maanantai 9. lokakuuta 2017

Bette Box lokakuu 2017

Bette Boxin odotettu bloggaajalaatikko saapui minulle tänään. Onneksi pystyin väistelemään sisällön näkemistä, vaikka aina on pieni houkutus kurkata tuotteet etukäteen. Tässä kuussa oli mukana viisi bloggaajaa ja heidän valitsemaa kosmetiikkaa. Boksi tuntui epäilyttävän kevyeltä, joten mitähän täältä löytyi?


Keveyden syyksi paljastui näytekoot ja pari puuttuvaa tuotetta, joita koetin etsiä paperisilpun seasta :D. Sisällöstä uupui siis Blinger Shimmer-blogin valinta Curaprox Black is White valkaiseva hammastahna ja Essie´s-blogin valitsema L`occitane En Provence Shea Ultra Rich vartalovoide. Hammastahnat eivät ole suosikkejani boksissa, mutta L´occitanen 30 ml vartalovoide olisi kiva matkakäyttöön. Toki pistän Bette Boxille viestiä, josko saisin kadoksiin jääneet tuotteet.

Muut tuotteet olivat Tunnetila-blogin Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi täysikokoisena. Hmm, en tiedä avaanko tätä. Kuvauksen perusteella veikkaan, että tämä on liian kevyesti peittävä ja hehkuva minun makuun.

Hannamaria-blogin tuote oli Ziaja Goat´s Milk Moisturizing Day Cream 10 ml purkissa. Voiteen sanotaan olevan syväkosteuttava, mutta silti sopiva meikin alle. Tämä voisi olla hyvä talvella.

Treaclemoon One Ginger Morning suihkugeeli (60 ml) on Nonnulan valinta. Tämä tuoksuu tosi raikkaalle, joten inkiväärisuihkugeeli nousi boksin suosikiksi :)


Kokonaisuutena boksi oli ihan hyvä. Bloggaajat ovat valinneet niitä omia suosikkejaan, joista he tykkäävät ja onhan boksiin vaikea valita tuotteita, joista kaikki hihkuisivat innosta. Stressaisin itse varmaan aivan kauheasti, että minkä tuotteen ottaisin boksiin ja mitä mieltä muut olisivat siitä :D

10 kommenttia:

  1. Hih, onpa kyllä vähän vaisun näköinen boksi :) varmasti laittavat kyllä puuttuvat tulemaan! Tässä mun mietteitä:

    https://charmingnails.blogspot.fi/2017/10/lokakuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksin avaamisen jälkeen ilmeeni oli varmasti hyvin hämmästynyt, koska luulin että mukana on vain kolme tuotetta :D

      Poista
  2. No jopas oli huolimaton pakkaaja sattunut sinun boksillesi ;D Missä sävyssä sait tuon Lumenen tuotteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä huono tuuri, ja mietinkin hetken että teenkö blogipostausta ollenkaan :D. Mulla on Universal beige, joka tuli kai kaikille?

      Poista
  3. Ei boxin kokoaminen varmaankaan ole ihan iisi-biisi, eikä kaikkia pysty miellyttämään millään. Ei näissä tuotteissa ole mun mielestä mitään vikaa, mutta jos on vain yksi normikokoinen, niin se on vähän kurja juttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikokoisia oli voitu laittaa enemmän mukaan, koska mukana oli kuitenkin paljon edullisia merkkejä :)

      Poista
  4. Oli kyllä tosi monta ihan miniä tuotetta ja ainoa kunnon kokoinen oli väärää sävyä. En tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen tuote olisi pelastanut paljon, mutta tämän väri ja ominaisuudet eivät sovi mullekaan.

      Poista
  5. Harmi, että jäi tuotteita uupumaan :( Mäkin varmaan stressaisin, että minkä tuotteen valitsisin ja mitä muut siitä tykkäisivät, hihhii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmasti miettisin tosi pitkään valintaa ja silti jännittäisin muiden suhtautumista :D

      Poista