maanantai 4. kesäkuuta 2018

Lääh mitä sokerikuorintoja

Tiedättekö tunteen, kun menee ulkomailla kauppaan ja sieltä löytyy vaikka mitä kivaa edullista kosmetiikkaa? Notino on nettikauppa (en hyödy linkin klikkaamisesta), jossa myydään merkkejä, joista moni ei ole Suomessa kuullutkaan, ellei ole käynyt vaikka Tshekeissä tai Puolassa. Näiden maiden tuotteita nimittäin löytyy aika paljon. Yksi ilta käytin pari tuntia nettikauppaa selaten ja tuotteita ostoskoriin klikaten. Ostin noin kymmenen tuotetta, jotka tulee ainakin osittain blogissa näkymään. Eniten minua houkutti sokerikuorinnat, joista löytyy kuolattavan ihania vaihtoehtoja.


Dermacol on tshekkiläinen merkki, jonka tuotteita ostin lomamatkalla parisen vuotta sitten. Mutta sokerikuorintoja en ollut testannut, ja jostain syystä tuoksu Apple & Cinnamon houkutti minua kovasti. Tykkään omenan tuoksusta, mutta kaneli ei niinkään maistu, mutta silti tämä yhdistelmä kutkutti minua. Tuoksusta tosiaan tunnistaa molemmat ainesosat, jotka tuovat mieleen joulun.

Koostumus on hyvin sokerisen rakeinen, eli ihon saa sileäksi. Nämä kaikki kolme kuorintaa tuntuvat käsiin hieroessa todella öljyisiltä, mutta iholta öljyt liukenee melko hyvin pois. Ehkä jos täysin inhoaa pientä öljyfiilistä iholla, niin silloin asia voi häiritä.


Green Pharmacyn Cranberry and Cloudberry sisältää kuorivina ainesosina sokeria sekä suolaa. Tätä ei siis kannata käyttää vaikka sheivaamisen jälkeen tai ihoa voi kirvellä. Kuorinta on luonnollisen valkoista ja tuoksultaan, hmm... Tästä tunnistaa hillan ja karpalon. Kummatkaan eivät ole niitä makeimpia marjoja, tai ei minusta hillaa voi vaikka mansikkaan verrata. Mutta huomaan tuoksussa myös jotain parfyymin vivahdetta. Siitä pieni miinus.

Tässäkin on öljyinen pohja, vaikka koostumus onkin edelliseen verrattuna paljon kiinteämpää. Green Pharmacylla tulee kroppa hyvin kuorituksi, koska tämä kuorinta ei valu sormien välistä karkuun vaan sitä voi hyvin työstää ihoon.


Farmonan Tutti Frutti -kuorinta tuoksussa Pear & Cranberry on ihanan näköistä. Kuorinta näyttää aivan kuin muussatulta kiiviltä, vaikka tuoksuna onkin päärynää ja karpaloa. Aika mielenkiintoinen, mutta toimiva yhdistelmä. Tuoksu on samaan aikaan makea, mutta hiukkasen hapan.

Tälläkin tulee vartalo kuorittua tehokkaan puhtaaksi. Tuntuu, että kroppa on likainen, jos en kuori sitä ainakin kerran viikossa. Yh, inhoan sitä kun raapaisen vaikka saunassa ihoa ja kynnen alle jää mustaa mönjää, eli kuollutta ihosolukkoa.

Jäin vaan ihmettelemään kuorinnan seassa näkyviä vihreitä palloja, jotka vaikuttavat muovirakeilta. Selasin inci-listan pari kertaa läpi, mutta en löydä sieltä mitään muoviin viittavaa. Toisaalta en keksi mitä muutakaan ne voisivat olla? Tuntuu todella turhalta ja epäloogiselta, jos sokerikuorinnan sekaan laitetaan muovipalloja.


Kaikki kolme sokerikuorintaa maksoivat 4,90 €, ja tulen varmasti jatkossakin kokeilemaan eri tuoksuja. Notino.fi nettikaupan paketti tuli Tshekeistä kuudessa päivässä. Toimitus maksoi 6,95 €, joka ei ole lainkaan paha hinta, koska tuotteet ovat niin halpoja. Sain alle 40 eurolla kymmenisen tuotetta, joten oli suorastaan karkkipäivä lootaa avatessa. Paketti toimitettiin Postiin, ja sen saapumisesta tuli tekstiviesti. Lisäksi tuotteet oli pakattu tosi hyvin, joten minulla jäi Notinon nettikaupasta hyvä fiilis :)

20 kommenttia:

  1. Ei pahan hintaisia, tuo vihreä on jostain syystä houkuttelevin tästä kolmikosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin mun suosikki, mutta noiden muovipalleroiden takia en osta sitä toiste :)

      Poista
  2. Ihanan näköinen tuo tutti frutti -kuorinta. Dermacolin raparperi-mansikkakuorinnan olen jo pari vuotta sitten hyväski todennut, joten hyvä tietää, että sitä saa tuolta Notinosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparperi-mansikka kuulostaa tosi hyvältä. Se on kiva jos matkalta ostaa jotain ja sitä saakin helposti nettikaupasta ostettua lisää :)

      Poista
  3. Onpas herkullisen näköisiä <3 Täytyypä tutustua kaupan tarjontaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan sokerikuorinta-addikti, joten ne huusivat mun nimeä :)

      Poista
  4. Apua tota TuttiFruttia siinä kolahtaa kaikki, ulkonäkö, sun kuvailut, väri... Hitsit kun kuivaharjauksen takia käytän niin harvoin kuorintoja, ettei ne oikein kulu, niin en millään raaskisi tilata taas yhtä kaappiin pyörimään, mutta oon just tekemässä notinolle tilausta, joten ehkä sorrun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivaharjaus olisi ekologista, ja ehkä sellainen pitäisi itsekin hankkia, jos voisi hiukan vähentää kuorintoja. Vaikka toki välttelen muovisia rakeita :)

      Poista
  5. Mä olen jo ehtinyt unohtaa Notinon, joten kiitos vinkkauksesta :) Incit tuottavat joskus päänvaivaa, itse ostin yhden hoitonesteen jonka tuoteselosteessa puhutaan luomualkoholista, mutta enpä sitä incistä löytänyt. Ja luultavasti olisin jättänyt tuotteen ostamatta, jos tuoteselosteen maininta alkoholista olisi ollut verkkokaupassakin esillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mua vieläkin mietityttää, että mitä nuo pallerot on! :D En keksi mitään muuta vaihtoehtoa kuin muovi, vaikkei inci sitä paljastakaan. Kaupassa tarkistan aina incit muovien varalta, mutta nettikaupassa ei aina voi niin tehdä.

      Poista
  6. Sokerikuorinnat on mun heikkous! Nää kaikki kuulostaa aivan ihanilta vartalokuorinnoilta ja täytyykin ehdottomasti tsekata tuo notino verkkokauppa! Varsinkin jos siellä on noinkin edullista.

    Farmonan Tutti Frutti kuorinta näyttääkin jo niin syötävän hyvältä. Mun oli pakko käydä kanssa kattomassa sen inciä ja silicahan voi olla myös hankaava ainesosa joten oiskohan noi vihreät pallerot silicaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kaapissa aina jemmassa useita sokerikuorintoja, koska ne ovat niin karkkisen ihania :)

      Silicaa mietinkin, koska siitä tuli mieleen ne esim. laukkujen mukana tulevat silicapussit, mutta en sitten ollut varma siitä niin en uskaltanut nostaa esiin. Mutta se on varmaan todennäköisin syy :)

      Poista
  7. Ihanan näköisiä tuotteita. Hyvä, että vinkkasit Notinosta, koska olin itse jo ehtinyt unohtaa ko. verkkokaupan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Notino oli vähän aikaa sitten esim. blogeissa esillä, mutta se on hyvä nettikauppa näin yhden kokemuksen perusteella :)

      Poista
  8. Hahha onpas tuo vihreä söpö! Sokerikuorinnat on munkin lemppareita,tykkään eniten niistä jotka jättää öljysen pinnan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, että jää sellainen suojakerros, koska ihoni kuivuu helposti suihkussa :)

      Poista
  9. Ihanan näköisiä kaikki! :) Harmi, jos tuossa Tutti Frutissa on tosiaan muovia, muuten se näyttää kyllä ihan super herkullisen kesäiseltä ja vaikuttaa muutenkin hyvältä! :)

    xo,
    Minttu
    http://lifeofmenta.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vilkaista muiden Tutti Fruttien incit, jos niistä löytyisi muovivapaita versioita, koska tuoksuvalikoima on huumaava :)

      Poista
  10. Herkullisen kuuloisia kuorintoja! Oon monta kertaa miettinyt tuohon verkkokauppaan tutustumista ja ainakin ton Farmonan tuotteet näyttää kaikki ihan superihanilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat todella herkullisia pakkauksiltaan ja varmasti myös sisällöltä :)

      Poista