torstai 17. toukokuuta 2018

Paras voide sheivaukseen

Vaahtojen ja geelien testailun jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että voidemaiset tuotteet ovat minulle parhaimpia sheivaukseen. Vartaloni kuivuu erittäin helposti, joten terävän höylän lisäksi tarvitsen hellävaraisen tuotteen karvojen ajeluun. Tälläinen on Kiss My Face Moisture Shave. Merkin takaa löytyy yli 30 vuotta osaamista sheivaustuotteiden parissa. Moisture Shave sopii niin kasvoille kuin koko kropallekin.


Joistakin sheivaustuotteista jää natiseva pinta, joka saa ihoni kipristelemään. Mutta Moisture Shavea voisi käyttää vaikka hoitavana suihkusaippuana, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Koostumus on kermainen, joten höylä liukuu hyvin iholla. Tuote on kuitenkin sen verran voidemainen, jottei höylän terät mene aivan tukkoon. Tässä on siis kaikki ominaisuudet, joita odotan sheivausvoiteelta: hellä, kivan tuoksuinen ja toimiva pumppupakkaus. Huomioitavaa on myös se, ettei iho ärsyynny punaisen näppyläiseksi.


Moisture Shave -tuotteita on useita tuoksuja, joista makean sitruksinen Key Lime on yksi suosikkini.  Sisällössä on runsaasti erilaisia luonnollisia öljyjä ja uutteita, vaikkei tuote ihan puhdasta luonnonkosmetiikkaa olekaan.

Pumppupullon koko on mukavat 325 ml. Hintaa Kiss My Face Moisture Shavella on iHerbin nettikaupassa noin 5 €. 

6 kommenttia:

  1. Vaikuttaa edulliselta ja hyvältä tuotteelta. En olekaan tilannut mitään iHerbistä pitkään aikaan. Eikös postimaksut tule nykyään tilauksen painon mukaan, eli tarkkana saa olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin taitaa olla. Mutta kun tekee pieniä tilauksia, niin saa alle tullirajojen tehtyä tilauksen :)

      Poista
  2. Key Lime ei mitenkään voi olla muuta kuin erittäin hyvän tuoksuinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosi kiva, mutta myös muu tuoksuvalikoima on miellyttävä :)

      Poista
  3. Kiitos kun taas muistutit tästä! Täytyy ehdottomasti laittaa tilausta iHerbille ja ottaa yksi tällainen testiin :)

    VastaaPoista