tiistai 18. joulukuuta 2018

Raikkaita korealaisia uutuuksia + alennuskoodi

Olen kosmetiikan saralla eniten viehättynyt ihonhoidosta, koska etenkin korealaiset tuotteet ovat tuoneet uusia ulottuvuuksia kauneusrutiineihini. On menty pitkälle siitä, että käyttäisin vain kaupan halvinta perusvoidetta kasvoilleni. Nyt haluan kerrostaa tuotteita, kosteuttaa kunnolla ja huolehtia että ihoni on oikeasti puhdas pesun jälkeen. THANK YOU FARMER on 2015 perustettu korealainen brändi, jonka nimessä halutaan kirjaimellisesti kiittää maanviljelijöiden työtä luonnon ja ahkeran työnteon parissa. Myös ihonhoitoa voi ajatella samalla tavalla. THANK YOU FARMER ei lupaa, että heidän tuotteillaan iho alkaa yhtäkkiä kukoistamaan, vaan ihonhoitokin vaatii työtä ja aikaa. Sain tuotteet testiin eleven-nettikaupasta, jonne merkki tuli juuri myyntiin.


Hypätään Koreasta Islantiin, sillä nämä puhdistustuotteet sisältävät islantilaista jäkälää. Ravinnerikas jäkälä kasvaa ankaran luonnon armoilla ja ne imevät vettä itseensä pärjäten kuivissakin olosuhteissa. Ei siis ihme, että jäkälän ominaisuuksia halutaan hyödyntää myös kosmetiikassa. Jäkälä onkin mielenkiintoinen ainesosa, ja tuo oman säväyksensä Back to Iceland -sarjan tuotteisiin.

Cleansing Foam edustaa minulle perinteistä korealaista pesutuotetta. Se on paksua voidetta, joka muuttaa koko kasvot valkoisiksi ja vaahtoaa keveästi kostealla iholla. Cleansing Foam on hyvin puhdistava tuote. Siitä jää vähän sellainen narskuvan puhdas tunne, mutta ilman että kasvot kuivuvat rusinaksi. Kuivimmille ihoille tämä voi olla liian syväpuhdistava, mutta meikki ja muu lika lähtee erinomaisesti irti.


Peeling Cream on pakattu hauskaan pyöreäpäiseen tuubiin. Kuorintavoiteessa tuntee pienen pieniä rakeita kuin hiekanjyviä, mutta ne ovat lähes huomaamattomia. Iholle hierottaessa voide muodostaa kevyttä röpelöä. Se ei ole kasvoista irtoavaa kuollutta ihosolukkoa, vaan tuotteen ainesosista johtuvaa. Mutta ihosta tulee sileä ja hellävaraisella tavalla ilman raastavien rakeiden hiontaa. Peeling Cream viimeistelee ihon puhtaaksi, kun käytän tätä noin kerran tai kaksi viikossa. Kuorintavoide sisältää kuorivia ainesosia, kuten BHA- ja PHA-happoja. 

Kumpaisessakin Back to Iceland -tuotteessa on aika neutraalit tuoksut, mutta Cleansing Foam taipuu enemmän vehreän yrttiselle puolelle. Pidän myös pakkausten tummanvihreästä värimaailmasta, joka miellyttää kovasti silmääni.


True Water -sarjan Deep Serum -seerumi ja Deep Toner -kasvovesi ovat yksinkertaisesti raikkautta ja kosteutta iholle. Ne lupaavat antaa välittömästi kosteutta ja rauhoittavan viileän tunteen. Kasvovesi ei ole länsimaisen juokseva, vaan siinä on viskositeettiä. Olen käyttänyt tätä kuin hoitonestettä, eli kerrostanut pari kertaa iholle tehostaakseni sen antamaa kosteutusta. Kasvovesi tulee ylellisen painavassa lasipullossa, jossa on pumppu kuten seerumissakin.

Deep Serum on myös hyvin kevyt ja geelimäinen koostumukseltaan, mutta silti mukavan kosteuttava. Tuote lisää kasvoveden jättämää rauhoittavaa sekä kosteutettua tunnetta. Seerumi imeytyy vikkelästi ihoon, mutta geelimäisyydestä jää hetkeksi pieni tahman tunne kasvoille. Seerumi sisältää kollageeniä, jolla on vaikutusta hienoihin juonteisiin sekä portulakkaa, joka vähentää ihon sameutta. Sameaan ihoon seerumi varmasti auttaakin, koska kosteuden puute näkyy helposti kasvoilla. Seerumin ja kasvoveden tuoksut ovat hyvin neutraalit, jotka sopivat pakkausten rauhallisen sinertävään värimaailmaan.


Voisin ajatella, että tämä kaksikko sopii oikeastaan jokaiselle ihotyypille. Ne eivät ole liian raskaita rasvaisemmallekaan iholle aamuin illoin käytettynä ja kuivemmillekin kasvoille ne antavat reilun kosteusannostuksen. Useamman keveän tuotteen kerrostaminen on mielestäni parempi ajatus kuin vaikkapa yhden kosteusvoiteen käyttö, joka ei välttämättä anna iholle riittävästi kosteutta. 

Iltaisin saatan kaivata jotain paksumpaa voidetta, mutta etenkin päivällä kruunaan kasvoveden ja seerumin True Water Light Gel Cream geelivoiteella. Suloisen persikan värinen voide sopii etenkin sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Nämä ihotyypit kaipaavat myös kosteutta, mutta avainsana on missä muodossa kosteus annetaan. Suosin itse paljon geelivoiteita, koska niistä löytyy oikeasti kosteuttavia versioita, jotka imeytyvät nopeasti ihoon ja jättävät mattaisen pinnan. Tästäkin jää lähes mattainen pinta, joka ei silti kiristä ihoa lainkaan. Parfyymimäinen tuoksu on ainoa miinus puoli voiteessa, mutta ei sitä enää kasvoilla huomannut.


Sain THANK YOU FARMER -tuotteet testiin eleveniltä. Tuotteet ovat aivan uusia lanseerauksia elevenin nettikaupassa, ja koko valikoiman näkee täältä. Alekoodilla MAIJA11 saa 11 prosentin alennuksen koko valikoimasta, ei siis vain THANK YOU FARMER -tuotteista. Alekoodi koskee normaalihintaisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alekoodi on voimassa 25.12 asti. En hyödy linkkien käytöstä.

Hinnat:
Back to Iceland Peeling Cream 35,50 €
Back to Iceland Cleansing Foam 20 €
True Water Deep Toner 33,30 €
True Water Deep Serum 42,20 €
Truw Water Light Gel Cream 44,40 €


Tuotteet on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. Tämä onkin ihan tuntematon sarja, mutta ainakin nuo True Water -tuotteet kuulostaa mielenkiintoisilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat varmasti hyviä monelle ihotyypille, jotka kaipaa kosteutta :)

   Poista
 2. Oi toi gel cream näyttää ihanalta, varmaan kesällä kiva tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sekaiholle tämä on hyvä päiväaikaan, mutta kesällä tämä menisi ihan yökäytössäkin :)

   Poista
 3. Onpas seesteisen ja tyylikkään näköiset pakkaukset. Hyvin kiinnostava merkkiuutuus myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään sellaisesta tyylikkään rauhallisesta otteesta kosmetiikkatuotteiden ulkoasussa :)

   Poista