maanantai 21. toukokuuta 2018

i+m Naturkosmetik - ylellisyyttä Berliinistä

i+m Naturkosmetik -luonnonkosmetiikka on kotoisin kauniin rosoisesta ja urbaanista Berliinistä, joka on yksi suosikkikaupunkini. Pakkauksissa näkyy kaupungin moderni ote, mutta i+m Naturkosmetik -tuotteiden historia alkaa jo vuodesta 1978. Merkin perustaja on Inge Stamm, jonka mukaan on nimetty tumman purppuraan puettu Madame Inge -sarja. Nämä ovat ihanan hemmottelevia tuotteita, ja suorastaan arjen luksusta.


Madame Inge Body Mousse tulee jyhkeässä lasipurkissa ja jo pelkkä kansikin tuntuu painavalta. Sisältö on pehmeän notkeaa, eli juurikin moussemaiseksi vatkatun oloista. Voide levittyy todella helposti iholle ilman sen kummempaa hieromista. Mielestäni tässä näkyy erinomaisesti ainesosien ja koostumuksien kehittely. Voidetta ei tarvitse paljoa kerralla, joten riittoisuus kannattaa huomioida, jos tätä vertailee halvempiin tuotteisiin. En haluaisi sanoa, että ihosta tulee silkkisen pehmeä, koska se on vähän kulunut fraasi :D. Mutta iho on todella pumpulinen ja kosteutettu.

Madame Inge Body Mousse sisältää muunmuassa kylmäpuristettuja manteli-ja aprikoosiöljyjä sekä siperiamännyn siemenöljyä, joka tekee tähän oman mielenkiintoisen tuoksutwistin. Tuoksu on kevyt, hiukan makea ja siinä tunnistaa metsäisen männyn juuri sopivana taustanuottina.


Tykkään suihkuvoiteista ja kuorin kroppaani ainakin 1-2 kertaa viikossa, joten oli selvää että Madame Inge Exfoliating Shower Cream houkutti minua. Tämä on riisijauhetta sisältävä kuoriva suihkuvoide, jossa on samoja tehoaineita kuten vartalovoissa. Mutta tuoksultaan suihkuvoide on minusta enemmän arganöljymäinen ja huomaan siinä hieman pähkinää. Tuote on mukavan hoitava kuivalle iholle ja sen sisältämä kookosöljy lupaakin tasapainottaa ihon pH-arvon. Kuorivan riisijauheen tuntee hyvin sormenpäissä, mutta iholla vaikutus on hento. Ehkä tämä on paras ihon kosteuttamiseen suihkussa, ellei ole hyvin herkkäihoinen ja kaipaa kevyttä kuorintaa.

i+m Natukosmetik -tuotteissa on muuten silikonisen pitävä etikettipinta, joten esimerkiksi suihkuvoide ei lipsu märistä sormista.


Hypätään Madame Inge -sarjasta Daisy dödön pariin. En kovin usein kirjoita luonnollisista deodoranteista, koska vain harva toimii minulla. Olen kokeillut yli kymmentä erilaista luonnollista dödöä, mutta ehkä vain pari on ollut sellaista, joita voisin käyttää säännöllisesti. Mutta sitten on poikkeuksia, kuten Daisy Deo Cream. Dödö sisältää vain luonnollisia ainesosia, kuten ruokasoodaa, sinkkiä ja kookosta. Tuoksuna on raikas greippi. Minulla tämä on hillinnyt hajuja, vaikka toki hikoilua tuote ei estä. Luonnollisille dödöille kannattaa antaa hiukan totutteluaikaa, jos tuote ei toimi heti kertalaakista.

Voidedeodorantti tuntuu tarttuvan hiukan sormiin, joten se on ainoa miinus. Olen ratkaissut ongelman ottamalla esimerkiksi palan vessapaperia ja levittänyt sillä dödön pikaisella sipaisulla kainaloon. Spaatteli olisi toki hienostuneempi vaihtoehto. Tätä ei siis tarvitse hinkata vaan pieni määrä pyyhkäistään ihoon.


i+m Naturkosmetik -tuotteet ovat siis saksalaista luonnonkosmetiikkaa, joissa käytetään luomuviljeltyjä Reilun Kaupan ainesosia. Tuotteet ovat myös vegaanisia. Kaikkien tuotteiden kyljessä lukeekin isolla i+m Naturkosmetikin periaatteeet: fair, organic ja vegan.

Madame Inge Body Mousse maksaa 20,40 €, Madame Inge Exfoliating Shower Gel 17,30 € ja Daisy Cream Deo 11,25 €. Tuotteita myy esim. maahantuojan nettikauppa Luoto.Life (en hyödy linkin klikkaamisesta).


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Body Mousse kuulostaa ihanalta. Mies on lähdössä työreissulle syksyllä Berliiniin, pitäisiköhän pyytää kosmeostoksia Disney hommmeleiden lisäksi. ;)

    Kivaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, suosittelen etenkin tätä moussea. Saksasta löytyykin paljon ihania luonnonkosmetiikkamerkkejä ihan markettihintaan, kuten DM-kaupan Alverde :)

      Poista
  2. Kuoriva suihkuvoide kuulostaa sellaiselta, että voisin pitää siitä. Nimeltä tää brändi on tuttu itselle, mutta käyttänyt en ole mitään sarjan tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kuivuu iho tosi herkästi, joten tälläiset hoitavat suihkuvoiteet ovat tosi kivoja näin kesälläkin :)

      Poista
  3. Oi miten hyviltä nää kuulostaa! Mulle ihan vieras brändi, mutta mielenkiinto kyllä heräsi :) Pakkauksetkin on hurjan kauniita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki ei olekaan hirmuisen tunnettu, mutta kuitenkin aina välillä näihin törmää esim. blogeissa. Mäkin tykkään tuotteiden simppelistä mutta kuitenkin mieleenjäävästä ulkoasusta :)

      Poista
  4. Mahtavaa että markkinoilla on taas nykyään kuorivia suihkusaippuoita, sillä niitä kysellään ihan todella paljon. Saksassa oleva kosmetiikka valikoimat on kyllä ihan huippu, joten ei ihme että nämäkin tuotteet rantautuu sieltä. Mousse kuulosti super ihanalta ja voidemainen dödö ajatuksena oudolta! Kiinnostus kyllä heräsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksassa onkin monia pitkän linjan luonnonkosmetiikkamerkkejä, joten siellä kyllä osataan tekeminen :)

      Poista
  5. Herkullisen näköinen mousse :D Mä tykkäsin taannoin tän sarjan shampoosta ja suihkugeelistä etenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiustuotteita en olekaan testannut, mutta nämä vartalotuotteet ovat todella hoitavia :)

      Poista
  6. Tuo Body Mousse on aivan ihana! <3 Oikeasti yksi parhaista ikinä. Imeytyy niin hyvin ja tuoksu on tosi kiva, sopivan mieto! Mulla purkki ollut jo kauan tyhjänä ja uusi on hankintalistalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tuote, jota jään varmasti itsekin kaipaaman kun purkki tyhjenee :)

      Poista