maanantai 7. toukokuuta 2018

Mielenkiintoisimmat tuotteet just nyt

Kun kokeilee paljon kosmetiikkaa, niin tuotteilta alkaa kaipaamaan jotain vau-faktoria. Nyt testailussa on ollut muutamia mielenkiintoisia tuotteita, joista jokaisesta löytyy sitä jotain, joka sai minut ihastumaan.


Benton Honest Cleansing Foam on korealainen puhdistustuote, jossa on mielenkiintoisia ominaisuuksia. Yksi tälläinen juttu on helmen hohtava voidemainen koostumus, joka muuttuu kasvoihin hieroessa kevyeksi vaahdoksi. Koreassa tykätään puunata ihoa ilmansaasteista, ja sen myös Benton lupaa tehdä. Tämä on helppo uskoa, koska tuote oli tehokas puhdistamaan meikit. Teen aina kaksoispuhdistuksen, mutta tämän tuotteen kohdalla jäi tunne ettei sitä tarvita. Ihosta tuli niin puhtaan tuntoinen, lähes saippuoidun nahkea muttei kuitenkaan kiristävä. Kuivaihoisille tämä on varmaan kuitenkin liian puunaava. Mutta jos sinulla on vaikka normaali-iho, sekaiho tai rasvoittuvat kasvot, niin Honest Cleansing Foamilla saat ihon pestyä yhdellä tuotteella eikä tarvitse miettiä jäikö kasvoihin likaa. Ainoastaan saippuamainen tuoksu ei ehkä ole se kaikkein nenää imartelevin.


Kerroin aiemmin Novexpertin kirkastavasta puhdistusvaahdosta, mutta on myös toinen huipputuote. Magnesium Mist on kolmen ainesosan tuote, joka tulee ponnekaasupullossa. Sisältönä on vettä, Kuolleen meren suoloja ja magnesiumia. Se sopii joka tilanteeseen, jossa kaipaa kosteutta ja rauhoittavuutta ihoon. Olipa sitten meikki liian puuterinen, kuiva sisäilma kuivattanut ihon tai haluat lisäkosteutta kasvovoiteen alle. Suihke on hennon kevyt, joten se ei kastele kasvoja märäksi. Novexpert on kaiken lisäksi todella edullinen luonnonkosmetiikan tuote, joka maksaa Sokoksella vain 7,90 €. Todella suositeltava tuote!


Mizonin kasvovesi sisältää kuorivia AHA- ja BHA-happoja, sekä ihoa tasapainottavan pH-arvon, joten tämä on ollut mieluisa tuote iltapesun jälkeen. Kasvovesi ei ole liian kuoriva tai tuju, joten se voisi sopia jokaiselle ihotyypille. Jos sinulla on kiinnostusta happojen kokeiluun ihonhoidossa, niin Mizon on hyvä tapa aloittaa. Suosittelisin tätä etenkin päivittäiseen käyttöön epäpuhtaalle iholle, joka on usein vähän paksumpi ja kaipaa kirkastusta. 


Benton Cleansing Foam löytyy Green & Grace -nettikaupasta hintaan 19,95 € (en hyödy linkin klikkaamisesta). Novexpert Magnesium Mist 7,90 € Sokoksella. Mizon AHA & BHA  Daily Clean Tonerin olen ostanut Ebaystä noin kympillä, mutta nyt hinnat näyttivät nousseen reilusti. Elevenillä Mizon maksaa 27 €, mutta tuote on loppuunmyyty ja sille on odotuslista. Koreakosmetiikka näyttää siis kiinnostavan ihmisiä :)


Benton on saatu testiin. 

16 kommenttia:

 1. Mä olen aina jotenkin ajatellut magnesiumsuihkeita enemmän lihaslääkkeenä kuin kasvosuihkeena, mutta kieltämättä kiinnostus heräsi kyllä tähänkin tarkoitukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin tuli joku lihaskipu ekana mieleen, mutta näyttää toimivan kasvosuihkeessakin :)

   Poista
 2. Jopa mun pintakuiva iho sietää tota Mizonia päivittäin iltaisin, ihan huippu tuote. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla sen verran hellävarainen, että se toimii monella :)

   Poista
 3. Onpas tuo Novexpertin misti yllättävän edullinen ja ponnekaasu kuulostaa ainakin minun korvaani "eksoottiselta":)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihan yllätyin, että mites näin halvalla myydään :D. Ponnekaasu ei olekaan kovin yleinen kasvosuihkeissa.

   Poista
 4. Bentonin putsari kuulostaa kovin samanlaiselta kuin viime vuoden parhaaksi rankkaamani Mizonin Snail Repairing Foam Cleanser :)

  VastaaPoista
 5. Olen aikeissa ostaa seuraavaksi jonkun AHA & BHA tonerin, joten mietinnässä on tuo Mizonin ja myöskin Bentonin versio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat molemmat tosi kehuttuja tuotteita, joten en usko että kovin vikaan voi mennä :)

   Poista
 6. Allekirjoitan täysin ensimmäisen lauseen. Paljon kosmetiikkaa testanneena on vaikea joskus edes antaa mielipidettä tuotteista. Korealaisen kosmetiikan tuotteet on kyllä ollut kieltämättä kaikkia hyviä mitä oon jo ehtinyt kokeilla. Mutta silti tuntuu että tuotteita joita haluaisi testata on vielä paljon! Näistä jäi houkuttelemaan toi Mizonin kasvovesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, että tuotteessa pitää olla jotain erikoista, että siitä haluaa esim. blogiin kirjoittaa. Sellaiset ihan jees-tuotteet jää nopeasti unholaan. Korealaisesta kosmetiikasta löytyy niin kivoja tuotteita ja etenkin näitä kuorivia juttuja, että kaikkia haluaisi kokeilla :)

   Poista
 7. Tuo Mizon alkoi erityisesti kiinnostaa, luulen että se ois just mun iholle hyvä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti monella toimiva, koska kuorintateho ei ole liian raju eikä se kuivata ihoa :)

   Poista
 8. Eipä tule ajatelleeksi täällä Suomessa,että kosmetiikan pitäisi erityisesti puhdistaa "saasteita", mutta ehkä tosiaan maailmalla se on hyvä pointti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on niin puhdas ilma, ettei sitä tosiaan ajattele. Mutta suurkaupungeissa tilanne on eri, eli ei ihme että moni käyttää hengityssuojia ja lika tarttuu ihoon tiukasti.

   Poista