maanantai 10. syyskuuta 2018

Uutta testissä

Usein ajattelen, etten juurikaan muuta käyttämääni kosmetiikkaa vuodenaikojen mukaan. Mutta silti niin käy. Alan kaivata paksumpia voiteita ja hellempiä tuotteita iholle. Mutta minkälaisesta kosmetiikasta olen tykännyt näin alkusyksystä?


Kesä oli niin kuuma, että säästin Ben & Anna deodoranttien testailun suosiolla myöhemmäksi. Tuote on saanut nimensä merkin taustalla olevan pariskunnan mukaan, jotka halusivat luoda maailman parhaan luonnollisen ja alumiinittoman deodorantin. Tavoitteet ovat ainakin korkealla :D. Deodorantteja on kahta mallia. Perinteisempi muovinen stick-versio ja tälläinen täysin pahvinen puikko, jota pitää sormella työntää ylöspäin. Tykkään enemmän tästä pahvipakkauksesta, koska se on valmistettu sataprosenttisesti kierrätyspaperista ja sen voi nakata tyhjänä paperinkeräykseen. Tässä tulee luonnollisuus esiin kaikin puolin.

Mutta itse sisällöstä. Puikkoa ei tarvitse juurikaan lämmittää ihoa vasten, vaan se levittyy helposti. Tälläiset luonnolliset puikkodeodorantit levittyvät iholle aina vähän paksummin kuin kaupan tavalliset roll-onit, mutta mitään tahmaista tunnetta ei kuitenkaan huomaa. Olen pärjännyt Ben & Anna deodorantilla hyvin ilman mitään suurempia hiki- tai hajuhaittoja, joten tämä voi olla kokeilun arvoinen, jos on alumiiniton deodorantti haussa. Syksyssä on ainakin se hyvä puoli, että voin taas käyttää säännöllisemmin luonnollisia deodorantteja, joita en kesällä voi juuri ajatellakaan.


Ripaus luksusta tulee Jane Iredalen uusien Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist -huulipunien muodossa. Lopputulosta kuvataan mattaiseksi, mutta minusta huulipunassa on kuitenkin hipaus kiiltoa. Huulipunaa levittäessä kuitenkin huomaa, että se on vähän kestävämpi tuote vaikka toki punan levitys sujuu hienovaraisen pehmeästi. Uutuuspuna sisältää hoitavia kasvivahoja- ja öljyjä, joten tunne huulilla on miellyttävä, oikeastaan lähes huomaamaton. Koostumuksen ansiosta Jane Iredalen huulipuna ei karkaa heti huulilta, vaan pysyvyys on hyvä. Huulipunan tuoksu on tahitin vanilja ja karhunvatukka, joka on pehmeä ja keveän makea yhdistelmä.

Minulla on huulipunasta sävy Sharon, jossa on syksyisiä viboja. Sharon on rusehtavan punertava huulipuna. Tämä on kauniin rauhallinen väri, joka kuitenkin antaa huolitellun ilmeen kasvoille.

Huulipunahylsyn pakkaus lisää ylellistä vaikutelmaa. Kauniin peilimäisen pinnan lisäksi huulipunassa on magneetilla toimiva hylsy, eli korkki napsahtaa kiinni itsestään. Naps, eikä huulipuna kovin helpolla aukea vaikka laukussakaan.


Kesällä käytin lähestulkoon vain geelimäisiä puhdistustuotteita, mutta ilmojen kylmetessä pitää pikkuhiljaa siirtyä taas hoitavammalle puolelle. Puhdistusöljyt ovat suosikkejani tällä rintamalla. Ostin Hampurista paljon Alverden luonnonkosmetiikkaa ja ei auta kuin olla kateellinen. Kuinka mahtavaa olisi shoppailla parilla eurolla kivaa ja etenkin toimivaa luonnonkosmetiikkaa, niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin.

Alverden ruusuvesi tuoksuu juuri sille kuten pitääkin. Naisellinen ja iätön ruusun tuoksu on alkanut miellyttää minua entistä enemmän vuosien saatossa. Ruusuvesi toimii mainiosti rauhoittavana ja hoitavana suihkeena pesun jälkeen. Pullokin toimii hyvin ja suihke on mukavan sumuista.

Alverden puhdistusöljy on tehokas kasvojen pesuun, ja olen tätä silmämeikillekin käyttänyt. Koostumus on vähän paksua ja huonosti veteen liukeavaa, joten tätä kannattaa käyttää kaksivaiheisen ihonpuhdistuksen ekana tuotteena. Pesen kasvot vielä tämän jälkeen esimerkiksi geelillä tai vaahdolla. Mutta tekisin näin muutenkin, joten se ei ole ongelma.


Ben & Anna deodorantteja myy esimerkiksi House of Organic -nettikauppa ja Stockmann hintaan 12,90 €. Jane Iredale meikkejä voi ostaa merkin omasta suomalaisesta nettikaupasta tai jälleenmyyjiltä. En hyödy linkkien käytöstä. Uusia Triple Luxe huulipunia on yhteensä 15 erilaista sävyä ja ne maksavat 49,90 €. Alverden luonnonkosmetiikkaa joutuu valitettavasti metsästämään ulkomailta DM-kaupoista.


Jane Iredale ja Ben & Anna on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Iredalen puna on kyllä niin nätti pakkaukseltaan. Ruusuvedet kiinnostavat myös, sievä on Alverden pullokin ja hinta ainakin halpa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä huulipuna on kyllä todella upea niin sisältä kuin ulkoakin. Ruusuvedet ovat minusta tuote, jotka sopivat oikeastaan jokaiselle ihotyypille :)

   Poista
 2. Alverde kuulostaa oikein upealta. Harmittaa nyt, kun en keskittynyt niihin Puolan reissulla, koska Alverdeä myydään myös siellä. Ahnehdin liikaa muita juttuja;) Ruusuvesi kuulostaa fantastiselta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Alverde kuuluu aina ostorepertuaariin, kun olen maassa jossa on DM. Ei vaan voi jättää välistä :)

   Poista
 3. Nuo Jane Iredalen uudet punat on niin huippuja! <3

  VastaaPoista