torstai 20. syyskuuta 2018

Suosituin peiteaine juuri nyt? Makeup Revolution

Sis.mainoslinkin.


Olen jo pitkään halunnut kokeilla Makeup Revolution Conceal & Define peitevoidetta, jota tuntuu kaikki kehuvan ja vertaavan Tarten Shape Tapeen. Tämä herättää todella kovan uteliaisuuden, voiko kuuden euron peiteaine olla yhtä hyvä kuin noin 26 euroa maksava kilpailijansa? Tavallisesta poiketen halusin tehdä tälläisen ensivaikutelma-arvostelun, koska olen testaillut peitevoidetta vasta pari päivää, mutta innostuin tästä niin kovasti :)Makeup Revolution Conceal & Define peitevoide

Luin, että Makeup Revolutionin Conceal & Define oli saapunut Prismoihin, joten suuntasin heti kohti kauppaa. Siellä kohtasin lähes täyden hyllyn, joten pääsin valkkaamaan sävyn ihan vapaasti. Prismasta löytyi 10 eri sävyä, joka on reilusti enemmän kuin normaalisti markettimerkeillä. Valitsin contouriin sopivan sävyn C1, joka on vaalein Prismassa myytävä neutraalipohjainen väri. Prismassa ei ollut kuin yksi testeri, joten jäin kuitenkin miettimään olisiko joku keltapohjainen väri ollut parempi. Minusta C1-sävy  on enemmän punertava, vaikka sitä myydään neutraalina. 

Katsoin Makeup Revolution sivuilta, että valikoimissa on myös kaksi vaaleampaa väriä. Ihan valkoinen C0 ja pinkkipohjainen C0.5. Kokonaisuudessaan peitevoidesävyjä löytyy huikeat 25 kappaletta, jos Prisman tarjonta ei riitä. Täältä näkee kaikkien sävyjen kuvaukset eli mikä on niiden pohjasävy. 

Makeup Revolution Conceal & Define peitevoide

Conceal & Define on koostumukseltaan täyteläisen pigmenttistä, muttei kuitenkaan paksua jankkia. Tuote levittyy todella helposti käytti sitten sientä, sormea tai sivellintä. Ja se kyllä peittää aivan upeasti! Nyt uskon täysin vertauksen Tarteen, koska peittävyys on ihan huikea. Peittävyydestä huolimatta iho näyttää luonnolliselta, koska Conceal & Define ei ole liian kuiva matta. Myös kestävyys on oikein hyvä kiiltävällä iholla näiden parin päivän perusteella.

Aplikaattori on todella iso, pehmeä mötkylä. Se tuo iholle melko paljon peiteainetta kerralla, joten olen pyyhkäissyt ylimääräiset suuaukkoon. Toisaalta ehkä isolla aplikaattorilla on haluttu helpottaa kasvojenmuotoilua, jos haluaa tuoda valoa vaalealla värillä tai varjostaa tummemmalla sävyllä.Makeup Revolution Conceal & Define peitevoide

Makeup Revolutionin Conceal & Define peitevoiteen kohdalla voi mielestäni puhua todellisesta helmestä, joka varmasti voittaa monet kalliit kilpailijansa. Lyko* ja Eleven* myy Makeup Revolution Conceal & Define peitevoidetta hintaan 5-6 €.
*mainoslinkki.

10 kommenttia:

 1. Kiitos infosta:) Mä olenkin tämän hommaamista harkinnut, kun sitä niin kovasti kehutaan ainakin tubekanavilla. Vähän uumoilin, että olisi liian paksua, mutta kiva kuulla ei olekaan mitään jankkia, kuten kerroit:) Täytyy suunnata Prismaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä levittyy tosi helposti, joten en ainakaan itse kuvailisi liian paksuksi :)

   Poista
 2. Huippua, että lähdit testaamaan tätä! Mulla on myös C1 ja mun ystävä sanoi myös, että se on melko punainen, mutta pakkoa sanoa että mun iholla se on todella neutraali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nykyään vähän laiska tilailemaan netistä, mutta heti kun nämä saapuivat Prismaan niin lähdin oitis ostoksille. Mun silmä ainakin näkee että C1-sävyssä on selvästi punaisuutta, mutta toki se riippuu ihosta miltä sävy näyttää :)

   Poista
 3. Tämä on minunkin mielestä todella hyvä tuote ja kaiken hehkutuksen arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin maksaa tästä reilusti enemmän kuin 6 €, mutta täytyy olla tyytyväinen että näin halvalla saa hyvää :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ei ainakaan mene rahat hukkaan, kun on niin halpa ja saa helposti marketista :)

   Poista
 5. Tätä on kehuttu kyllä niin paljon, että pakko hankkia oma! Tarten versio houkuttelee, mutta toisaalta tämä on reilusti halvempi :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaisi Tarte, mutta toisaalta tässä on hinta-laatusuhde niin erinomainen, että kannattaa kokeilla :)

   Poista