sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Parempi kuin Urban Decay?

Olen monta vuotta luottanut Urban Decayn Primer Potioniin ja pitänyt sitä parhaana luomivärinpohjustajana, mutta sitten päätin olla uhkarohkea. Voiko halpismerkkien äidin, Wet n Wildin kehuttu Take On The Day primer toimia?


Urban Decayhin verrattuna Wet n Wild on selvästi kevyempää ja ohuempaa. Tämä on minulle yleensä merkki huonosta kestosta, koska olen monista luomivärinpohjustajista oppinut, että yleensä vain paksut primerit toimivat parhaiten kiiltävällä iholla. Vähän kalliimmista merkeistä olen kokeillut Too Facedin primeria ja monia lukuisia halpoja pohjustajia, mutta aina olen päätynyt Urban Decayhin ja olen siinä pysynyt, koska miksi vaihtaa toimivaa tuotetta. 

Mutta nyt löytyi kilpailija. Wet n Wild piti silmämeikin paikallaan koko päivän yhtä hyvin kuin UD. Wettiksen primer ei kuitenkaan ole vielä päässyt kovempiin testeihin, joten ehkäpä voin sanoa lopullisen mielipiteeni esimerkiksi kesähelteiden jälkeen. Olen aina tykännyt Wet n Wildin luomiväreistä, mutta nyt täytyy sanoa, että tämä silmämeikinpohjustaja on aivan loistava. Primerin saatavuus on vähän heikko, joten ostin sen Ebaystä noin seitsemällä eurolla. Pretty.fi kaupan valikoimissa tämä oli vielä vähän aikaa sitten, mutta enää sitä ei löytynyt. 


Meikinkiinnittyssuihkeista en ole vielä löytänyt halpaa ja hyvää vaihtoehtoa, joten siinä suosin Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Sprayta. Ei tämä aivan koko iltaa pidä meikkiä paikallaan, mutta suihkeella saa ainakin muutaman ekstratunnin lisää kestävyyttä ja ihon kiillottomuutta. Suihketta tulee sopivasti kerralla ulos, ja yleensä noin nelisen painallusta riittää. Tämä on hyvä myös meikin tasoitteluun, jos kasvoilla tuntuu olevan liian meikattu tai puuterinen pinta.


Urban Decayta voi ostaa näppärästi vaikkapa Sokokselta hintaan 28 €. Tosin tätä pienempää kokoa ei Sokoksella myydä, mutta sitä saa esim. Feeluniquesta noin 12 eurolla.

Olen testailemassa paria muutakin halvemman hintaluokan silmämeikinpohjustajaa, koska innostuin sen verran Wet n Wildistä, joten pysykää kuulolla :)


32 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! :) Ja toi UD:n suihke pitää kyllä jossain vaiheessa testata. Jotenkin oon pitänyt noita "turhina" tuotteina, mutta tosta olen lukenut kyllä paljon hyviä kommentteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, jos nämä tuotteet herättivät kiinnostuksen. Mä aina etsin uusia ja parempia tuotteita, joilla meikki pysyy paremmin ja nämä kaksi ovat tosi hyviä :)

      Poista
  2. Taannoin kirjoittelin minäkin tuosta primeris, ja onhan se kyllä hintaansa nähden hyvä ostos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tainnut mennä se postaus ihan ohi, mutta WnW vakuutti minut ainakin ihan täysin :)

      Poista
    2. Tuohan on sitä Fergie-sarjaa, jota Makeupalleyssakin on suitsutettu, ja se on saanut liki kolmeltasadalta arvioijalta ka-pisteet 4,4/5: https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=157944/Fergie-Take-on-the-Day-Eyeshadow-Primer/Wet--n--Wild/Eye-Primer

      Poista
    3. Katsonkin usein kosmetiikkatuotteiden arvioita tuolta, joten tiesin että tämä on tosi kehuttu :)

      Poista
  3. Wet n Wildin pohjustajaa haluaisin kyllä testata. Harmi vaan, kun siinä on saatavuus niin huono. Jos joku kerta tuohon törmään jossain verkkokaupassa, niin täytyy laittaa ostoskoriin :) UD:n EPP on luottopuhjustaja itsellekin, sillä se tosiaan pitää luomivärin raskailla luomillani koko päivän. Ongelma siinä on vain se, että se kuivattaa luomiani välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se kuivattavuus johtuu siitä, että UD on aika kiinteää ja jämähtää tosi nopeasti. WnW on paljon notkeampaa, joten siitä ei tule yhtään kuivattava fiilis :)

      Poista
  4. Wet n Wildin primeri kuulostaa mielenkiintoiselta ja voisin tota joskus itsekin testailla, jos satun jostain bongaamaan ton :) UDPP on kyllä osoittautunut parhaimmaksi primeriksi, mitä oon itse testannut enkä oo kyllä oikeestaan edes harkinnut minkään muun kalliimman tuotteen testaamista. Toi Wet n Wildin ei olisi hinnaltaan ainakaan kovin paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauskaa muuten, että Urban Decayn tuubini loppui lähes samaan aikaan, kun se tuli Suomeen myyntiin, ja yhtäaikaa siirryin kokeilemaan muita pohjustajia, joita pitää tilata ulkomailta :D. UD on tosi hyvä, mutta tuntuu, että halvat pohjustajat ovat parantuneet aiemmasta.

      Poista
  5. Olen aiemminkin kuullut Wettiksen pohjustajasta kehuja. Tekisi mieli kokeilla vaikka kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän hintaan ei yleensä saa hyvää pohjustajaa, mutta hyvältä vaikutta tähän asti :)

      Poista
  6. UD:n meikinkiinnityssuihke on ollut pitkään mun himotuslistalla, mutta ainakin toistaiseksi pärjään Lily Lolon vastaavalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla UD suihke tuntuu toimivan parhaiten kaikista testaamistani, mutta olisi hauska kokeilla luonnollistakin versiota :)

      Poista
  7. Monet ulkolaiset tubettajat hehkuttaa tätä, joten oli kiva lukea jonkun suomalaisen arvio tästä. :)

    VastaaPoista
  8. Pitänee vihdoin etsiä tämä jostain käsiini. Olen käyttänyt UD:n pohjustajaa jo vuosia ja se on todella hyvä, mutta edullisempi vaihtoehto kiinnostaa aina. Toinen, josta olen tykännyt paljon on Milanin Eyeshadow base.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt tuo Milankin testissä ja yhtenä päivänä se petti aika pahasti, mutta kokeilen sitä vielä uudemman kerran :)

      Poista
  9. Mä olen niin ihastunut Elizabeth Ardenin pohjustajaan, etten haluaisi kokeilla muita :D Ja tämä on aika iso myönnytys! Mutta se vaan toimii mulla niin hyvin ^_^

    Harmi, että Wettistä saa täältä aika nihkeästi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja etenkin tätä primeriä ei tunnu ihan helposti olevan saatavilla, harmi koska tämä on hyvä :)

      Poista
  10. Minäki oon kuullu tästä kehuja ja ehdottomasti kokeilen, jos tulee jossain vastaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primer oli mulla pitkään ostoslistalla, kunnes päätin sitten kokeilla eikä kaduta :)

      Poista
  11. Kiinnostava vinkki kiitos! Tällaiselle aikuisemmalle luomivärin pysyvyys oikeasti ongelmallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni ei varmasti ihan heti usko, että näin halpa voi toimia, mutta tämä on tosi kehuttu eikä syyttä :)

      Poista
  12. Kuulostaa hyvältä. Olisi kiva päästä testaamaan tuota. Mä olen vannoutunut UDEPP:n käyttäjä, mutta jos yhtä hyvää saa halvemmalla, olen valmis vaihtamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla UD primertuubi kestää tosi pitkään, joten siitä kyllä ilolla maksaa pyydetyn hinnan, mutten toki pistä pahakseni, että WnW maksaa alle kympin :)

      Poista
  13. Pitää kyllä tilata, jos vaan sattuu jossain tulemaan vastaan. Milani on ollut myös mielessä (koska on saanut paljon kehuja), joten kiva lukea sitten siitäkin arvostelu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milania pitääkin vielä testailla, koska se minulta tosiaan myös löytyy :)

      Poista
  14. Mulla voittaja UDPPn lisäksi on Elisabeth Ardenin Eye Fix, joka on ihan huikean hyvä, ja aika erilainen. Suosittelen testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä olenkin kuullut kehuja, joten kiva kuulla, että löytyy niin hyviä tuotteita ja vaihtoehtoja :)

      Poista
  15. Täytyykin laittaa tämä korvan taakse, kun seuraavan kerran on uudelle pohjustajalle tarvetta :)

    VastaaPoista