keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Essence puikkoprimer

Yleensä vähän erikoisemmat tuotteet eivät toimi, mutta Essencen kohdalla olen valmis tekemään poikkeuksen. Paria euroa maksava meikinpohjustaja ei konkurssia tee, ja olin tästä kuullut hyvää. Essence ei ole toki ensimmäinen, joka tekee puikkopohjustajan, mutta jotenkin ajatus ei kuulostanut hyvältä. Halusin tätä silti kokeilla ja jouduin tilaamaan All about matt! T-zone primer stickin Tokmannin nettikaupasta, koska kaupoissa oli aina tyhjät hyllyt.


Heti ekana tuli kuitenkin yksi huono puoli esiin, johon olen ennenkin törmännyt Essencen puikkotuotteiden kohdalla. Nimittäin voidemainen puikko irtoaa todella helposti pakkauksesta. Sain sen kuitenkin nyt tökättyä pohjaan niin, ettei se ole enää irtoillut. Vielä on yksi pikku vika ennen kuin päästään hyviin omaisuuksiin, nimittäin tuoksu. Puikko tuoksuu todella teolliselle, mutta onneksi sitä ei kasvoilla haista.

Puikkoa on jännä pyörittää kasvoilla, koska siitä ei jää mitään näkyvää ihoon eikä kasvoilla oikeastaan tunne mitään, kun sormella kokeilee. Minusta puikko on tosi kätevä, nopea ja helppo, koska sitä vain pyöräyttää iholla. Vaikka tästä ei jää ihotuntuntumaa tai mitään näkyvää, niin olen kuitenkin halunnut sormilla tasoittaa tuotteen paremmin kasvoille, jottei sitä ole vain lätkäisty ihon pinnalle.

Huokosia Essencen puikko blurraa keskivertoisesti, mutta paras puoli on pohjustajan kestävyys ja mattaisuus iholla. Kasvot eivät kiillä niin helposti ja meikki pysyy raikkaana pidempään.


Pitäisi varmaan ostaa varakappale jemmaan, koska Essencen tuotteet tunnetusti vain kipaisevat myynnissä ja kohta on taas valikoima vaihtunut toisiin. All about matt! T-zone primer stick maksaa 4,39 € esimerkiksi Tokmannilla ja Citymarketissa.

12 kommenttia:

 1. Tää on minusta ihan hyvä eikä tosiaan hinnalla pilattu. Tosi helppo levittääkin ;)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen tuote, varsinkin, jos se todella pitää kiillon kurissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei iho kiillä niin pahasti talviaikaan, koska iho kuivuu helpommin mutta koen että tämä silti auttaa hyvin kiiltoon :)

   Poista
 3. Tällaista tuotetta en muista nähneeni Essence ständeille vissiin ilmeisestä syystä;) Jos onnistun löytämään ihmeen kaupalla jostain, niin taidanpa kokeilla. Vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin tätä niin kovasti testata, että päädyin sitten nettikauppaan :D

   Poista
 4. Onpas jännä. Kieltämättä ensimmäinen ajatus oli, että tuo ei voi mitenkään toimia, mutta jos kerran se onnistuu pitämään ihon kiillottomana pidempään, niin pitänee ehkä ostaa testiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan se Clarins, jolta tuli juuri vastaavanlainen tuote myyntiin, joten liekköhän puikot muotia :)

   Poista
 5. Ohoh, jännän kuuloinen tuote. Kiva kuulla, että tämä toimii hyvin. Minusta tuntuu, että hamsteroin primereitä niin pahasti, etten saa niitä ikinä käytettyä. Pitänee siis saada joku edes tyhjäksi ennen, kuin sorrun hankkimaan taas seuraavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mä ostin juuri taas yhden uuden primerin vaikka tänä vuonna niitä on jo kertynyt useampia :D

   Poista