maanantai 24. syyskuuta 2018

Kookosta, karpaloa ja etanaa naamioissa

Pääsin tutustumaan Kauneutta.com -nettikaupan tuotteisiin, joista löytyykin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Huomioni kiinnittävät etenkin hoitavat naamiot, joita alan käyttämään aina enemmän syksyä ja talvea kohti mennessä. 


Nügg -tuotteita olen jopa lähikaupastani bongannut, joten näihin oli herännyt kiinnostus jo aiemmin. Merkin tuotteet ovat suurimmaksi osaksi tai kokonaan luonnonkosmetiikkaa, kuten tämä Hydrating Lip Mask. Söpössä peilipintaisessa pallerossa tulee huulinaamio, joka sisältää sheavoita ja kookosöljyä. Tuoksu on aika mieto, mutta siitä huomaa piparmintun, jonka myös tuntee huulilla kevyenä viileytenä.

Naamio on voidemaisen täyteläistä ja tuntuu kermaiselta huulilla. Täyteläisyys kuitenkin hiukkasen kuivuu huulille kuin kevyeksi suojakerrokseksi.

Tätä voi käyttää yön yli naamiona tai lisäillä sitä päivällä aina kuivuuden iskiessä. Itse olen käyttänyt tuotetta päivisin ihan tavallisena huulivoiteena. Mutta huulinaamio on ollut vain kotikäytössä, koska purkki ei ole se hygieenisin vaihtoehto ja haluan käyttää sitä vain puhtain sormin.


Yksittäispakattu Nügg Exfoliating Skin Smoothing Face Mask lupaa tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Naamio on kasvoilla hieman vaaleaa geeliä, jossa näkyy pehmeitä jojobahelmiä. Ne eivät siis tunnu perinteisen karheilta rakeilta, vaan jännän joustavilta. Lisäksi mukana on hellävaraisesti kuorivaa maitohappoa sekä hoitavaa karpalonsiemenöljyä. Naamion tuoksu on vähän hapan, mutta kuitenkin mieto.

Naamio kuori ihon pehmeäksi ja sai kasvot näyttämään raikkaammilta. Pidin erityisesti siitä, ettei kuorintateho perustunut vain joidenkin iholle turhan raapiviin rakeisiin vaan pehmeisiin jojobahelmiin ja maitohappoon.


Käytin japanilaisen Mitomo Snail+EGF Essence Sheet Mask naamiota vahingossa 40 minuuttia, koska jäin kirjoittamaan se kasvoilla blogipostausta. Mutta tämä kertoo ainakin sen, ettei naamio häirinnyt mitenkään. Se pysyi hyvin kasvoilla eikä kuivunut ihoon. Suositeltu käyttöaika on 20-30 min. Mutta ei se haittaakaan, jos antaa vaikuttavien aineiden, kuten etanauutteen olla iholla ihan kunnolla. Naamion pois ottamisen jälkeen hieroin loput seerumit ihoon, mutta kasvoille jäi selvä tahmeus. Minua se ei haittaa yötä vasten, koska ihosta tuli niin hyvin kosteutettu etten kaivannut enää mitään voiteita iholle.Kauneutta.com -nettikaupasta löytyy myös runsas valikoima La Rive -tuoksuja edulliseen hintaan. Yksi tuoksuvaihtoehto on Aqua Bella, joka on raikas yhdistelmä sitrusta ja makeutta. Tuoksusta löytyykin esimerkiksi minttua, sitruunaa ja ruskeaa sokeria, jotka luovat miellyttävän aistielämyksen. Eau de parfum tulee 100 ml pullossa, joka maksaa vain 9,90 €.


Tuotteet löytyvät Kauneutta.com -nettikaupan valikoimista. Tässä vielä linkit ja hinnat tuotteisiin. En hyödy linkkien käytöstä:

Nügg Hydrating Lip Mask 9,90 €
Nügg Exfoliating Skin Smoothing Face Mask 3,95 €
Mitomo Snail+EGF Essence Sheet Mask 2,90 €
La Rive eau de parfum Aqua Bella 9,90 €Tuotteet on saatu testiin.

2 kommenttia:

  1. Nügg:n naamioita olen ollut jo pitkään aikeissa kokeilla, ne olisi loistavia esim. matkoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä karpalonaamiosta riittääkin hyvin vaikka kahteen kertaan, mutta toki kannattaa käyttää tuote melko pian avaamisesta, mutta se on matkalle hyvä satsi :)

      Poista