusta se ei ole hallitsevin tuoksuvivahde.

Firming Body Milk lupaa nimensä mukaisesti tehdä ihosta kiinteämmän. En usko voiteiden auttavan ihon kiinteyteen, mutta onhan kosteutettu ihon paremman tuntoinen ja näköinen kuin kuivuudesta hilseilevä iho. Nimi "body milk" antaa mielikuvan kevyestä voiteesta. Mutta Laveran vartalovoide on tosi hoitava ja mukavan paksu, joka ei kuitenkaan vie ikäisyyksiä imeytessään ihoon. 


Myös vartalokuorinta sisältää samat esiin nostetut ainesosat kuten vartalovoide, joten tuoksut ovat hyvin identtiset. Vartalokuorinta sisältää sopivan runsaasti rakeita, joten sen tehot riittävät silottamaan vartaloni karheudet. Tuubi on mukavan pehmeä, joten sen saa hyvin puristeltua tyhjäksi. Ainoa miinus tulee juoksevasta koostumuksesta, jota voi helposti lutrailla liikaa. Kuorinnan rakeet ovat jojobavahahelmiä, joten purkista ei löydy muovipalleroita. 


Molemmat Lavaran tuubit ovat sellaisia, joita uskon hankkivani toistekin. Etenkin vartalovoide oli niin hyvä kosteuttamaan, että uskon kuivaihoistenkin pitävän tästä. Lavera on pakkauksiltaan ihanan raikas merkki ja vieläpä mukavan hintainen. Firming Body Milk maksaa noin 16 € ja Smoothing Body Scrub tyhjentää lompakkoa kympin verran. Nykyään Laveran luonnonkosmetiikkaa löytyy jopa K-Supermarketeista tai esimerkiksi Citymarketeista, joten saatavuus on tosi hyvä.


14 kommenttia:

 1. Kolan tuoksu vartalovoiteessa ei ainakaan minua innosta. Nätit tuubit, niistä tulee niityllä kävely -fiilis<3 Olispa kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu ei ollutkaan liian kolamainen, mutta sen huomasi kevyesti. Mulla tulee näistä kuvista kesäinen fiilis, koska nappasin fotot jo loppukesästä :)

   Poista
 2. Näitä pitää joskus testata! Lavera ylipäätään on kiinnostava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveran tuotteet ovat takuuvarmaa luonnonkosmetiikkaa, joista tykkään kovasti :)

   Poista
 3. Mä luulen, että tykkäisin näistä ja tuosat tuoksusta :) On tosi kivaa, että Laveraa saa nykyään jo monesta paikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin kiva yllätys, kun bongasin Laveraa lähikaupasta. Luonnonkosmetiikkaa voisi tulla enemmänkin ruokakauppoihin :)

   Poista
 4. Toi "kuorinta" on koostumukseltaan lähinnä huvittava, koska se ei ole kuorintaa nähnytkään. :D Muutamia ärsyttävän teräviä hiukkasia, jotka silloin tällöin osuvat ihoon. Mutta vartalovoide on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta siinä oli ihan hyvin rakeita, mutta se liru koostumus saattoi vaikeuttaa käyttämistä :)

   Poista
 5. Hmm, enpä olisi ikinä arvannut että tällainen kosme voisi olla kolan tuoksuista. Mutta mielenkiintoisilta kuulostavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on mielenkiintoinen tuoksu, ja sieltä löytyy kolaa sekä vihreitä vivahteita :)

   Poista
 6. Pitää selkeesti hankkia myös tuo vartalovoide! Kuulostaa ihan mun jutulta. Tuo kuorinta multa löytyy, mutta en ole korkannut sitä vielä. Vähän pelkään, et se ei ole tarpeeksi rakeista mun makuun. Tuoksua odotan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinnan tehot taitaa hieman jakaa mielipiteitä, mutta mulle se oli riittävä. Mulle ei tarvitse olla sellainen liian raapiva koostumus. Voide oli tosi ihana :)

   Poista
 7. Kiinnostavilta tuotteilta vaikuttaa, voi olla että pitää ihan ostaa testiin jos sattuisi kaupassa törmäämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vartalovoide on ainakin ollut monen mieleen, joten sitä kannattaa kokeilla :)

   Poista