maanantai 3. syyskuuta 2018

essencen uusi meikkivoide

Yksi päivä lähdin kauppaan ihan vain essencen uutuuksien takia, vaikken muuta löytänytkään kuin tämän uuden Insta Perfect Liquid Make Up meikkivoiteen. Kotiin pyöräillessä sainkin idean, että mitäs jos kuvaisin essencen meikkivoiteen tässä ja nyt. Säästyy kotona isolta vaivalta, kun ei tarvitse laittaa kuvauspaikkaa kuntoon :D. 


Meikkivoide lupaa kolmea asiaa: vahvaa mattaisuutta, vedenkestävyyttä ja kerrostettavaa peittävyyttä. Jos luvataan oikein vahvaa mattaisuutta, niin sitä tuote ei täytä. Iho jää korkeintaan himmeän mattaiseksi, ja iho tuntuu hiukan tahmaiselta. Kasvot alkavat helposti kiiltämään tämän  kanssa, jos on rasvainen iho. Mutta kun tekee pohjustuksen huolella ja välillä lisää puuteria, niin ei essence mikään katastrofi ole.

Peittävyys on kevyehkö yhdellä kerroksella, mutta kerrostettavuus on tämän meikkivoiteen paras puoli. Kevyttä meikkivoidetta voi levittää montakin kerrosta ja iho pysyy heleän näköisenä. Meikkivoide tuntuu sormilla levittäessä ihanan pehmeältä ja siltä se myös kasvoilla näyttää. Tällä tulee luonnollisen raikas iho, ja silti saa riittävästi peittävyyttä kerrostettaessa.

Sävyjä oli Citymarketissa muistaakseni seitsemää eri vaihtoehtoa, joka on enemmän kuin essencellä yleensä. Mutta esimerkiksi Kosmetik4Less-nettikaupassa oli 9 sävyä, jos haluaa vielä lisää värejä. Otin sävyn 02, joka on vaalea keltapohjainen väri. Sävy 01 oli jo liian kalpea minulle, ja lisäksi se oli punapohjainen.


essencen Insta Perfect -meikkivoide saa minulta siis isot kehut, vaikkei se olekaan paras kiiltävämmälle iholle. Ihastuin kuitenkin siihen miten se saa ihon näyttämään kauniilta ja hehkuvalta. Myös muovipullopakkaus on hauskaa vaihtelua perinteisille tuubeille. Hintaa Insta Perfect Liquid Make Up meikkivoiteella on 5,59 €.

6 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa tää ja odotteleekin jo kaapissa, ainoa mitä pelkään, että tuleeko lopputuloksesta liiankin matta makuuni, mutta se selviää jahka saan tän käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että tällä saa liian mattaa lopputulosta, koska tosiaan tämä on aika kevyesti mattaava :)

   Poista
 2. Kivat kuvat<3 Kannatti hypätä pyörän selästä:)
  Minusta kuulostaa hyvältä, että mattaisuutta ei ole liikaa. Lisäksi kerrostettavuus on myös ihan tervetullutta. Luulenpa, että hommaan tämänkin meikkivoiteen, jahka saan pari muuta ensin käytettyä loppuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mattaisuutta ei kannata pelätä tämän kanssa, joten uskon että kuivempikin iho voisi tästä tykätä :)

   Poista
 3. Just katoin, että kivat kuvat! Varsinkin tuo ensimmäinen :) Mulla essence on edelleen täysin kokeilematta :D Mutta eiköhän sekin päivä vielä joskus koita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvakehuista, oli mukava kuvailla ulkona luonnon ollessa taustana :). Ihan ehdottomasti kannattaisi jotain essenceltä testata, siinäpä postausideaa :)

   Poista