sunnuntai 24. toukokuuta 2020

XZ Lakritsijuuri shampoo

Tässä on hyvän tuoksuinen shampoo! XZ Lakritsijuuri tuoksuu niin herkulliselle lakulle, että vastaavaa saa hakea Pandan tehtaalta. Tuoksu on kuin oikeaa lakua! En edes välittänyt shampoon kuvauksesta, jonka mukaan se on tarkoitettu rasvoittuville hiuksille ja hilseilevälle hiuspohjalle. Se oli pakko saada testiin.
 
Etsitkö shampoota rasvoittuville hiuksille? Löydä lisää täältä. Rasvoittuvat hiukset on uusi sivusto, josta saat ohjeita rasvoittuvien hiusten hoitoon sekä tuotteet rasvoittuville hiuksille.


Shampoo ei ole yhtään niin pesevä kuin oletin. Käytän Lakritsijuurta noin kerran viikossa, kun haluan pikkuisen puhtaammat hiukset. Käytän tätä vähän kuin syväpuhdistavaa shampoota, mutta ilman että lopputuloksena on rutikuiva tukka. Pesutehoiltaan tätä ei voi verrata syväpuhdistavaan shampooseen, mutta se selvästi puhdistaa juuri sopivan verran hiuspohjaa ja hiuksia.
 
Hiukset jäävät puhtaan ilmaviksi eikä shampoo vie niistä kosteutta pois. Lakritsijuuri on siis mainio rasvoittuvalle hiuspohjalle, joka kaipaa raikkautta muttei kuivatusta. Muillekin tämä toimii vaikka kerran viikossa.

Suosittelen kokeilemaan kotimaista XZ Lakritsijuuri shampoota rasvoittuville hiuksille, jota löytää ainakin isoimmista marketeista noin 3 euron hintaan.

3 kommenttia:

  1. Mulle tuli tästä ihan salmari mieleen :D Odotin itsekin kovaa pesevyyttä, olin tosi positiivisesti yllättynyt!

    VastaaPoista
  2. Eilen nappasin Citymarketista, kun viimeinkin sitä oli hyllyssä :D Tuoksuu jo hieman pakkauksen ulkopuolellekin.

    VastaaPoista
  3. En kestä, lakushampoo! Tätä on pakko päästä ainakin tuoksuttamaan :D

    VastaaPoista