maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kesä yhdessä paletissa

Olin jo hetken miettinyt, että tarvitsisin paletin, jossa olisi samassa poskipuna ja aurinkopuuteri. Kesäreissuilla sellainen olisi superkätevä. Kului varmaan viikko tai pari, ja bongasin kaupasta Lorealin uuden Glam Bronze La Terra Healthy Glow paletin. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa ostanko vai en!


Palettia on kahdessa sävyssä, josta otin tämän vähän tummemman värin 02 Medium Speranza. Hintaan 14,90 € saa kaksi aurinkopuuteria, poskipunan ja highlighterin. Sävyt ovat lämpimän puoleiset, jotka korostavat kauniisti kesän ruskettamaa ihoa. Highlighter eli korostusväri on hyvin persikkainen, joten sitä olen käyttänyt aika hennolla otteella, mutta muuten koen, että värit ovat aivan upeat. Pigmenttiä on riittävästi, joten ei tarvitse varoa siveltimen kanssa huiskiessa.


Minulle Lorealin uutuuspaletti on aivan täydellinen väriensä ja kompaktin koon takia. Tämä paletti pääsee varmasti matkoille mukaan, ja ehkäpä se muistuttaa minua talven keskellä kaikista mahtavista kesämuistoista.

10 kommenttia:

 1. Ooh tuo näyttää ihanalta ja pakko saada jutulta. En ole tälläistä edes bongannut missään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä uutuutta on myyty varmaan jo ainakin kuukauden verran, eli luulisi löytyvän jo lähes joka kaupasta :)

   Poista
 2. Kivan kesäinen paletti ja varmasti aivan täydellinen juuri matkoilla! Tuo poskipunasävykin sattuu olemaan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät värit olivat juuri se mikä kiinnosti, joten tiesin haluavani tämän heti :)

   Poista
 3. Tällaiset on tosi näppäriä, mulla on Guerlainin parin kesän takainen versio, jossa on arskapuuterin lisäksi sekä pinkki että koralli poskipuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä toisessa Lorealin paletissa taisi just olla korallisävy, joka on toki myös erittäin kaunis ja kesäinen, mutta tämän paletin asteen tummemmat sävyt veivät voiton :)

   Poista
 4. Vaikuttaapa kätevältä paletilta. Matkoille ei varsinkaan tee mieli raahata mukaan kymmeniä eri meikkituotteita, joten varsinkin reissuun lähtiessä tällaiset yhdistelmäpaletit on todella näppäriä :) Poskipuna varsinkin on tossa paletissa todella kauniin värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan aina liikaa kosmetiikkaa matkoille mukaan, mutta tänä kesänä aion hyödyntää kaikki matkapakkaukset ja näytepussit. Tämäkin paletti säästää ainakin vähän tilaa :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä herätti heti minun huomioni, joten hauska kuulla jos muutkin ihastuivat :)

   Poista