sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageeli

Teksti sisältää mainoslinkin.


Kulmakarvat voivat muuttaa hyvin paljon koko ilmettä. Huolitellut kulmat antavat kauniin kehyksen kasvoille, joten olen kokeillut useita kulmatuotteita. En ehkä olisi arvannut, että luonnonkosmetiikan puolelta voi löytyä näin mainio tuote. Suosin paljon ihonhoidossani luonnonkosmetiikkaa, mutta meikeissä en niinkään. Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageeli on kuitenkin tuote, joka voittaa monet muut.


LAVERA Eyebrow Styling Gel Kulmakarvageeli

Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageelejä on tarjolla kaksi versiota. Viileän ruskea sävy Hazel Blond ja minun valintani, väritön Transparent. Ostan usein jotkin meikkituotteet, kuten puuterit "värittöminä". Sävyn valinta on monesti niin vaikeaa, että on helpompi napata se yleispätevä Transparent-sävy.

Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageeli sävy Transparent on siis läpikuultavaa geeliä. Se ei jätä kulmiin sellaista valkoista vahapintaa, kuten jotkut värittömät tuotteet. 

Olen voinut käyttää kulmageeliä suoraan putkilosta pyyhkimättä harjaa suuaukkoon. Tästä ei siis tarvitse pyyhkiä ylimääräisiä pois, koska annostelu on juuri sopiva putkilosta tullessa. Se on toki makuasia kuinka paljon haluaa tuotetta kerralla käyttää.LAVERA Eyebrow Styling Gel Kulmakarvageeli


Kulmakarvageelin mukana tulee kaksipäinen harja. Putkilon sisällä geelissä on perinteinen "ripsiväriharja". Putkilon ulkopuolella on taas enemmän kampamainen harja, jolla voi vaikka esimuotoilla kulmat ennen geeliä tai sen levityksen jälkeen siistiä lopputulosta.

Tärkeintä on tietää miten Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageeli pitää kulmat kuosissa. Todella hyvin, jos minulta kysytään. Kulmat saa harjattua muotoonsa, ja ne pysyy myös siinä hyvin. Olen erittäin tyytyväinen, että olen löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta näin toimivan tuotteen kulmilleni.Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageeli


Lavera Eyebrow Styling Gel kulmakarvageeli maksaa 8,50 € Jolie* verkkokaupassa.


Lue myös: Parhaat luonnonkosmetiikan verkkokaupat

*mainoslinkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti