tiistai 30. elokuuta 2016

Benefit The POREfessional arvostelussa

Olen kokeillut viime aikoina lukuisia meikinpohjustajia, joten aloitetaan primereiden läpikäyminen jo kesällä 2015 ostamistani tuotteista. Tässä on kaksi primeriä, joista toinen osoittautui ihan kivaksi ja toisesta tykkäsin pikkuisen enemmän. Kokeiltavana on matkakokoinen Benefitin The POREfessional ja No7 Stay Perfect.


Stay Perfect on koostumukseltaan kevyen voidemaista. Jo tämä viesti minulle, ettei No7 ole paras tuote iholleni. Aiemmista kokemuksista olen oppinut, että mitä kiinteämpi primer, niin yleensä sitä parempi se on rasvoittuvalle iholle. 

Stay Perfect on kyllä helppo levittää kasvoille ohuutensa takia ja se peittää melko hyvin huokoset. Mutta meikin pysymisen kanssa on ongelmia ja iho alkaa nopeasti kiiltämään. Pohjustajan ominaisuuksien perusteella voisin luulla, että primer on suunnattu kuivaihoisille, koska se tuntui kosteusvoidemaiselta.


Klassikoksi muodostunut The POREfessional on koostumukseltaan sitä suosimaani kiinteämpää muotoa. Mutta olinko aivan myyty? Odotukset olivat tietenkin korkealla, koska niin moni tätä kehuu. En tiedä oliko odotukseni liiankin taivaissa, koska kaipasin tältä vielä enemmän. 

Huokoset blurraantuvat hyvin verrattuna moneen muuhun tuotteeseen ja Benefit antaa hyvän pohjan meikille, joten kyseessä on toimiva pohjustaja. Kevyesti laitettuna The POREfessional sopii myös meikin päälle, joten tätä vinkkiä kannattaa kokeilla, jos on ongelmia meikin pysymisessä. Mutta se täydellisen primerin haku jatkuu, koska odotan sitä todellista wau-efektiä, joka saisi megasuuret huokoseni vielä paremmin häivyttymään ja pitämään ihon rasvaisuuden kauemmin loitolla. Tilasin juuri korealaisen TonyMolyn meikinpohjustajan, joten toivotaan, että se olisi riittävän tehokas silarimömmö.


No7-merkkiä ei myydä enää Suomessa, mutta itse ostin omani Bootsin kaupasta, joka toimittaa myös Suomeen. Postikulut ovat tosin 10 puntaa (reilut 13 €). Hintaa Stay Perfect meikinpohjustajalla oli about 16 €. Benefitin The POREfessionalia myy Bootsin lisäksi vaikkapa Lookfantastic, jossa primer maksaa noin 30 euroa.

Oletko löytänyt täydellisen meikinpohjustajan?


15 kommenttia:

  1. Täydellistä ei ole vielä löytynyt ja epäilen, ettei sellaista olekaan, ei ainakaan mulle:)
    Käytän nyt Barry M:n punaisuutta peittävää primeria (juu, ei peitä) ja se on koostumuksensa puolesta ok.
    Ajattelin itsekin kääntyä korealaisten puoleen. Luulisi sieltä suunnalta löytyvän päteviä ehdokkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just tilasin sen Tonymolyn Egg pore pohjustajan sen takia, koska se näytti hyvin kiinteältä, joten uskon, että se peittää huokoset hyvin :)

      Poista
  2. Voi kun olisinkin löytänyt! Rasvainen iho ja isot ihohuokoset ei ole mikään helpoin yhdistelmä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on juuri minunkin ongelma. Mikään ei tunnu auttavan täydellisesti, vaikka Benefit onkin hyvä tuote.

      Poista
  3. Ootko kokeillut The Body Shopin InstaBluria? Multa on tulossa pohjustajaverrtailu ja se on aika hyvin mattaava, voisin kuvitella sen sopivan sulle hyvin :) Hae ihmeessä näyte, jos yhtään kiinnostuit! Yritän loppuviikosta saasa postaukseni ulos :D

    Mulla oli aikoinaan tuo Benefit ja mullekin jäi sellainen fiilis, että jäin vähän kaipaamaan jotain :T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin lukenut kehuja The Body Shopin primeristä, joten pitää laittaa muistiin. Odotan innolla vertailua :)

      Poista
  4. Mulla tulee ensimmäisinä omista suosikeista mieleen Jane Iredalen Smooth Affair ja Guerlainin Météorites Base, jossa on ne pinkit helmet. Molempia olen suitsuttanut blogissakin :) Yksi uusi ihastus mulle on myös muodostumassa, mutta sitä en paljasta vielä, kun kirjoitan siitä myöhemmin blogissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smooth affair kuulostaa jo nimenä houkuttavalta. Hassua miten pelkkä nimi voi herättää kiinnostuksen, mutta kosmetiikka on paljon mielikuvilla myymistä. Luen sitten mikä voisi olla uusi suosikkisi :)

      Poista
  5. Benefitiä ei voi enää tilata Suomeen :( Käytän Porefessionalia mutta ei se mikään wow tosiaan ole.

    T. Kissis

    VastaaPoista
  6. Jaa meniköhän edellinen yritys läpi! :D benefitiä ei enää voi tilata Suomeen :((((

    T. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni läpi :). No höh, harmittaa aina kun tulee tälläisiä rajoituksia. Ja Lookfantasticillä taitaa olla nykyään 50 punnan raja ennen kuin saa edes ilmaiset postarit.

      Poista
  7. Mielestäni NYXin Pore Filler primer on ihan paras. Sopii täydellisesti rasvaiselle iholleni ja paksun koostumuksensa takia peittää suuret ihohuokoseni loistavasti. Meikkikin pysyy mattana ja kestää hyvin. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää laittaa mieleen! Just nyt mulla on primervarastot täynnä, mutta jos ne eivät toimi niin pitää muistaa NYX :)

      Poista