lauantai 20. maaliskuuta 2021

Mizon käsivoiteet + Bearel ilmainen toimitus

Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Käsivoiteita tarvitsee aina, ja etenkin hyviä sellaisia. Mizon Hyaluronic Acid ja Collagen Hand & Foot Cream kuuluu tähän kategoriaan. Haluan käsivoiteen ennen kaikkea kosteuttavan ja imeytyvän nopeasti. Tahmaiset käsivoiteet kuuluvat kammotuksiini. Käsiin pitää jäädä pehmeä tunne, jotta voin taas jatkaa vaikka tietokoneen näpyttelyä nopeasti.

Ennen kuin kerron lisää käsivoiteista, niin vinkkaan kokemuksiani Mizonin tuotteista. Mizon on yksi suosikkini korealaisen kosmetiikan merkeistä.

Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot Cream mizon collagen hand foot cream kasivoide jalkavoide

Suosikkeja ja kokemuksia Mizon tuotteista


Olen tyytyväisenä käyttänyt useita Mizonin tuotteita, joten vähän sokkona uskalsin kokeilla merkin käsivoiteita. Mizon on siis korealainen merkki, jonka kangasnaamiot ovat yksiä suosikkejani. Tässä linkki postaukseen. 

Geelimäisistä kasvoiteista Mizon Water Volume Aqua Gel Cream on huippu. Toimii etenkin seka- tai rasvoittuvalle iholle. Voide kosteuttaa tosi hyvin, mutta hillitsee kiiltoa. Minulta on tulossa postaus Mizonin geelivoiteista, koska ne ovat todella kivoja!

Mizon Acence Blemish Out Pink Spot on tehohoito finnien nujertamiseen. Teksti täällä.

Mizon AHA BHA Daily Clean Toner kuorii ja kirkastaa mukavasti ihoa. Kasvovesi ei ole liian tujua tavaraa. Mainitsin kasvoveden "Mitä tuotteita käytän aamulla"- postauksessa.


Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot Cream mizon collagen hand foot cream kasivoide jalkavoide

Mizon käsivoiteita on yhteensä kolme erilaista: Hyaluronic Acid, Collagen sekä Snail, jota en ole kokeillut. Itseasiassa muistin ostaneeni Collegenin sijaan Snail-voiteen, mutta tuubit ovat niin samanlaiset että klikkasin väärän. Eipä siinä mitään, ei tuotteissa varmaan mitään hurjaa eroa olisi ollut.

Puhun näistä käsivoiteina, vaikka tuotteen nimi on myös jalkavoide. Itse kuitenkin ostin nämä käsivoiteeksi, enkä ole tuotteita jalkoihin kokeillut. Veikkaan, että nämä olisivat jaloille myös toimivia, kunhan käyttäisi voiteita säännöllisesti. Se on jalkojen hoidossakin tärkeää, mutta olen vain erittäin laiska jalkapohjia rasvaamaan.


mizon collagen hand foot cream kasivoide jalkavoide

Mizon Collagen Hand & Foot Cream käsivoiteessa on pehmeä mutta mieto tuoksu. Koostumusta voisi kuvata jopa hiukkasen geelimäiseksi. Se on ilmavan kevyttä ja katoaa nopeasti ihoon. Tästä juuri pidän korealaisessa kosmetiikassa, koska koostumukset ja tuotteiden tuntuma on yleensä erittäin miellyttävä. Nopean imeytymisen jälkeen ihoon jää pehmeän sileä tunne.

Samaa voi sanoa Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot käsivoiteesta. Tässä tuoksu on hiukan raikkaampi, vähän vesimäinen. Koostumus ja käyttöfiilis on sama kuin Collagen voiteessa.

Tuubit ovat 100 ml kokoisia, joten nämä eivät ihan heti lopu kesken. Ainoan miinuksen annan korkista, joka pitää pyörittää irti. Oma suosikkini on flippikorkki, joka ei irtoa pakkauksesta ja on helppo avata vaikka yhdellä kädellä.


Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot Cream kasivoide jalkavoide


Mizon Hyaluronic Acid ja Collagen käsivoiteet maksavat 4,90 € Bearel -verkkokaupassa*.


Vinkki! Bearel verkkokaupassa* on nyt ilmainen toimitus kaikille tilauksille. 

Jostain kumman syystä Bearelin mainoslinkit eivät mene etusivulle, vaan näyttää hups!-ilmoituksen.


*mainoslinkki.



2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyviltä arkivoiteilta, samoja kriteerejä arvostan käsivoiteissa aina päiväkäytössä :) Öisin pitää olla kyllä tuhdimpia voiteita, joissa on korkeampi rasvapitoisuus. Nukkuessa ei tahmaisuus häiritse :)

    VastaaPoista
  2. Mä en olekaan näitä Mizonilta kokeillut. Sen sijaan tykkään tosi paljon sarjan seerumeista, ne on ihania! Pyöritettävä korkki on käsivoiteessa tosiaan vähän hankala.

    VastaaPoista