maanantai 16. huhtikuuta 2018

Laveran Anti-Pollution Hydro Effect tuotteet

Sis.mainoslinkkejä


Lavera on pitkän linjan luonnonkosmetiikkamerkki, jonka Anti-Pollution -sarja on kasvanut neljän tuotteen kokoiseksi. Anti-Pollution -sarja lupaa toimia ennaltaehkäisevästi ihon vanhenemista vastaan, ja suojaten ihoa ympäristösaasteilta. Ensimmäisenä ilmestynyt Hydro Effect seerumi keräsi runsaasti kehuja, ja minun arvion tuotteesta voi lukea täältä


Puhdistava Detox Effect Mask tuntui heti minun iholle sopivalta tuotteelta. Mineraalisavinaamio on väriltään kauniin vihreää, ja levittyy kasvoille helposti. Seassa on pieniä raehippusia, jotka kuorivat ihoa kevyesti. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia. Savinaamioiden tapaan tämäkin hiukan kuivui kiristäväksi, muttei mitenkään epämukavan napakaksi. Pesun jälkeen ihoni oli selvästi tasaisempi ja puhtaampi. Detox Effect Mask on varmaan sopivin epäpuhtaalle iholle, joka kaipaa huokosia ja talia puhdistavaa maskia pari kertaa viikossa. Muut ihotyypit voisivat käyttää tätä vaikka parin viikon välein, jos tuntuu että iho kaipaa tehokkaampaa kuurausta.


Ihotyyppini on sekaiho, joka kuitenkin kuivuu helposti. En siis halua käyttää tujuja puhdistustuotteita, joten Hydro Effect Cleansing Balm oli mieluisa tuttavuus. Koostumus on kuin voiteen ja geelin sekoitus. Itseasiassa tästä tulee mieleen kohta esiteltävä kasvovoide, mutta hiukan paksumpana versiona. Puhdistusvoide tuntuu kasvoilla rauhoittavalta ja ihoa tasapainottavalta. Sama tunne säilyy myös huuhtelun jälkeen. Ihosta tulee selvästi puhdas, mutta myös kosteutettu. Tälle annan ihan ehdottomasti pisteet 5/5.
Ainiin, en ole vielä maininnut Anti-Pollution -sarjan yhdestä ominaisuudesta, joka on tuoksu. Nämä tuoksuvat siis todella hyvälle. Tuotteissa aistii ainakin aloe veraa, mutta näissä on jännä sekoitus kevyttä makeutta ja puhtautta. Olisi mielenkiintoista kuulla mille nämä sinun mielestä tuoksuvat. Itselleni tuoksun yksiselitteinen kuvaus oli aika haastavaa, ja jokainen haistaa usein eri tavalla :)

Lusikassa näkyy ekana vasemmalla naamio, sitten puhdistusvoide ja kasvovoide.


Hydro Effect Day Cream on miellyttävän kevyt ja nopeasti imeytyvä voide päiväkäyttöön. Koostumus on geelimäinen, joten se sopii meikin alle. Voide kosteuttaa silti tosi hyvin, joten tämä on kasvovoide, joka voi toimia aika monella ihotyypillä. Kuiva iho saa kosteutta, mutta voide ei ole liian tuhtia sekaihollekaan. 
Anti-Pollution Hydro Effect-sarja on minusta tasaisen toimiva setti. Kaikki tuotteet, seerumi mukaan lukien, ovat olleet mainioita ja näihin tuotteisiin tekee mieli tarttua joka ilta uudestaan :)

Laveran luonnonkosmetiikkaa myy vaikkapa Hyvinvoinnin* verkkokauppa. Sarjaan kuuluu myös Anti-Pollution Hydro Effect seerumi. Arvosteluni löytyy täältä.

Anti-Pollution Hydro Effect -sarjan oheen on tullut myös Laveran kosteuttava Hydro Sensation* -sarja, jonka kasvosuihke ja voidegeeli ovat monen suosikkeja. Hydro Sensation kasvosuihke toimii ihanan virkistävänä, mutta kosteuttava ihonhoidon lisänä. Hydro Sensation voidegeeli on taas kevyt mutta kosteuttava. Sopii siis vaikkapa sekaiholle mainiosti.
Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

10 kommenttia:

 1. Hydro Effect Cleansing Balm kuulostaa kiinnostavalta. Tykkään erityisesti voide- ja balmimaisista putsareista, eikä Laveran tuotteita ole tullut kovin monesti käytettyä. Lisäksi kuvailusi tuoksusta on just se mitä itse haen kosmetiikkatuotteelta - kevyt makeus ja puhtaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin se yllättäjä tuote, koska tiesin ainakin että savinaamio on varmasti hyvä. Mutta puhdistusvoide on tosi hoitava ja pehmeä iholle :)

   Poista
 2. Cleansing Balmia täytyy kyllä jossain vaiheessa kokeilla, mutta tuttuun tapaan pitää ensin käytellä muutamia putsareita alta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä periaate, ettei jemmaa kauheasti kosmetiikkaa. Mulla on toki paljon tuotteita, mutta koetan ainakin pitää niin ettei avattuna olisi kovin montaa samanlaista tuotetta :)

   Poista
 3. Mä tykkään tän sarjan seerumista tosi paljon, joten oli kiva, että Lavera rakensi ympärille myös muita tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumi oli varmasti niin tykätty, ettei ihme että sarjalle haluttiin jatkoa :)

   Poista
 4. Nämä kuulostavat lupaavilta :) Raikas ja makea tuoksu kuulostaa ihastuttavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kokonaisuudessaan kokeilemisen arvoisia tuotteita tuoksua myöten :)

   Poista
 5. Mulla on just käytössä se seerumi, tuoksuuko nämä samalta?
  Naamio erityisesti kuulostaa just mun tuotteelta, täytyy pitää mielessä kunhan joskus tarve tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sanoisin, että näissä tuotteissa on samanlainen tuoksumaailma :)

   Poista