keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Glossybox - huono alku?

Glossybox alkoi vihdoin toimittamaan myös Suomeen ja itsekin pistin välittömästi oman laatikkoni tilaukseen. Ensimmäinen boksi on siis tammikuulta, eikä se herättänyt kovin suuria jippii-reaktioita mitä olen muiden blogeja kurkkinut.


Boksista löytyi viisi tuotetta. Iroha Nature kasvonaamio, Manna Kadarin GLO Illuminator hohdevoide, Modelco Contour Stick kasvojen muotoiluun, Emite Make Up Lip & Cheek Tint sekä Context Micro-Derm Regenerator, joka on kuoriva puhdistusvoide. Tosin lapussa ei lue tätä tuotetta, vaan sen tilalla pitäisi olla Figs & Rouge kasvovoide.

Tavallaan olin vähän yllättynyt, ettei yleisön reaktio ollut ihastunut. Mukana oli useampi meikkituote ja ei niin tutuilta merkeiltä. No, paitsi Manna Kadar on jo aika tuttu Bette Boxista. Mutta ymmärrän kyllä miksi boksi ei vakuuttanut, koska tuotteet eivät juuri minuakaan innosta. Aina välillä koetan käyttää voidemaisia meikkituotteita todetakseni, että suosin mieluummin puuterimuotoa.

Otan boksista käyttöön kasvonaamion, puhdistusvoiteen ja varmaan tuon Emiten lip tintin. Mutta mikään tuote ei herättänyt sen kummempia intohimoja, ja voisin melkein laittaa koko boksin suoraan kiertoon :D. 


Olikohan Glossyboxia kohtaan niin kovat odotukset, etteivät ne ainakaan nyt tammikuussa täyttyneet. Minulle on vielä tulossa ainakin helmikuun boksi, mutta sen jälkeen harkitsen jatkoa. Totuus on vain se, että bokseista tulee usein tarpeetonta tavaraa, jota haluan välttää. Mutta Glossybox oli liian iso houkutus, jota en voinut vastustaa :)14 kommenttia:

 1. Mä en oo saanu vielä omaa vaa vituttaa jopa hakea.. Ei mikään nappaa noista .. Ehkä toi sheetmaski tulee käytettyä vaa en niitäkään juuri fanita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en rynnännyt heti postiin, koska tiesin sisällön jo muiden blogeista. Pitää toivoa, että ensi kuussa on parempi :)

   Poista
 2. Mulla oli tuon Contextin tilalla Hydra-Activ smart nutrient day cream 20ml. Eka boksi ei kyllä ollut häävi. Katson vielä pari seuraavaa ja mietin sitten jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmalla osalla tuntuu olleen kasvovoide, mutta puhdistustuotekin on ihan ok. Mäkin seuraan ainakin vielä helmikuun ja mietin sitten :)

   Poista
 3. Mäkin meinasin tän tilata, mutta onneksi jätin tilaamatta. Sisältö ei olisi ollut itselle kovinkaan mieluinen. Toivottavasti helmikuun boksi on parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivoin, että eka boksi olisi ollut erityisen hyvä, mutta pitää toivoa parempaa jatkoa :)

   Poista
 4. Hih, en olisi tykännyt, onneksi mulla on ylipäänsä mennyt tän boksin etukäteisintoilut ohi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glossyboxia aina kehutaan niin paljon, että odotin kai kuuta taivaalta :D

   Poista
 5. Kirosin ihan ääneen tuota Manna Kadaria jota on tullut enemmän kuin kylliksi bettestä, ja kun en tykkää koko merkistä.
  Boxi tuli suoraan postilaatikkoon mikä on sinänsä kiva juttu, mutta kun tuotteet olivat ehtineet jo siellä kovalla pakkasella jäätymään ennen kuin ehdin postin hakemaan.
  Tilasin jo alkuun kolmen kuukauden jakson tätä, ja saapi nähdä jatkanko tilausta. Tuskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lukittu postilaatikko, joten isot laatikot ei sinne mahdu, mutta olen kyllä kokenut pienempien tuotteiden jäätymisiä. Mä toivon todella että helmikuun boksi onnistuisi :)

   Poista
 6. Mulla jäi käyttöön tästä boksista loppuen lopuksi vain sheet mask. Kasvovoiteen annoin miehelle käytettäväksi, kun en itse tarvitse uutta :) Ei mikään paras boksi, mutta toisaalta odotan innolla seuraavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan tässä boksissa oli potentiaalia, mutta ei vaan mennyt tuotteet nappiin :)

   Poista
 7. Minäkin tilasin heti kiinnostuneena ja odotukset olivat korkealla. Tämän ekan boksin jälkeen kuitenkin peruin tilaukseni saman tien. Olin tosi pettynyt, että ei kai Manna Kadaria Blossyboxistakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi helmikuun boksi on paremman oloinen vaikken ole sitä vielä tosin saanut :)

   Poista