keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Hiukset kuin Kardashian

Kardashianin sisarukset Kourtney, Kim ja Khloé ovat ympäri maailman tunnettuja ulkonäöstään. Olikin siis aika luonnollista, että kolmikko on visioinut salonkitason hiussarjan, joka kantaa nimeä Kardashian Beauty Hair. Tuotteet valmistaa pitkän linjan kampaatuotteiden tekijä Farouk Systems, joiden korkealaatuisten ainesosien avulla tulisi saavuttaa Kardashianien punaisen maton glamour tai rennon boheemi arkityyli. Oli hauska lähteä tutustumaan tuotteisiin, joista en tiennyt mitä odottaa. Mitä kauniisiin kuoriin oli kätketty?


Hiukseni kaipaavat kosteutta, joten käytän ainakin kerran viikossa hoitonaamioita. Black Seed Oil Liquid Hydration Masque on kosteuttava ja selvittävä naamio kuiville sekä vahingoittuneille hiuksille. Ensivaikutelma naamiosta oli, että onpa mukavan voidemainen ja liukas koostumus sekä pikkuisen erikoinen tuoksu, joka ei kuitenkaan jää hiuksiin. Tykkäsin naamiossa siitä, että se lisää tukkaan pehmeyttä ja kiiltoa, muttei vie pidemmälläkään vaikutusajalla hiuksista niiden luonnollista volyymia. Melko pienikin nokare naamiota riittää puolipitkiin hiuksiini, joten 147 ml osoittautui riittoisaksi tuubiksi.


Black Seed Oil Take 3 Leave-in Mist on hoitosuihke, joka sopii lämpömuotoiluun sen suojaavien ainesosien takia. Tuote on purkissa voidemaista, mutta se tulee kuitenkin ulos nestemäisenä suihkeena. Hoitosuihke vähentää hiusten pörröisyyttä ja tuo pientä painoa hiuksiin. Uskoisin, että tämä on paras tuote vähän paksummille ja vallattomille hiuksille. Minulle riittää pari suihkausta antamaan lisää kammattavuutta ja silottavuutta, sekä tuomaan kevyttä rakennetta föönäyksen alle. 


Kardashian Beauty Hair valikoimassa on kuivashampoo, mutta minun kiinnostukseni herätti Take 2 Dry Conditioner. Tämä on kuiva hoitoainesuihke, jollaista en ole ennen kokeillutkaan. Tuotetta suihkutetaan hiuksiin välttäen tyveä, ja kammataan läpi. Hienojakoisella suihkeella saa hiuksiin upeaa säihkettä ja pehmeyttä. Aivan ihana tuote kerta kaikkiaan! Suihke on loistava, jos hiukset näyttävät lattean elottomilta ja kiillottomilta. Pari suihkausta ja huono tukkapäivä muuttuu erinomaiseksi.

Näistä kolmesta tuotteesta kuivahoitoaine oli etenkin se purnukka, joka nousi suosikikseni. Moni käyttää kuivashampoita puhtaampien ja tuuheiden hiusten saamiseksi, mutta kiilto jää ehkä puuttumaan. Siihen tarpeeseen Take 2 Dry Conditioner on erinomainen.


Kardashian Beauty Hair tuotteissa on kauniit pakkaukset, jotka ovat mielestäni myös suunnittelijoidensa tyylin mukaiset. Tykkään etenkin ruusukullasta, joka on upea värivalinta mustan kaveriksi. Myös hiusnaamion peilipintaisuus on hauska tehokeino.

Kardashian Beauty Hair-hiustuotteita myyvät parturi-kampaamot ja hiustuotteiden verkkokaupat. Täältä näkee kaikki kampaamot, jotka myyvät Kardashianien uutta sarjaa. Naamiolla on hintaa 19,90 € / 147 ml, hiuksiin jätettävä hoitosuihke maksaa 19,90 € / 118 ml ja kuiva hoitoainesuihke 21,90 € / 150 g.


Tuotteet on saatu testiin.

20 kommenttia:

  1. Tuo Leave-In Mist on ihana! Toiminut myös mun hiuksilla tosi hyvin :) Mäkin olen ollut näistä tosi positiivisesti yllättynyt. Raporttia tulossa blogiinkin, of course!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :). Luen sitten mielenkiinnolla mitä olet mieltä muista tuotteista.

      Poista
  2. Kauniit pakkaukset :) Kardashianin nimi ei ensimmäisenä saa ostamaan mutta kyllähän näitä tekisi mieli kokeilla :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan ekana ihastuin pakkauten ulkoasuun. Olen aina innolla testaamassa kaikkea uutta, ja mua se vaan innosti lisää, että nämä ovat just Kardashian-tuotteita. Vaikken mikään fani ole, mutta julkkistuotteissa on pieni extra kiinnostavuutta :)

      Poista
  3. Nuo Kardashianit tulee niin silmistä ja korvista jo, että en suin surminkaan osta yhtään tuotetta, joka liittyy jotenkin heihin. :D

    VastaaPoista
  4. Kuivahoitoaine kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitääpä joskus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan loistava, oikein yllätyin miten paljon siihen tykästyin :)

      Poista
  5. Ai että miten hyviltä kuulostaa jokainen noista! Purkitkin on todella kauniilta, täytyy ehdottomasti päästä itsekin näitä testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostuit! Monella voi olla ennakkoluuloja merkin nimen suhteen, mutta itse tykkäsin kovasti :)

      Poista
  6. Äh, mua harmittaa, että nämä on hyviä tuotteita, koska en halua mitenkään tukea rahallisesti (enkä muutenkaan) Kardashianin klaania :D Ehkä täytyy vaan tyytyä lukemaan arvosteluja muiden blogeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin etukäteen, että nämä tuotteet varmasti herättävät mielipiteitä merkin nimen takia, mutta sehän on ihan ok. Itse suhtauduin näihin aika objektiivisesti, enkä pelkkinä Kardashian-tuotteina :)

      Poista
  7. Kuivahoitoaine olisi varmaan munkin hiuksille hyvä idea, monesti ne tuntuvat pesua edeltävänä päivänä takkuisilta. Sillä varmaan saisi kivasti siloisuutta kuontaloon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä just saa pehmeyttä ja sileyttä hiuksiin tosi hyvin. Olen lukenut, että ainakin pari muutakin bloggaaja ihastui tähän :)

      Poista
  8. Olipas kiva lukea näistä! Kuivahoitoaine kuulostaa mielenkiintoiselta :) Kardashianit ja Jennerit tulevat kieltämättä vähän korvista ulos, mutta minkäs teet, kun naiset ovat niin tajuttoman upeita :D Kyllä mun silmään Kardashianit ovat ainakin roolimallimielessä parempia seurattavia kuin vaikka Hiltonit viime vuosikymmenellä :) Saas nähdä mitä klaania jumaloidaan 2020-luvulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäsit postauksesta! Ei käy kieltäminen, että Kardashianit ovat kauniita ja tosi suosittuja julkkiksia. Ja heitä on vielä niin monta :D. Melkeinpä olin jo unohtanut Hiltonit :D

      Poista
  9. Täytyy myöntää, että onpahan upean näköiset pullot. En edes tiennyt, että meikkien lisäksi saa Suomesta myös hiustuotteita. :) Mielenkiinnolla luin postauksen ja testaisin ilman muuta näitä mielelläni myöskin. Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkausten kauneus oli eka asia, joka herätti kiinnostukseni. Meikit tosiaan taisivat tulla ensin ja sitten nämä kampaamotason hiustuotteet. Jännä nähdä tuleeko vielä jotain muita tuotteita. Mukavaa viikkoa :)

      Poista
  10. Kuivahoitsikkaa ois jännä testaa, kun sitä niin kovasti kehut :)

    VastaaPoista