keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Kolme upeaa ja erilaista misellituotetta

Olen joskus miettinyt miten kävisi, jos misellivedet poistuisivat markkinoilta. Mitä jos ne olisivatkin hetken trendi, joka katoaisi pikku hiljaa kauppojen hyllystä. Näin en usko tapahtuvan, mutta asian pohdinta kertoo kuinka paljon tykkään miselleistä :). Esittelen muutaman mainion luonnonkosmetiikan misellituotteen.


Natura Siberican The Northern Collection misellivedestä tulee heti mieleen Sokoksen ystävällinen myyjä, joka vinkkasi että tuotetta kannattaa ravistaa ennen käyttöä. Tämä oli hyvä vinkki minulle, koska välillä käy niin, etten lue käyttöohjeita. Saatan vasta käytön jälkeen ihmetellä, että olipa hassu ominaisuus, mutta jaa tätä pitikin käyttää ihan eri tavalla :D.

Natura Siberican misellivesi on väriltään tummaa, joka tulee sen sisältämästä aktiivihiilestä. Tuotteen sanotaan sopivan kaikille, mutta minusta jo aktiivihiilen käyttö viittaa hieman enemmän epäpuhtaaseen ihoon. Yleensä hiiltä käytetään rasvaisen ihon tuotteissa sen huokosia supistavien ja puhdistavien ominaisuuksien takia. Tällä viimeistelee ihon mukavan puhtaaksi, ja saa ne kuuluisat viimeiset rippeet irti ihosta.  En sano, että misellivesi kuivattaisi ihoa, mutta fiilis on ettei tämä olisi paras kaveri kuivimman ihon kanssa. Täytyy sanoa, että tumma pakkaus ja miehekkään mystinen tuoksu antavat tuotteelle oman säväyksensä.


Patyka on elegantti ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka puhdistustuotteista minulla on hyviä kokemuksia. Myös Cornflower Water Misecellar Gel Cleanser on hellävaraisen rauhoittava tuote meikin pesuun. Juokseva geeli ei ole kaikista tehokkain, mutta herkkäihoisille suunnattu tuote antaa miellyttävän neutraalin tunteen. Juuri tästä tykkään herkän ihon tuotteissa, koska ne jättävät ihon tasapainoon. Ei kiristä, ei kuivata, vaan iho tuntuu just hyvältä. Kuten misellituotteita ylensäkin, niin geeliä voi käyttää myös silmämeikille riittävän hyvällä tehokkuudella. 

Pullon etiketissä lukee, ettei tuotetta tarvitse huuhdella pois. Mutta minusta olisi hyvin outoa jättää geelimäinen, vaikkakin hyvin nestemäinen, tuote iholle ilman pesua. Siitä jäisi varmasti epäpuhdas fiilis. Patyka tuoksuu nimensä mukaisesti ruiskaunokinkukkavedelle.


Helixium on mielenkiintoinen merkki, jossa yhdistyy luonnonkosmetiikka ja etanaseerumi. Etanauutteen kerrotaan kerättävän käsin ja eläimiä vahingoittamatta. Iholla misellivesi on todella hellävarainen. Tästä jää vähän kuin seerumimainen pinta ihoon. Erittäin kevyesti tahmea, mutta kasvoilla tuntuu hyvin kosteutettu ja hoidettu fiilis. Puhdistustehoakin löytyy, mutta ihastuin tosi kovasti näihin ihoa rauhoittaviin ominaisuuksiin. Helixiumin misellivesi nousi suosikkien joukkoon, eikä pelkästään vain tyylikkään pakkauksen takia :) 


Patykan Cornflower Water Micellar Gel Cleanser kustantaa 26 € Stockmannilla, Biodellyssä tai vaikka House of Organicsilla. Natura Siberican The Northern Collection Cleansing Micellar Water maksaa Sokoksella tai Stockmanilla noin 12 €. Helixiumin misellivedellä on hintaa 21 € Sokoksella tai Ruohonjuuressa.


10 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosi paljon Helixiumin misellivedestä. Patykaa en ole kokeillut, mutta se kiinnostaa kyllä. :)

  VastaaPoista
 2. Geelimäiset misellivedet tai miselligeelit pyyhin kasvoilta vielä kasvovedellä. En itse tykkää, jos jää liiaksi ihotuntumaan puhdistustuotteen jäljiltä. En ole näitä(kään) ennen kokeillut, mutta ehkä Patyka olisi näistä kuitenkin mieluisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuo oli niin outo vinkki, että pyyhi vain pois. En voisi moista kuvitellakaan :D

   Poista
 3. Täällä toinen, joka ei lue käyttöohjeita tai pakkaustekstejä. Taannoin laitoin hiuksiin hoitoainetta ja ihmettelin jälkeenpäin, että onpas kummallisen tuntuista. Noh, kävi ilmi, että se oli hiuksiin _jätettävää_ hoitoainetta joka ei tosiaankaan toimi tavallisen hoitoaineen tavoin:D
  Mulla on tuo NS:n misellivesi ja sitä on sen verran kehuttu, että täytyy ottaa se piakkoin testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeiden lukemattomuus voi olla melkoinen painajainen valmistajille, jos asiakkaat pettyvät tuotteisiin sen takia :D. Natura Siberica on musta kokonaisuudessaan tosi hyvä edullinen merkki.

   Poista
 4. Patykan geeli kuulostaa jännältä, vaikka onkin kenties paksumpaa. Ehkä talvella se sopisi myös jättää iholle, muuten tottumuksesta pesen kasvot myös vedellä misellipyyhkäisyn jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patyka on tosi kevyttä, lähes juoksevaa geeliä, joten voihan joku tykätä, että pyyhkii sen ilman pesua. Mutta itse en siitä tavasta pitäisi :)

   Poista
 5. Tuosta Natura Siberican misellivedestä jo kirjoittelinkin, että paras kaikista kokeilemistani tähän saakka! <3 Helixium odottelee mulla testaustaan ja sarjan sy-voide on ollut aivan huippu. Patykan misellivedestä ei kokemusta, mutta muuten kyllä rakastan Patykan tuotteita ja etenkin sarjan puhdistusöljy on yksi kaikkien aikojen parhaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi niin hyvät fiilikset Helixiumista, että tekisi mieli ostaa uusi pullo tyhjentyneen tilalle ja tutustua merkkiin lisää :)

   Poista