keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Hellää hunajaa iholle

Hunaja saa suupieleni hymyyn. Voiko mikään olla parempaa kuin tilkka hunajaa kuumaan veteen tai kasvoille jauhenaamion sekaan? Hunaja on oikea vitamiinien aarreaitta ja ikiaikainen lääke, joka kiinnostaa minua myös kosmetiikan ainesosana.


Kipeä kurkkuni on pelastunut monta kertaa hunajan ja kuuman veden avulla, joten uskon vahvasti hunajan tepsimiseen bakteereja vastaan. Ja mieluiten suosin kotimaista kuumentamatonta hunajaa, jossa on kaikki terveysvaikutukset hyvin tallella.


Garnierin Comforting Gel Wash Flowerhoney puhdistusgeelistä löytyy kukkaishunajaa, joka näkyy tuotteen keväisen keltaisena värinä. Tuote kuuluu Garnierin tuotesarjaan, joka on 96 prosenttisesti luonnollinen. Flowerhoney puhdistusgeeliä kuvataan rauhoittavaksi tuotteeksi, joka sopii erityisesti kuivalle iholle. Ja sitä se juuri onkin! Geeli vaahtoaa hennosti ja jättää huuhtelun jälkeen iholle miellyttävän tunteen. Kasvoilla ei oikeastaan tunnu miltään, ja se on just hyvä ominaisuus. Kasvot ovat puhtaat, mutta täysin ilman mitään kuivatusta. Kukkaishunajan tuoksu on hyvin hento. Odotin inasen runsaampaa tuoksuelämystä, joka on minulle iso osa kosmetiikan käyttämisen iloa :)


Eikä kannata unohtaa muita Garnierin (lähes) luonnollisia tuotteita, joista löytyy esimerkiksi Botanical Day Cream kasvovoiteet Flowerhoney ja Rose Floral Water. Molemmat ovat pehmeän hoitavia päivävoiteita, jotka sopivat parhaiten normaalille ja kuivemmalla iholle. Garnierin kasvovoiteet eivät ole kuitenkaan liian raskaita, joten ne sopivat varmasti monilla meikin alle, koska koostumus on mukavan notkea. Mitään selvää eroa en näissä voiteissa siis huomannut, joten on makukysymys haluaako hunajaisen vai ruusuisen tuoksuisen ja värisen voiteen.

Lisäksi olen ihastunut vihreän raikkaaseen Green Tea puhdistusgeeliin. Jos Flowerhoney on kuivalle iholle suunnattu, niin tämä on hyvä vaikka sekaiholle, joka kaipaa hieman pesevämpää tuotetta ilman liiallista tehokkuutta. Minulla Flowerhoney voisi olla enemmän talvituote ja keväämmällä siirtyisin Green Tea putsariin. 


Garnierin tuotteet eivät tunnetusti maltaita maksa, joten puhdistusgeelit ovat 4,90 € ja kasvovoiteet 6 €. Garnierilta on tullut vasta myös uusi Ecocert-sertifikoitu sarja myyntiin, joka on siis täysin luonnonkosmetiikkaa. Näitä tuotteita voikin jo kaupoista bongailla, ja luultavasti ostan jotain testiin :)



Tuotteet on saatu testiin. Flowerhoney puhdistusgeeli on itse ostettu.

14 kommenttia:

  1. Hunajasta en tykkää suun kautta nautittuna, mutta kosmetiikassa se kelpaa mulle vallan mainiosti. Suihkugeeleissä ja miksei kasvojen puhdistusgeeleissä se on ihan hyvä ainesosa. Itse miellän tosin sen enemmän kropan pesutuotteiden raaka-aineeksi. Garnierin viimeaikaisia uutuuksia en ole ehtinyt käydä tutkimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, koska mulla taas hunajasta tulee heti mieleen enemmän ihonhoito kuin vartalonhoito. Vaikka toki tulee heti mieleen esim. suihkugeelit ja käsisaippuat, joissa olen hunajaa käyttänyt :)

      Poista
  2. Hunajaputsari kuulostaa ihanalta<3 Vaikkei hunaja olekaan se mun suosikkini kosmetiikassa, kun en sen tuoksusta niin pidä :)

    VastaaPoista
  3. Löysin mitä lie polkua pitkin tänne sinun blogiisi ja päätin heti eka postauksen luettuani, että alan seurata blogiasi ja liityin lukijaksi. Juuri viimeksi kaupassa ostaessani kasvojenpuhdistus ainetta, mietin mitähän uutta kokeilisin, mutta ostin sitten sitä samaa kuin aina. Tässähän on nyt uusi tuote minulle ja halpa. Kokeilen varmasti ensi kerralla.
    Tuleppas sinäkin käymään aurinkokujalla kylässä. Minä kirjoitan blogissani talvella sisustus jutuista ja kesällä puutarhajutuista, nyt perjantaina pitäis kirjoittaa eka puutarha juttu, sitten kirjoitan vielä kaikesta mitä elämä tuo eteen.
    Rauhallista pääsiäisviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla että löysit tänne ja kurkkaan kyllä blogiisi, jäi nämä kommentit vaan tänne liian pitkäksi aikaa roikkumaan ilman julkaisua ja vastaamista :)

      Poista
  4. Garnierin hunajaputsaria olenkin käyttänyt jo monta pullollista.
    Toimii kuivalla ihollani kuin unelma konsanaan.
    Ecocert-sarjaa täytyy myös ehdottomasti testata. Sarjassa näyttää olevan muutama oikein mielenkiintoinen tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukva kuulla, että olet tykännyt noinkin paljon :)
      Mä ostin siitä uudesta sarjasta geeliputsarin, mnutten olen vielä testaillut. Kasvoöljykin kiinnostaisi :)

      Poista
  5. Garnier on kyllä viime aikoina nostanut mun silmissä profiiliaan. Jotenkin vielä kaipaisin noihin pakkauksiin jotain uudistusta. Merkki on tosi halpa, ja ei takuulla ole helppo saada tohon hintaan jotain aavistuksen kivempia pakkauksia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin se uusi luonnonkosmetiikkasarja kiinnostaa mua, joten voi sanoa että edistystä on tapahtunut :)

      Poista
  6. Kuulostipa tuo hunajaputsari hyvältä♡ Mulla itseasiassa odottaa tuolla yks hunajaputsari kokeilua, taidanpa kaivaa sen esiin!

    VastaaPoista
  7. Moi, mielenkiintoinen uutuus! Käytetäänkö gerliä kuivalle iholle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä laitan itse puhdistusgeelit hiukan kostealla iholle, jotta levitys tuntuu mukavammalta :)

      Poista