torstai 5. huhtikuuta 2018

Essencen jännät uutuudet

Essencen valikoimiin on tullut taas hauskoja uutuuksia, joita sain mukavan määrän testiin. Nostin blogipostaukseen minua eniten kiinnostaneet tuotteet, joista löytyikin tosi kivoja juttuja.


Hehkua lisäävä suihke kuulostaa mahtavan innovatiiviselta, joten tämä oli pakko testata. Glow To Go Illuminating Setting Spray saa kasvot todella hehkumaan, mutta pullo kannattaa ravistaa huolella ja vielä kerta kiellon päälle. Silloinkin kasvoiltaan saattaa löytää muutamia hehkuvia pilkkuja, jotka kuitenkin saa helposti häivytettyä ihoon vaikka siveltimellä. Jos suihkeesta saisi vähän parennellun version, niin se olisi aika vau-tuote :)

You Better Work! Gym-Proof Primer lupaa kestää hikoilua ja salilla käyntiä, vaikka itse en lähtisi urheilemaan meikit kasvoilla. Vihreän värinen paksu pohjustaja tasoittaa ihon punoitusta, ja häivyttää myös jonkun verran huokosia. Voide jättää ihon hieman tahmeaksi, joten ehkä siihen perustuu sen meikin kestävyyttä parantava ominaisuus. Meikinpohjustaja ei ole täydellinen mattaisuutta kaipaavalle sekaiholleni, mutta tämä kuitenkin hidastaa meikin kulumista. Tuote myös sisältää aurinkosuojan SPF 20.


Jos haluat muovisen kiiltävät huulet, niin kannattaa tsekata Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstickit. Koostumus on mehukas, ja sopivan pigmenttinen, muttei kuitenkaan täysin peittävä. Huulilla tämä on kevyen tahmainen. Sävy 07 Bite me if you can kylmän punainen, oikea vamppiväri. 


Make Me Brow Eyebrow Powder oli tuote, josta ajattelin etten varmasti tule tykkäämään. Mutta toisin kävi! Käytän yleensä voidemaista kulmaväriä ja viimeistelen kulmat vielä puuterisella värillä. Essencen kulmatuote nopeuttaa tätä touhua, koska nyt en tarvitse erikseen sivellintä vaan voin sutia värin suoraan kulmiin pakkauksen aplikaattorilla. Pakkaus siis sisältää irtopuuterimuodossa olevaa kulmaväriä, joka sivellään aplikaattorilla kulmiin. Puuteri saattaa hieman pöllähtää ulos, joten sivellintä ei kannata riuhtaista nopeasti esiin. Sävy 01 Brown on lämmin ruskea, mutta silti se sulautui hyvin kulmiini.


Sitten hoidetaan käsiä. Tropical Hand Mousse on niin söpö purnukka, että voisin ostaa sen tietämättä edes mikä tuote tämä on :D. Pulloa ravistetaan ja ulos tulee raikasta moussemaista käsivoidevaahtoa, joka imeytyy äkkiä ihoon. En kokenut tätä aivan intensiivisen kosteuttavaksi kuten etiketissä lukee, mutta tämä on ihanan trooppisen tuoksuinen "pöytävoide".

Makean aloveran tuoksuinen Hydra Nail Care Serum tulee kynsilakkapullossa, ja sitä sivellään kynsille sekä kynsinauhoille. Ahkerasta rasvauksesta huolimatta kynsinauhani repsottavat helposti, joten toivoin seerumin auttavan tähän ongelmaan. Seerumi on vesipohjainen tuote, joten ehkä siksi se ei tuntunut superkosteuttavalta, mutta voi tästä olla pientä apua käsirasvan kaveriksi.


Alakuvassa näkyy vasemmalta alkaen seuraavana esiteltävä Draw the line! Instant Colour Lipliner sävy 05 So Un-grey-tful, You Better Work! Gym-Proof Primer, Make Me Brow Eybrow Powder 01 Brown, Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite me if you can ja Tropical Hand Mousse. Ravistin käsivoidepurkkia liian vähän, joten se ei ole ihan näin ohuen vaahtomainen.


Glow Like a Mermaid Highlighter on pintakuvioltaan ihastuttava tuote korostuksiin. Se on maltillisen hohtava ja läpikuultava, joten sillä saa kauniin kuullon kasvoille.

Moni tykkää Essencen huultenrajauskynistä ja yhtä laadukkaalta vaikuttaa myös uutuus Draw The Line! Instant Colour Lipliner. Sävy 05 So Un-grey-tful on unelman pehmeä, liukuu täydellisesti iholla ja väriä tulee hyvin. 


Essenceä myy esim. Tokmannit ja Citymarketit. Hinnat ovat noin 1-5 €, joten Essencen tuotteista voi tehdä melkoisia löytöjä. Täältä voi etsiä itseään lähimmän jälleenmyyjän :)


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Essenceltä tulee niin paljon uutuuksia, että itselläni tulee välillä ähky;) Kävin koluamassa Tokmannin essence -ständiä, mutta en sitten ostanutkaan mitään lukuun ottamatta Brighten up -banaanipuuterin, josta on ollut hyviä arvioita Youtuben puolella. Ilahduttavasti löysin sen omasta lähi-Tokmannistani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on taas se ongelma, että lähi-Tokmannien hyllyt tuntuu olevan aina puolityhjät. En tiedä meneekö tuotteet niin äkkiä kaupaksi, joten oli kiva että sain blogin kautta näitä testiin :)

      Poista
  2. Merenneitopuuteri on kyllä ihan ylisöpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään etenkin siksi siitä, ettei se ole liian "blinding" kuten youtubegurut sanoo :)

      Poista
  3. Mie en tykännyt tuosta käsivoidemoussesta :/ Innovaationa kivan erilainen, mutta ei ole miun pala kakkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tämä oli hauska idea, vaikka aina joskus unohdan ravistaa purkkia ja sitten ulos tuleekin tuollaista vaahtohöttöä :)

      Poista
  4. Onpas kivoja uutuuksia! Toi highlighter on todella nätti :) Voisin ostaa ton ihan vaan ulkonäön takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on varmasti sellainen katseenvangitsija, joka pomppaa esiin hyllystä :)

      Poista
  5. Ihana tuon Tropical Hand Mousse purkki! Mermaid-korostuspuuteria myös ihastelin jo toisessa blogissa :) Mulla ei edelleenkään ole Essencen tuotteista mitään kokemusta, mutta ehkä se päivä vielä joskus koittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä kokemusta essencestä!! Nyt äkkiä kokeilemaan jotain :D. Huulipunat ja huultenrajauskynät ovat hyvä tapa aloittaa :)

      Poista
  6. Toi highlighter on niiiiiiin söpö ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mahtavaa, että vaikka essence on halpismerkki niin silti tuotteet ovat söpöjä :)

      Poista