torstai 30. kesäkuuta 2016

Viileyttä kesään

Välillä on kylmää, välillä taas lämpenee. Sellainen on Suomen ihana kesä. Itse en kaipaa uuvuttavaa kuumuutta, mutta suloisen lämpimät kesäillat ovat parasta mitä tiedän. Jos kesän lämpö käy jossain vaiheessa liian tukalaksi, niin tässä on pari purkkia, joita voi käyttää helpotuksena.


Dermosilin Active Hair & Body Wash on ollut minulla vain suihkugeelinä, koska en uskalla käyttää tälläisiä 2-in-1-tuotteita hiuksiin. Suihkugeelissä on erikoinen tuoksu. Hipauksen verran raikas, mutta kuitenkin aika unisex, koska tässä oli pieni miehekäs vivahde. Haistan tässä salmiakkia?

Active-suihkugeelin nimikin viittaa urheiluun, ja sen jälkeiseen kuumaan oloon tämä on ihanan viilentävä. Talvella palelen helposti, joten olen säästänyt suihkugeelin kesään. Helteessä on pahinta se, kun sisälämpötilakin kohoaa, jolloin kaikki viilennys tulee tarpeeseen. Silloin ihoa raikastava suihkugeeli on täydellinen. Hintaa suihkugeelillä on Dermoshopissa 4,90 €.


Dr. Bronner´sin luonnollinen käsi- ja vartalovoide tuoksussa Peppermint on tujua kamaa, vaikka koostumukseltaan tämä onkin aika kevyen juoksevaa. Olen käyttänyt voidetta jopa sormelle, jonka onnistuin pikkuisen polttamaan. Voide on todella viilentävää, suorastaan jopa pelottavan tehokasta. Saan vilunväreitä kuumallakin säällä, kun sivelen voidetta iholle. En siis suosittele herkkäihoisille, mutta kuumuudesta kärsiville voide on huikea. Dr. Bronnersin saa omakseen vaikka Lookfantasticin nettikaupasta summalla 10,95 €.


Vaikken ole helteen suurin fani, niin eihän se ole kesä eikä mikään, jos ei ole edes muutamaa +30 päivää. Jos näin käy, niin tiedän ainakin pari keinoa viilentää itseäni kosmetiikan keinoin, ja jäätelö toimii aina ;)

12 kommenttia:

  1. Tuo Dr Bronner'sin voide on mulle just passeli, myös kylmemmälläkin säällä.:D En tykkää kovin kuumasta itsekään, mutta voide tuntuu vain miellyttävän viileältä heti levityksen jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua miten mulla se tuntuu toimivan kuin jokin kylmägeeli :D. Ehdottomasti käytän tätä vain, jos ulkona on superkuuma.

      Poista
  2. Meikä ei kyllä tarvi ku +20 lämpöä ni hiki valuu... :D Näistä saattais olla hetken helpotusta kuumuuteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. +20 on mullekin ihan riittävä. Helteellä tuntuu, ettei ajatus kulje ja on tukala olo :D

      Poista
  3. Mä taas odotan, että tulisi jo niitä lähes 30°:n helteitä. Viime kesä oli niin surkea, että nyt olis aika kunnon lämmöille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovassa helteessä on oma fiiliksensä, mutta sisällä ollessa ilmanvaihto saa olla täysillä ja suihkussakin tulee käytyä pari kertaa virkistäytymässä. Voi varmaan arvata, etten juurikaan käy löhöämässä rannalla kesällä :D

      Poista
  4. Liika kuumuus vetää kyllä aikamoisen veteläksi ja ärsyttää se nahkean hikinen olotila, jos (liian)lämmintä kestää useampia päiviä putkeen. Tuulettimet pöhisee täällä silloin yötä päivää :D Rantalomat on sitten erikseen, kun siellä voi vaan lötköttää päivät drinksu/smoothie/jäätee kädessä rannalla tai biitsillä ;)

    Tuo peppermint lotion vaikuttaa kerrassaan ihanalta. Oon etsiskellyt viilentävää voidetta erityisesti jalkoihin, mutta lähes kaikissa tuntuu olevan mukana aika tujusti mentholia, mistä en niin välitä (viilentää hetken, mutta myöhemmin jalkoja alkaa kuumottamaan entistä enemmän).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jos on lomalla, niin silloin voi onneksi nukkua yöt ilmastoidussa huoneessa. Ainakin minä valitsen vain hotelleja, joissa on ilmastointi :D. Nyt en pääse tarkistamaan onko tässä voiteessa mentholia, vai mistähän se viilentävä vaikutus tulee. Mutta en ole ainakaan huomannut mitään kuumotusta :)

      Poista
  5. Dr.Bronner's on merkki jota tuli raijattua reissuilta, onneksi ei enää tarvitse kun tulee Punnitse ja säästä liikkeisiin.

    Dermosil on aina hyvä.

    Kivaa viikonlopppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä olekaan vähään aikaan käynyt Punnitse & säästä kaupassa, mutta kiva kuulla, että siellä on luonnonkosmetiikan valikoimat laajentuneet :)

      Poista
  6. En tiedä mitään kamalampaa kuin viilentävä kosmetiikka! Siis se on inhottavin tunne ikinä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella en kaipaa viilentävää kosmetiikkaa, koska palelen muutenkin, mutta kesähelteellä raikastava fiilis on minusta ihana :)

      Poista