sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

C-vitamiini kirkastaa ja puhdistaa

En tiedä ovatko puhdistusvaahdot parantuneet ajan myötä, mutta nykyään käytän tosi paljon vaahtoja kasvojenpesun kakkostuotteena. Puhdistusvaahto ei omien kokemuksieni mukaan tarkoita enää ihon kuivumista, vaan niillä saa jopa kasvot kirkkaaksi. Tälläinen tuote on täysin luonnollinen Novexpert Vitamin C Express Radiant Cleansing Foam. 


Novexpertin kirkastuksen ja kuorinnan taustalla on papaijauute, PHA-hapot ja C-vitamiini. Lisäksi sinkki puhdistaa ihoa ja esimerkiksi aloevera kosteuttaa kasvoja. Tuotteen sanotaan sopivan jokaiselle ihotyypille, joka kaipaa ihon kuorimista ja heleytystä. Tämä ei olekaan liian pesevä, vaan iho jää juuri mukavan puhtaaksi ilman kuivatusta. Voisin kuitenkin veikata, että Novexpert on paras säännölliseen käyttöön sekaiholle ja rasvoittuville kasvoille, koska tässä on esimerkiksi ihon kiiltoa hillitseviä ominaisuuksia. 

Ennen tuotteen käyttöä kannattaa lukea ohjeet, koska itse käytin tätä aluksi väärin. Luin vain purkin kyljestä, että ahaa 20 sekuntia iholla. Sain väärinkäytölläkin hyviä tuloksia, mutta oikean käyttöohjeen mukaan vaahdon annetaan vaikuttaa 20 sekuntia kostealla iholla, jonka jälkeen kasvoja hierotaan 10 sekuntia. Purkista ulostuleva vaahto on vähän löysää, mutta se pysyy hyppysissä. Tuoksu on hedelmäinen, kuitenkin pikkuisen ylikypsällä tavalla.


Olen usein illalla miettinyt, että pitäisikö kuoria kasvot mekaanisesti, mutta sitten muistan että ainiin laitan vain Novexpertin vaahtoa. Tällä saa ihon röpelöt pois, kasvot tasaiseksi ja raikkaaksi. Laiskalle tämä on mahtava tuote, jos kirkastavan kasvonaamion käyttö ei houkuta. Lisäksi Novexpertilla hoituu samalla kasvojen puhdistus meikistä. Novexpert on luonnonkosmetiikkamerkki, jonka Vitamin C Express Radiant Cleansing Foam maksaa esimerkiksi Sokoksella 19,90 €.


8 kommenttia:

 1. C-vitamiinituotteet on kyllä jotain parhautta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän nyt myös C-vitamiiniseerumia, joten ihon pitäisi olla kirkas :)

   Poista
 2. Mulla on tän sarjan C-vitamiinivoide ja jestas, miten ihanan ihon sillä sai, harmi vaan mun iho reagoi siihen näpeillä. Mutta se ihon hehku ja sileys oli mieletöntä! Pidän tän vaahdon mielessä, vaikka en olekaan niiden suurin fani. Tää vaan kuulostaa ihanalta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän nykyään vaahtoja, kuten geeliputsareitakin, koska niistäkin löytyy hellävaraisempia vaihtoehtoja. Novexpert ei ehkä ole se kuivimman ihon tuote, muttei se aivan liian tujukaan ole :)

   Poista
 3. Minusta puhdistusvaahdot ovat yleensä omaan makuuni liian laihoja koostumukseltaan. En ole kokenut niitä liian peseviksi tai kuivattaviksi, mutta varmasti vaahdoissakin on eroja. Novexpertillä on paljon hyviä tuotteita, mutta tätä puhdistusvaahtoa en ole hoksannut - sattuneesta syystä. C-vitamiini kuulostaa hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kai sitten ollut huonoja kokemuksia, koska mielikuvani vaahdoista on vahva pesuteho. Olin pitkään jumahtanut puhdistusmaitoihin, joten niihin verrattuna varmaan kaikki tuntui liian tehokkaalta :)

   Poista