keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Ihoa puhdistava tehokuuri - Detox Skin

Sis.mainoslinkin.


Olen aina ollut kiinnostunut puhdistuskuureista, joissa syödään erittäin terveellisesti ja saadaan höyhenen kevyt olot. Tälläinen testi on vielä jäänyt ajatuksen asteelle, koska pelkään olevani vain ärtyisä ja nälkäinen :D. Mutta oli kiinnostavaa päästä kokeilemaan Detox Skin puhdistuskuuria, joka lupaa kirkastaa ihoa kuuden luomulaatuisen ainesosan avulla. Kuuri kestää viikon, jonka aikana ja jälkeen tutkailin tarkasti ihoani. Mutta ensin kerron enemmän tuotteesta ja lopuksi tulokset :)


Ihon puhdistumista edistää seuraavat ainesosat:

 • Takiainen:  auttaa tukemaan ihon ulkonäköä ja tukee tervettä ihoa.
 • Nokkonen (nuoret versot): edistää verenkiertoa ja tukee kehon puhdistumisprosesseja.
 • Koivu: perinteisesti tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan.
 • Rosmariini: tukee ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa.
 • Psyllium (jänönratamon siemenkuori): sisältää kuitua ja tukee suoliston toimintaa ja ruoansulatusta.
 • Spirulina: sisältää vitamiineja (beetakaroteeni), mineraaleja, rasvahappoja, välttämättömiä aminohappoja ja lehtivihreää
 • sitruuna

Detox Skin -pakkauksessa tulee 7 pussia, joita nautitaan yksi päivässä viikon verran. Jauhe sekoitetaan 2 dl annokseen nestettä. Itse suosin mahdollisimman kylmää vettä, jolloin sekoitus on miellyttävimmän makuista. Yleensä aina kaikki uusi maistuu suussa erikoiselta, ja niin tämänkin kohdalla. Ekalla kerralla suussa maistui hyvin yrttinen sekoitus, eikä se ollut erityisen hyvä :D. Mutta ensijärkytyksen jälkeen olen jopa alkanut pitää mausta, jossa huomaan sitruunan raikkauden ja ripauksen makeutta.


Viikon kuuri ei ole erityisen pitkä, joten mietin voiko selviä vaikutuksia huomata. Mutta olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että ihoni näytti kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Minulla on paljon mustapäitä ja joitain aknearpia, joten ihoni ei ole lähimainkaan "täydellinen". Mutta ihon heleyttäminen on minulle yksi tärkein ominaisuus ihonhoidossa, ja sitä minä sain. Saan myös hormoninäppyjä aina tiettyyn aikaan kuusta, mutta nyt ne loistivat poissaolollaan. Iho näytti siis kokonaisuudessaan tavallista paremmalta.

Detox Skin voi olla hyvä idea, jos haluaa boostata ihoaan näin kesän alkuun. Kesällä on paljon juhlia, joissa on kiva näyttää raikkaalta. Lämpimällä säällä käyttää usein vähemmän meikkiä, joten ihon oma kuulaus voi olla paras highlighter.


Myynnissä on pakkaus, jossa tulee viikon kuuri Detox Skinia sekä konjac-sieni, joista olenkin kertonut useamman kerran. Nämä tuotteet sopivat hyvin tukemaan toistensa tehoa, koska konjac-sieni kuorii kevyesti ihoa ja auttaa saamaan ihon puhtaaksi kaikesta liasta. Tehokuurin ja sienen avulla iho tulee siis puhtaaksi sisältä ja ulkoa.

Konjac-sieni kastellaan, puristetaan ylimääräinen vesi pois ja hierotaan sientä kasvoille, joille on jo laitettu puhdistustuotetta. Konjac on jo vuosia kuulunut ihonhoitorutiineihin enkä enää siitä luopuisi. Iho ei enää tunnu puhtaalta, jos en käytä konjaccia vähintään joka toinen päivä :)


Detox Skinia myyvät terveyskaupat, tavaratalot ja verkkokaupat, kuten Hyvinvoinnin Tavaratalo*. Viikon mittainen Detox Skin -kuuri ja konjac-sieni maksavat noin 25 €.

Tuotteen käytöstä raskaana ollessa tai imetyksen aikana kannattaa jutella lääkärin kanssa. Detox Skin -tuotetta ei suositella salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille. Sopii kasvissyöjille.


Tuote on saatu testiin. *mainoslinkki.

6 kommenttia:

 1. Eipä puhdistuskuurien välttämättä tarvitse viikkoa tai kahta pidempään kestääkään, sehän se juttu niissä onkin. Itse en kyllä tällein raskaana ollessani käyttäisi detox tuotteita, koska jos se saakin puhdistettua jotakin sisältä niin ne saattaisivat imeytyä verenkierron kautta lapseen.
  Toki hyvä ruokavalio lisänä auttaa ihon kuntoon. Jos et halua olla ärtyisä ja nälkäinen, niin voisin suositella kehokuuria fitlinen tuotteilla. Saat syödä oikeeta ruokaa reiluilla annoksilla 4-5 kertaa päivässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, eihän kuurit olekaan kovin pitkiä :). Ehkä ajatusvirheen taustalla oli se, että ajattelin tämän jollain tasolla kosmetiikkatuotteeksi, ja niitä saa kokeilla reilusti kuukauden että voi sanoa jotain varmaa. Raskaana ollessa onkin hyvä olla vähän tarkempi, ja siksi lisäsin tekstin loppuun kenelle tuote ei välttämättä sovi.
   Hyvä ruokavalio ja runsas vesi auttavat paljon ihon kuntoon. Juon paljon vettä, mutta ruokavalio saisi olla vihreämpi. Tuollainen kuuri kuulostaa hyvältä, kun saa syödä kunnolla! :)

   Poista
 2. Pitäisiköhän testata omiin iho-ongelmiin tätä? Tosin musta tuntuu, ettei hormonaalisiin näppyihin auta mikään, mutta toisaalta tällaisia olisi kiva testata. Joskus olen Yves Rocherin jotain detox-juomaa litkinyt, mutta sen olisi pitänyt vaikuttaa kehoon lähinnä sisäisesti. Tiedä sitten, tapahtuiko mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En toki voi varmalla vannoa oliko hormoninäppyjen puuttuminen tällä kertaa vain tuuria, mutta yleensä niitä ilmestyy ihoon. Eikä kuurin vaikutus ikuisesti kestä, joten ensi kuussa pitäisi kokeilla uudestaan miten toimii :)

   Poista
 3. Mä sain myös paketin itselleni, mutta pakko sanoa, että tän maku on niin kamala etten pystynyt juomaan näitä :D Eikä asiaa helpottanut, että jauhe muuttui geelimäiseksi kun sen antoi hetken aikaa olla lasissa. Olin ihan innoissani testaamassa tätä vaikka epäilin itsekin, että ehtiikö 7 päivässä tulemaan tuloksia.

  Kun kerroit, että makuun ehkä hieman tottuu voisin yrittää juoda kuurin loppuun! Vaikka sitten niin, että juo 2dl ykkösellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta maku oli ekalla kerralla pahin. Mutta kun laittaa raikasta kylmää vettä ja juo lähes kaiken kerralla, niin sitten maku alkoikin tuntua jo ihan hyvältä, joten suosittelen vielä kokeilemaan :)

   Poista