maanantai 30. lokakuuta 2017

Hehkua iholle Mádaran pihlajaseerumilla

Tänä syksynä pihlajan oksat ovat notkuneet maahan asti runsaan marjasadon takia. Suurin osa marjoista jää luontoon, vaikka toki linnut syövät omansa ja näkeepä niitä joskus myös poimittavan puusta. Pihlajanmarjat ovat omaan makuuni ehkä liian happamia syötynä, mutta toisaalta ne ovat erittäin vitamiinipitoisia. Mutta kuinka herkulliselta kuulostaakaan pihlajanmarjojen hyödyntäminen kauneudenhoidossa. Tämä oli ensiajatukseni, kun kuulin Mádaran uudesta Pihlaja Drops Glow Booster -öljyseerumista.


Idea ihon hehkua lisäävistä vitamiinitipoista syntyi Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyöstä. Aiemmin he ovat luoneet Nokkonen-tuotteita, mutta Pihlaja-sarja on vähintään yhtä kiinnostava ja sopiva etenkin näin syysaikaan. Vai voiko enää puhua syksystä, kun on lumi maassa :D. Tuttujen marjojen hyödyntäminen kosmetiikassa on ihastuttava ajatus ja onneksi tätä näkee nykyään yhä useamman luonnonkosmetiikkamerkin valikoimissa.Suomessa on upeat neljä vuodenaikaa, mutta iho ei nauti lämpötilojen vaihtelusta. Silloin tykkään hoitavista kasvoöljyistä, joten ilokseni Madaran seerumi on öljypohjainen. Seerumi lupaa edesauttaa ihon pysymistä kauniin kimmoisana, hehkuvana ja suojaavat ulkoisilta tekijöiltä, kuten kylmyyden aiheuttamalta ärsytykseltä. Vaikuttavia aineita ovat mm. E-vitamiini, provitamiini-A ja GLA gammalinoleenihappo. Itse pihlajanmarjauute on hyvin C-vitamiinipitoinen ja sisältää karotiinia, jolla on esim. tulehduksenvastaisia ja antioksidanttisia vaikutuksia.


Pipettipullossa tuleva seerumi on mukavan kosteuttava ja ihoa pehmentävä. Tätä ei tarvitse kuin pari pientä tippaa, jotka riittää koko kasvoille. Jos seerumia laittaa aamulla, niin iho ei kaipaa kuin kevyen sipauksen voidetta päälle. Mutta koska ihoni on kuitenkin rasvoittuvampaa sorttia, niin suosin öljytuotteita mieluiten illalla. Jos laitan tosi mattaista meikkivoidetta, niin silloin öljyjen hoitavuus voi kuitenkin tulla tarpeeseen. Meikkivoide levittyy paljon sulavammin iholle eikä mahdolliset kuivat kohdat näy. Kannattaa kokeilla öljyjä meikin alle etenkin, jos iho on kuivuuteen taipuva.

Seerumi imeytyy ihoon nopeasti, joten sen keveyden takia ei tarvitse pelätä kiiltävää ihoa. Tätä voi sekoittaa myös kosteusvoiteen sekaan, jos haluaa täydentää voiteen hoitavuutta. Mutta itse tykkään kerrostamisesta, koska silloin tunnen tuotteiden vaikutuksen paremmin iholla, tai ainakin näin luulen tuntevani :D.

Kasvoni punertavat joskus vähän, mutta Pihlaja-seerumin avulla saan tasaisemman sävyiset kasvot. Ihoni myös samenee helposti, joten suosin ihonhoidossa kirkastavaa ja heleyttävää kosmetiikkaa. Kasvot näyttävät vaan niin paremmilta, kun sivelen kosteuttavaa ja kirkastavaa Pihlaja-seerumia iholle. Ihosta tulee paljon eloisampi ja virkeämpi, kun kosteustasapaino on kunnossa ja seerumin tehoaineet tekevät taikojaan. 


Tuoksu on aina yksi asia, joka kiinnostaa kovasti. Ja etenkin, koska Pihlaja Drops-seerumia kuvattiin kettukarkkien tuoksuiseksi! Täytyy sanoa, että en ole syönyt näitä Fazerin klassikoita yli kymmeneen vuoteen, joten tuoksu ei ole aivan parhaassa muistissa. Mutta seerumin tuoksu on miellyttävä. Kevyen makea, mutta kuitenkin sopivasti hapan. Pihlajanmarjojen käytöstä muistuttaa myös seerumin kaunis oranssi väri, joka on toki kasvoilla väritön.

Pihlaja-sarja on luonnonkosmetiikkaa, kuten myös muut Mádaran tuotteet. Pihlaja Drops Glow Booster maksaa noin 28,90 € esimerkiksi Sokoksella ja Ruohonjuuressa.Tuote on saatu testiin.

14 kommenttia:

 1. Oijoi tää on pakko ostaa testiin pikimmiten! Mulla vetelee just viimeisiään Mádaran SOS Seerumi, joten uudella on tarvetta :) Lisäksi öljypohjainen tuote kuulostaa enemmän kuin hyvältä, sillä kuiva ihoni kuivuu entisestään talven tullessa.

  Todella kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljypohjaiset seerumit ovat mun suosikkeja varsinkin nyt, kun iho tuntuu kuivuvan tosi paljon :)

   Poista
 2. Tää kuulostaa niin ihanalta tuotteelta, täydelliseltä talveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin heikkona kaikkiin seerumeihin, etten osaisi enää olla ilman ja tässä yhdistyy mun suosikkiominaisuudet, eli kosteutus ja kirkastus :)

   Poista
 3. En ole tainnut koskaan käyttää mitään pihlajatuotetta. Messuilla tuli pihlajavoidetta tutkailtua, mutta öljy jäi huomaamatta. Öljyt on varsinkin talvella ihan parasta iholle ja C-vitamiinia sisältävät eritoten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ennen se tyyppi, joka piti öljyjä jotenkin ällöttävän tahmaisina iholle. Mutta nykyään en voisi enempää kehua öljyjä, ja aika usein teenkin niin blogissa :)

   Poista
 4. Kauniit kuvat Maija <3 Minun pitää kyllä pian testata tuo seerumi, hehkutusta tulee joka puolelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kannattaa kokeilla, jos iho kaipaa heleytystä ja kenenpä ihoa ei vähän kiristäisi näin talven pikkuhiljaa saapuessa :)

   Poista
 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja etenkin koska sisältää c-vitamiinia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C-vitamiini on muakin kiinnostava aineosa sen ihoa kirkastavien ominaisuuksien takia :)

   Poista
 6. Tää kuulostaa ihanalta, täytyy testata jossain vaiheessa :) Pakko muuten myöntää, että en edes tiennyt, että pihlajanmarjoja voi syödä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi ihan ensimmäisenä syömässä pihlajanmarjoja niiden happaman maun takia, mutta esim. hilloja niistä voi tehdä :)

   Poista
 7. Vitsit, tämän laitan ehdottoamsti harkintaan :) Öljyt ja Glow-tuotteet kun sattuvat minua kiinnostamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madaralla olisi nyt jouluna pihlaja-setti, jossa tulee öljy ja voide edulliseen yhteishintaan, se voisi olla hyvä lahja vaikka itselle tai muille vinkattavaksi :)

   Poista