torstai 3. maaliskuuta 2022

Areum Beauty - uusi korealaisen kosmetiikan verkkokauppa

Tuotteet on saatu testiin


Blogipostaus on tehty yhteistyössä uuden korealaisen kosmetiikan verkkokaupan Areum Beautyn kanssa.

Areum Beauty on kotimainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa, joka on keskittynyt eettisiin tuotteisiin. Tällä tarkoitetaan kaikkien myynnissä olevien tuotteiden eläinkokeettomuutta. Areum Beauty siis välttää Manner-Kiinassa myytäviä tuotteita, jossa saa vielä testata kosmetiikkaa eläimillä toisin kuin EU:ssa.

Verkkokaupassa on myös erikseen merkattu mikromuoviton kosmetiikka sekä vegaaniset kosmetiikkatuotteet.


Olen aina kiinnostunut hellävaraisesta ihonpuhdistuksesta, joten ensimmäisenä testiin päätyi Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm. Puhdistusbalmin mukana tulee spaatteli, jolla tuotetta voi käyttää hygieenisesti.

Balmi näyttää hyvin kiinteältä, mutta se on todella notkeaa ja öljyistä. Se siis suorastaan sulaa iholle parilla pyöräytyksellä. Puhdistusbalmia on miellyttävä hieroa iholle, koska sormet liukuvat pehmeästi kasvoilla. Iho on siis helppo hieroa puhtaaksi. 

Radiance Cleansing Balm jättää ihon hoidetun tuntoiseksi eikä kuivata lainkaan kasvoja. Käytän kevyttä meikkiä, jonka balmi ainakin vie mennessään.

Puhdistusbalmi lähtee iholta melko hyvin pois pelkällä vesihuuhtelulla. Tuotteen ohjeissa kuitenkin suositellaan balmin jälkeen käytettäväksi vesipohjaista puhdistusainetta. Se vie iholta kokonaan pois öljyisen balmin ja viimeistelee ihon puhtaaksi. 

Puhdistusbalmin kevyeen viimeistelyyn sopii The Vegan Glow Mild Foam Cleanser. Tuote on vegaaninen, sulfaatiton ja keinotekoisista hajusteista vapaa. Puhdistusvaahto on pH-arvoltaan 5.5, joka vastaa hyvin terveen ihon luonnollista happamuutta. 

Puhdistusvaahto on koostumukseltaan hiukan ohutta geeliä, joka vaahtoaa hennosti. Tämä ei ole siis ihan perinteinen puhdistusvaahto, jotka tulevat yleensä nestemäisessä muodossa ja vaahtoutuvat pumppupullon kautta.

The Vegan Glow Mild Foam Cleanser ei ole puhdistusvaahtona todellakaan pesevimmästä päästä. Sitä voisi kuvata hoitavaksi puhdistusvaahdoksi, joka silti jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen. Tämä voisi olla sellaisen makuun, joka pitää puhdistusvaahdoista tai -geeleistä, mutta kaipaa jotain hellempää vaihtoehtoa. Mild Foam Cleanser on myös hyvä toisen vaiheen puhdistaja, vaikka juuri puhdistusöljyn tai -balmin jälkeen.

Kasvovedet ja muut nestemäiset hoitotuotteet ovat mielestäni korealaisen kosmetiikan kulmakiviä. Itsekin käytän kasvo- ja hoitovesiä runsaasti. Ne todella tekevät ison eron ihonhoidossa. Esimerkiksi kasvovoide imeytyy helposti ja tuntuu paljon tehokkaammalta, kun alla on jotain nestemäistä hoitotuotetta. 

Benton Snail Bee High Content Skin kasvoveden teho pohjautuu etanan eritteeseen (filtraatti), joka on inci-listassa heti toisena. Mukana on myös teepensasuutetta, mehiläismyrkkyä ja esimerkiksi niasiiniamidia. Nämä ovat kosteuttavia, ihon ulkoasua parantavia ja hoitavia ainesosia.

Bentonin kasvovesi ei ole aivan juoksevaa, vaan se on jopa kevyen geelimäistä. Pienikin määrä siis riittää kasvoille, jos tätä malttaa olla kerrostamatta. Lähes tuoksuton kasvovesi tuntuu ihoa ravitsevalta, joten siitä jää jopa essence- eli hoitovesimäinen fiilis. 

Benton Snail Bee Hight Content Skin on miellyttävä kasvovesi, joka kosteuttaa mukavan runsaasti ja saa ihon näyttämään raikkaan tasaiselta.


Beauty of Joseon Ginseng Essence Water herätti kiinnostukseni jo pelkällä ulkoasullaan. Essencen eli hoitoveden maanläheinen väri tulee ginsengjuurivedestä. Essence koostuukin lähes 80 prosenttisesti tästä ainesosasta. Mukana on myös esimerkiksi 2 % niasiiniamidia. Essence lupaa näillä aineksilla tuoda iholle kosteutta ja kirkkautta.

Ginsengjuuresta huolimatta itse essence ei tuoksu juuri lainkaan, eikä siinä ole lisättyjä tuoksuja.

Beauty of Joseon essence on nestemäisen kevyttä, eli ohuempaa kuin edellämainittu Benton. Siinä on kuitenkin jännä hoitava tuntu, jonka huomaa sormenpäissä hoitovettä iholle taputellessa. Essencessä on siis ihan käsin huomattavaa hoitavuutta, joka toki myös tuntuu ja näkyy kasvoilla.

Essence ei tahmaa ihoa, ja se imeytyy hyvin. Tätä voi siis helposti taputella ihoon useamman kerroksen. Itse laitan yleensä 3 kerrosta, koska haluan hoitonestettä olevan kunnolla iholla ja pidän kerrostamisen tunteesta kasvoilla. Beauty of Joseon on yksinkertaisuudessaan kevyt, mutta hoitava essence, jonka uskoisin sopivan eri ihotyypeille.

Ondo Beauty 36.5 Squalane & Bakuchiol Sleeping Pack Jjon - Jjon kertookin jo nimessään tärkeimmät raaka-aineet. Bakuchiol on yksi suosikkini, koska se vastaa retinolin tehoa muttei ärsytä ihoa. Skvalaani taas kosteuttaa, muttei tuki epäpuhdastakaan ihoa. Yönaamiossa on myös eri ihotyypeille sopivaa niasiiniamidia, kuten parissa edellä esitellyssä tuotteessa.

Yönaamio on hiukan hyytelömäistä, mutta on samalla kuitenkin helpon voidemaisesti levittyvä. Naamio jätti iholleni ihan alkuun melko tahmaisen pinnan, joka pikkuhiljaa tasoittui. Naamiota käytetään siis yön yli, ja pestään aamulla pois.Ondo Beautyn yönaamio ennenkaikkea kirkasti ja sai kasvoistani heleämmät. Toki käytän muitakin bakuchiol-tuotteita säännöllisesti, mutta yönaamio antoi pientä lisäpiristettä kasvoilleni myös kosteutuksen muodossa.

Yönaamion tuoksu on mielestäni mieto, mutta huomaan siitä ruusun vivahteen. Inci-listassa onkin useita erilaisia kukka-ja hedelmäuutteita.


Areum Beautyn korealaisen kosmetiikan verkkokaupassa on mukava valikoima tuotteita ja merkkejä, joista monikaan ei ollut minulle entuudestaan tuttu.

Suosittelen tutustumaan, jos korealainen kosmetiikka ja sen eettinen puoli ovat mielenkiinnon kohteitasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti