torstai 5. lokakuuta 2017

Meikkisuosikkeja just nyt

En ole pitkään aikaan kertonut esimerkiksi kuukauden suosikeista, koska yleensä haluan kirjoittaa niistä tuotteista ihan oman tekstin. Mutta tässä on ihastusta herättäneitä meikkituotteita yhdessä postauksessa.


Avonin Be Blushed-poskipunat olivat minun makuuni jo ennen niiden käyttämistä. Arvostan kosmetiikkatuotteissa käytännöllisen kokoisia pakkauksia, ja usein sellaiset tuotteet jää kauppaan, jotka tulevat vaikka turhan isoissa muovikuorissa. Avonin poskipunat ovat mukavan pienissä ja litteissä pakkauksissa, ja ovathan nämä sävytkin söpöjä. Vasemmalla on rusehtava persikka Cheeky Melba ja oikealla on ruusuisen pinkki Candy Flush. Molemmat sävyt ovat sopivan pigmenttisiä, eli niitä voi huiskaista siveltimellä ja levittää kasvoille huoletta. En varmaan osaisi käyttääkään liian vahvoja poskipunia.


Jos pitää valita marketista hyvä ja todella halpa peiteaine, niin Essencen Camouflage Full Cover Concealer on kokeilemisen arvoinen tuote. Se levittyy nätisti eikä näytä kakkuisen paksulta tai kuivalta. Peittävyys on riittävä, sellainen sopivasti ihon virheitä tasoittava. Ostaisin tätä lisää, mutta hyllyt ovat aina tyhjät. Ehkäpä pitää tilata netistä :D


Kädellä on vasemmalta alkaen Avonin poskipunat Cheeky Melba ja Candy Flush. Oikealla on Essencen Camouflage Concealer sävy 05 Ivory, joka on vaalea ja lämmin väri. Pohjasävystä en ole oikein varma, koska peitevoide näyttää aluksi keltaiselta mutta muuttuu lopulta hiukan pinkiksi.


Olen jo aiemmin kertonut tästä Dermosin värittömästä irtopuuterista, mutta kyllä tätä ansaitsee kehua toistekin. Valkoinen puuteri tekee ihosta kevyesti blurratun ja siloisen. Ja toki tämä pitää ihon mattaisena. Ihan huipputuote Dermosililta, jonka takia olen lähes hylännyt muut puuterit :)


Tykkään käyttää Dermosilin puuterin kanssa pakkauksen mukana tulevaa vippaa, mutta jos pitäisi valita yksi kasvosivellin, niin tässä on jo klassikon veroinen tuote. Ecotoolsin kabukisivellin on pehmeä, tiivis harjaksinen ja pakkaukseltaan kaunis. Tämä on myös loistava matkakaveri, koska harjakset voi vetää suojaan varren sisään ja päälle tulee vielä korkki. Kabuki toimii niin mineraalimeikkien kuin kiinteiden tuotteidenkin kanssa.


Tuotteiden hinnat:

Avonin Be Blushed poskipuna 14 € (mutta nämä ovat aina tarjouksessa edullisempaan hintaan)
Essence Camouflage Concealer peiteaine 3,49 €
Dermosil Väritön irtopuuteri 8,90 €
Ecotools Kabukisivellin 15,90 €


Avonin poskipunat ja Dermosilin puuteri on saatu.

14 kommenttia:

  1. Vaikka essenceä on tullutkin kokeiltua, niin peiteaineet ja meikkivoiteet esim. ovat jääneet kyllä hyllyyn! Jotenkin ei halua uskoa, että tuohon hintaan saisi hyviä kasvotuotteita :p Pitää melkein laittaa tuo peiteaine testaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä ei ainakaan menetä montaa euroa, jos näitä kokeilee. Moni on tykännyt esim. Camouflage meikkivoiteesta, joka on tosi peittävä mutta sävyvalikoima on suppea :)

      Poista
  2. Mulla taitaa olla Ecoltoolsin siveltimestä vanha malli, siinä on hopea hylsy. Tosi hyvä kabuki, ollut jo vuosikausia käytössä eikä ole oikein mtnnyt miksikään :) Camouflage peittari löytyy jemmasta, taidan ottaa seuraavaksi käyttöön. Kivoja suosikkeja kaiken kaikkiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut tämä kabuki jo vuosia ja on ihan kuin uusi, eli laadukkaita ovat :)

      Poista
  3. Kivat tuotteet. Laitan tuon Dermosilin irtopuuterin muistilistalle, ja kunhan joulutuotteet tulevat markkinoille, teen Dermoshopiin isooon tilauksen kaikkea mukavaa:)

    VastaaPoista
  4. Ecotoolsin siveltimet on kyllä kaikkinensa kivoja, itsellä monta tälläkin hetkellä käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä vaikuttavat hyviltä siveltimiltä ja voisipa testata merkin meikkisieniä seuraavaksi :)

      Poista
  5. Ihania syysherkkuja :). Essencen peiteaine vaikuttaa hyvältä, voisin ostaa testiin. Ja tuo Ecotoolsin kabuki vaikuttaa tosi pätevältä, kulkee laukussa mukana.

    Kauniita syyspäiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäsit. Kauniita syyspäiviä myös sinne :)

      Poista
  6. Multakin löytyy toi Essencen peittari, mutta mun makuuni se on liian ohutta ja koostumus on jotenkin kuivahkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh miten voi olla näin erilaiset kokemukset, musta tämä ei ollut lainkaan kuiva :D

      Poista
  7. Nuo Avonin poskipunat on ihanat! Mun olisi tarkoitus kans vielä niistä postata :) Dermon puuteri, täytyypä käydä katsomassa, onko se talkiton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä poskipunissa on kaikki kohdillaan ja mulla oli tarkoitus uusia poskipunavalikoimiani, joten nämä tulivat kuin tilauksesta :)

      Poista