tiistai 19. toukokuuta 2020

Paras aurinkovoide kasvoille

Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Aurinkovoiteiden aika on taas. Käytän kasvoille aurinkovoidetta ympäri vuoden, mutta aika moni kaivaa vasta nyt purnukat esiin ja alkaa suojautumaan. Olen testaillut luonnonkosmetiikan aurinkosuojia mutta en ainakaan vielä ole löytänyt sellaista, joka olisi tarpeeksi huomaamaton iholla. Inhoan sellaista rasvaista tunnetta, joka aurinkosuojista joskus jää. 

Vinkkaan siis löytämistäni tuotteista, joista löytyy myös mielestäni paras aurinkovoide kasvoille.


Aasiassa osataan formuloida aurinkosuojia. Etude House Sunprise Mild Airy Finish SPF50+ on yksi suosikkini kasvoille. Se on melko nestemäinen tuote, joka sopii rasvaiselle iholle. Voide imeytyy ihoon jättäen mattapinnan ja hillitsee ihon kiiltoa. Ainoa miinus on saatavuus. Tilaan pulloni Ebaystä noin 8 € hintaan.


Marketin tuotteista löytyy paras aurinkovoide kasvoille. Voin suositella Nivean Shine Control aurinkovoidetta, jos ihon kiilto on ongelma. Se ei ole yhtä kevyttä kuin aiemmin mainittu Etude House, mutta kuitenkin erinomainen tuote ihon suojaukseen. Aurinkovoide imeytyy nopeasti eikä jätä valkoista kerrosta ihoon. Ehdotonta plussaa on hyvä saatavuus ja halpa hinta. Aurinkosuojakerroin on 30, mutta herkän ihon versiossa se on jopa 50. Hintaa Nivealla on noin 12 €.

Vartalon aurinkosuojista suosikkini löytyy myös Nivean valikoimista. Protect &  Refresh Cooling Sun Mist ei minusta nimensä mukaisesti tunnu viilentävältä muuten kuin suihkutellessa sitä. Nivea imeytyy hyvin ihoon, koska suihkeena sen koostumus on kevyt. Tuotteen aurinkosuojakerroin on 30. Cooling Sun Mist maksaa kaupasta riippuen 12-16 €.
Aurinkotuotteita voi ostaa Kicksin nettikaupasta*. Nivean Shine Control * aurinkovoide maksaa 11 € ja Protect & Refresh Cooling Sun Mist * aurinkosuoja vartalolle 16,80 €.


*mainoslinkki.

2 kommenttia:

  1. Nivean shine control on kyllä huippu, jos on rasvainen iho. :)

    VastaaPoista
  2. Oih, täytyypä pistää toi Nivea korvan taakse. Oon tuskaillut tässä, että pitäisi olla aurinkosuojavoide kasvoille, mutta kun ebaystä tilatessa kestää varsinkin nyt koronan aikaan sata vuotta, niin ei sieltä viitsi ostaa.

    VastaaPoista