maanantai 16. lokakuuta 2017

Blogit saivat minut ostamaan

Toivon, että blogistani löytyy hyviä tuotevinkkejä, mutta toki myös muiden blogit herättävät mielihaluja kosmetiikkaa kohtaan. Tässä tekstissä kaikki tuotteet ovat sellaisia, jotka hankin muiden suosituksesta. Kun lukee kehuja tarpeeksi monta kertaa, niin mieleen alkaa jäädä nimiä, jotka tulee myös kaupasta haettua. Olen nähnyt näitä tuotteita useammissa blogeissa ja pitkältä aikaväliltä, joten en enää muista tarkkaan mistä ja keneltä olen vinkit tuotteista bongannut. En siis osaa antaa kiitosta suoraan kellekään :)


Paul Mitchellin Super Skinny Serum on erittäin silottava ja hiuksiin kiiltoa tuova seerumi. Se ei rasvoita hiuksia, mutta voi latistaa hennoimpia hiuslaatuja. Paksut ja pörröiset hiukset olisivat varmasti aivan hulluna Paul Mitchellin seerumiin. Maltillisella käytöllä Super Skinny Serum on hyvä myös ohuemmalle tukalle sen antaman kiillon, pehmeyden sekä elävyyden ansiosta. Tykkään myös tuotteen makeasta tuoksusta. Hinta Sokoksella 29,90 €.


OSiS+ Session hiuslakan näin jossain Youtube-videossa, ja koska oli tarve uudelle spraylle, niin tämä tupsahti kaupassa sitten mieleen. Erittäin voimakas hiuslakka auttaa totisesti pitämään hiukset kuosissa, eikä se tee tukasta koppuraisen kuivaa. Ostin tätä pienen pullon, koska hiuslakat kuluvat minulla aika maltillista tahtia. Täysikokoiset pullot ovat myös usein niin jättiläismäisen kokoisia, etten tykkää niiden käyttämisestä :D. Hintaa OSiS+ Session hiuskiinteellä on Sokoksella 6,90 / 100 ml.


Olen käyttänyt Madaran Brightening AHA Peel Mask naamiota ennenkin, mutta edellinen tuubi tyhjeni jo jokin aika sitten. Muistin kuitenkin blogien avulla miten hyvä tämä onkaan. Madara on loistava tuote ihon kirkastamiseen ja puhdistamiseen, eikä tämä kirvele kasvojani vaikka sen teho perustuu kuoriviin hedelmähappoihin. Herkkäihoisten kannattaa kokeilla tätä lyhyellä minuutin parin vaikutusajalla. Madaran Brightening AHA Peel kuorintanaamio maksaa 26,90 € esimerkiksi Ruohonjuuressa.


Ostatko paljon blogien tai Youtube-videoiden takia?

PS. Olen jo pitkään odottanut lokakuun loppua, koska tällä viikolla on I Love Me-messut. Asun pohjoisessa, joten en koskaan pääse blogiin liittyviin tapahtumiin. Mutta messut ovat vuoden kohokohta, jota ei voi jättää väliin :)


20 kommenttia:

  1. Kyllä mä ostan paljonkin tuttujen bloggaajien suosituksesta ja harvoin on tarvinnut pettyä tuotteisiin. Tuota PM:n hiusseerumia käytin monta vuotta aikanaan ennen kuin varsinaiset hiusöljyt ja muut yleistyivät. Tuoksun pystyn tuntemaan vieläkin nenässä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän yleensä öljyjä hiuksiin, mutta tämä on yksi suosikkini jos pitää valita ihan "oikea" hiusseerumi :)

      Poista
  2. Mun on pitänyt monesti tehdä tää postaus, aika moneen meinaten olen repsahtanut muiden bloggaajien suosittelemana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin olisi varmasti enemmänkin tuotteita, mutta nämä tuli ekana mieleen :)

      Poista
  3. Paul Mitchellin Super Skinny Serum on ihan ehdottomasti paras hiusseerumi, mitä oon testannut :) Mun hiukset rakastaa sitä ja latvat tuntuu niin sileiltä ja pehmeiltä, kun tota on laittanut niihin!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa tuutko säkin messuille!♡ Madaraan iteki tykästyin ja tuo Osiksen lakka on ollu enemmän ja vähemmän lemppari jo vuosia joten hyvin nuo suosikit kiertää siis muidenki blogeissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki tulen messuille, en voisi jättää sitä väliin :). Hauska kuulla, että löytyy samoja suosikkeja.

      Poista
  5. Kyllä ostan, viimeisin ostos on tainnut olla se Body Shopin hiuskuorinta, mutta myös olen ostanut paljon K-beauty tuotteita muiden suosituksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koreatuotteissa googlaan tosi paljon blogikokemuksia, joten niitä en lähde suin päin ostamaan, no en tosin mitään muutakaan :)

      Poista
  6. Aika usein annan Youtuben vaikuttaa ostokäyttäytymiseeni;) Blogeistakin tulee aika paljon inputia:) Madaran Peel Mask on mun harkintalistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katson aika vähän tuben kauneusvideoita, ja niissä on niin paljon Sephora-tuotteita, joten siksi en saa niistä niin paljoa inspiraatiota :)

      Poista
  7. Katselen ja luen mielelläni tuotteista juttuja blogeista ja Youtubesta, mutta en taida kyllä ihan holtittomaksi heittäytyä siitä, että jotain on ostettava :) Joskus jos löydän jonkun tuotteet niin saatan katsella onko esim. blogeissa minkälaisia arvosteluja tuote saanut ym. Mutta asuu minussa pieni "pakko saada" puolikin ja se on menoa sitten se :)
    Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tunnistan tuon pakkosaada-fiiliksen, ja jos googlaamalla paljastuu että moni muukin kehuu tuoteta maasta taivaisiin, niin sitten voi tulla nopeita ostopäätöksiä. Kivaa päivää myös sinulle :)

      Poista
  8. Niin totta.. saan hyviä vinkkejä blogeista. En ehkä ostaisi pelkän mainoksen perusteella, mutta hyvin kuvailtu tuote puhuttelee ja saa ostamaan. Ja kiitos taas vinkistä.. Luulen, että toi Paul Mitchellin Super Skinny Serum sopii hiuksilleni tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paul Mitchell on loistava tuote, jos kirjaimellisesti haluaa loistetta hiuksiin :)

      Poista
  9. Kyllä vaan tulee ostettua ja varsinkin jos kaupassa muistaa, että se ja tämä bloggaaja suositteli jotain tuotetta, niin etenkin silloin helpommin nappaa tuotteen ostoskoriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muutenkin kiinnostus jotain tuotetta kohtaan herää, jos muistaa että tätä on kehuttu :)

      Poista
  10. Olen myös herkkä ostamaan jos luen posiitivisia kokemuksia joistakin kiinnostavista tuotteista. Kerään "tärppejä" blogien lisäksi paljon instagramista. Mulla on kans ollut hankita listalla jo kauan tuo madaran AHA kuorintanaamio sekä Paul Mitchellin seerumi. Pakko nekin on saada!

    VastaaPoista