perjantai 8. joulukuuta 2017

Bette Box joulukuu 2017

Viime kuussa Bette Boxin sisältö miellytti kovasti minua, joten halusin katsoa onko suunta nouseva. Black Friday-tarjouksena boksi oli kympin hintaan, joten pakkohan se oli tilata ja kurkistaa joulukuun aarteet.


Boksista löytyi pari tuttua tuotetta, mutta ainakin yksi uutuus jota olen harkinnutkin ostavani. Tässä on koko sisältö:


Real Techniques Miracle Complexion Sponge meikkisieni
- oranssi sieni on oma suosikkini meikin tasaiseen levittämiseen, ja olen ostanut näitä jo vuosia. Täysikokoinen tuote, arvo 10,90 €.

Sally Hansen Miracle Gel kynsilakkaduo
- setissä tulee värilakka ja päällyslakka kaksivaiheiseen geelilakkauseen, joka kovettuu luonnonvalossa ilman UV-lamppua. Tämä voi lähteä joululahjaksi jollekin muulle, koska olen niin laiska lakkailemaan. Täysikokoinen setti, jonka arvo on 25 €. 

Maybeauty The Incredible Face Mask kasvonaamio
- peel-off-naamio puhdistaa ihohuokoset ja poistaa myös mustapäitä. Tämä on tuttu tuote, jonka olen todennut ihan tehokkaaksi. Boksissa tuli yksi naamio, josta kuitenkin riittää pariin käyttökertaan.

Avene Xeracalm A.D Cleansing Oil puhdistusöljy
Avene Xeracalm A.D Cream kosteusvoide
- puhdistusöljyn kerrotaan olevan erittäin hellävarainen ja voiteen luvataan rauhoittavan sekä kosteuttavan ihoa. Käytän päivittäin puhdistusöljyjä, joten tämä näyte ainakin kiinnostaa. 


Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi
- seerumi sisältää mm. lähdevettä, kosteutta sitovaa levää ja hyaluronihappoa. Lupaa tehdä ihosta kimmoisan ja raikkaan heleän kosteutusta unohtamatta. Täysikokoinen tuote, jonka arvo on 24,90 €. Ihan jo tämän tuotteen takia kannatti hankkia boksi!

Lumenen seerumi ja Real Techniquesin sieni olivat muuten Glitz & Glam -blogin Minnan valintoja boksiin. Ja ainiin, mukana tuli myös Jordanin hammaslankain viidellä vaihtopäällä. Tälläinen tuote on joskus ennenkin tullut boksissa, mutta en osaa näitä käyttää. Hammaslanka tuntuu helpommalta.


Bette Boxin loppuvuoden boksit ovat olleet mukavan runsaita ja täysikokoisia tuotteita sisältäviä. Toivottavasti hyvä vire jatkuu ensi vuonnakin. Minua ei ainakaan haittaa yhtään, jos joka kuussa on Lumenen tuote, koska ne ovat yleensä laatikon parasta antia :)


18 kommenttia:

  1. Eih, sullakin kiva kynsilakkasävy. Olen katellinen, sillä Itse sain ruskean. Ja tähän sellainen silmiä pyörittelevä hymiö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on harmillista, jos on useita sävyjä tarjolla ja itselle tulee sitten se huonompi väri. Mulle ei ollut värillä niin väliä, kun en taida tätä settiä itse pitää :)

      Poista
    2. Hui. Toivottavasti ei tullut vauvakakan väristä kynsilakkaa, kuten itse kerran sain Livboxista. On jäänyt käyttämättä. :)

      Poista
    3. Se onkin haastava valita värejä boksiin, koska jollekin sama sävy on ihana ja toiselle kamala :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mulle se on hyvän boksin merkki, jos tietää että suurin osa tulee itselle käyttöön. Kynsilakat pistän eteenpäin, mutta muuten käytän loput tuotteet :)

      Poista
  3. Lumene ja Avene ovat kyllä parasta antia tässä boxissa:) Kiva, että Lumene on vieläpä täysikokoinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene onkin 25 euroa näin täysikokoisena, joten boksin hinta tulee kyllä takaisin :)

      Poista
  4. Näin talviunesta hiljalleen heräillessä on ollut mielenkiintoista seurata boksihommia. Hammastahnoista on korotettu matkustusluokkaa astetta laadukkaampaan, huomaan ma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bette Boxin laatu on vähän vaihdellut, tai no sehän on varmasti mielipidekysymys mikä ketäkin miellyttää, mutta nyt on ollut pari hyvää boksia. Lumenen seerumi nosti tämän boksin tosi hyväksi, eikä hammasjuttujakaan unohdettu tuon lankaimen ansiosta :D

      Poista
  5. Oma boxini oli tismalleen sama sisällöltään, ja tykkäsin kovasti, vaikka meikkisieni ja tuoksunäyte lähteekin kiertoon :) Mulle tuli tämä boxi bonuspisteillä, joten olin tosi tyytyväinen. Olisin kyllä varmasti ollut vaikka olisinkin maksanut lootasta jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä maksoin tästä vain kympin, joten ihan vaan tuo seerumi teki tästä ostamisen arvoisen. Sen olisin voinut hankkia muutenkin :)

      Poista
  6. Kynsilakoille ei oikein tuu mulla käyttöä, mutta muuten todella hyvä sisältö tässä boksissa! Varsinkin toi Lumene vaikuttaa hurjan kiinnostavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen tuote olisi taas paras tuote boksissa, kuten minusta yleensäkin :)

      Poista
  7. Mielenkiintoinen tuo RT:n sieni (vaikka vannon nyt Ecotoolsin nimeen). :)

    VastaaPoista
  8. Oikein kiva boxi tämä ja rahansa arvoinen. <3 Kivaa maanantaita Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin reilusti sen kympin arvoinen minkä itse maksoin :D. Ihanaa viikkoa myös :)

      Poista