maanantai 1. elokuuta 2016

Upeaa luonnonkosmetiikkaa Englannista

Joskus tuntuu, että luonnonkosmetiikkatuotteet puetaan aina puhtaan valkoisiin pakkauksiin, mutta nyt on toisin. Rohkean mustaan ja värikkäisiin kukkakuoseihin kietoutuneet Greenscape Organic tuotteet ovat piristävä poikkeus. Purnukat herättäisivät varmasti huomioni, jos törmäisin näihin kaupassa.


Vartalokuorinnat ovat minulla yllättävän nopeasti kuluvia tuotteita, joten innostun aina markkinoiden uusista tulokkaista. Rose & Geranium sisältää mukavasti rakeita minun makuuni, joten ihon saa hyvin pehmeäksi. Vartalokuorinta ei ole lainkaan kuivattavan oloinen, koska sisältönä on paljon kosteuttavia ainesosia. Kuorinta sekä muut Greenscape Organic tuotteet saavat hoitavuutensa esimerkiksi auringonkukanöljystä, oliiviöljystä ja sheavoista.

Vartalokuorinnan tuoksu oli yllätys. Odotin englantilaisten ruusujen sinfoniaa, mutta se olikin aika vihreä ja hieman yrttinen. Tarkempi etiketin lukeminen paljastikin, että tuoksua tuovat myös fenkolin, salvian, mustapippurin ja pomeranssin eteeriset öljyt. 


Jos jokin käsivoide sopii kesään, niin se on tämä. Mint & Bergamot käsivoide on tuoksultaan todella raikas, jopa viileä.  Kosteuttavuudeltaan voide on hyvää keskitasoa. Ei se aivan kuivimpien käsien valinta, eikä toisaalta mikään liru, vaan juuri sopivasti kosteuttava ja helposti käsiin katoava voide. Varsinkin helteiden aikaan tuntuu, ettei ihoni kaipaa kosteusvoidetta kuin hyvin ohuen kerroksen tai voin jopa olla käyttämättä extrakosteutusta. Tätä fiilistä tulen kaipaamaan talvella, kun iho kiristää ja kuivuu.


Käsivoiteen lisäksi en tietenkään voinut vastustaa muita raikkaita sitrustuoksuja. Nappasin siis testiin vartalovoiteen tuoksuyhdistelmässä Grapefruit & Lime. Jos käsivoide oli erittäin tuoksurikas, niin vartalovoide on hienovarainen. Kevyt sitrustuoksu ei ole liian vallitseva, joten se pysyy iholla vienona vireenä. Uskon, että muutkin kuin sitrusfanit ihastuvat tähän. Vartalovoide jättää iholle pehmeän pinnan, joka kertoo hoitavuudesta. Ohutta voidetta pitää pikkuisen tavallista enemmän hieroa ihoon, jotta se levittyy tasaisesti, mutta en ole kokenut tätä vaivaksi. Olen jo kohta käyttänyt purkin tyhjäksi, joten se kertoo varmasti kuinka pidin tästä nopeasti imeytyvästä voiteesta.


Tykkään tosi paljon siitä, että näissä tuotteissa lukee selvästi mikä on luomuainesosien prosentti. Sekä purnukan takaa löytyy ainesosien luonnollisuusprosentti. Ei ainakaan tarvitse miettiä kaupassa, että ovatko nämä luonnonkosmetiikkaa vai ei.

Greenscape Organic tuotteilla on COSMOS Organic -sertifikaatti, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että valmistajan tuotantolaitos tarkistetaan vuosittain ja samalla varmistetaan raaka-aineiden luonnollisuus sekä ympäristöystävällinen tuotanto.


Greenscape Organic valikoimissa on näiden tuotteiden lisäksi käsisaippua sekä kylpy- ja suihkugeeli. Käsisaippua, suihkugeeli ja vartalovoide maksavat 27,50 €. Vartalokuorinnalla on hintaa 24,70 € ja käsivoide maksaa 20,60 €. Tuotteet tulivat myyntiin Stockmannille heinäkuussa ja nyt elokuussa Sokoksille.

Minulla jäi Greenscape Organic tuotteista laadukas fiilis ja mielenkiinto tuoksumaailmaa kohtaan. Esimerkiksi minttuista käsivoidetta on aina pakko nuuhkia hetki, kun hieron sitä käsiin. Ja kuten jo mainitsin, niin mustat pakkaukset ovat myös kivaa vaihtelua luonnonkosmetiikan maailmassa.


PS. Blogi on ollut pienellä kesätauolla, koska heinäkuu meni niin ulkomailla kuin kotimaassakin huidellessa. Matkoilta on tarttunut hieman kosmetiikkaa mukaan, jotka esittelen myöhemmin blogissa :)


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Oot muuten oikeassa, että luonnonkosmetiikka on tosi usein valkoisissa pakkauksissa, kun sanoit ton, aloin oikein miettimään, mitä poikkeuksia on. Eka mikä tuli mieleen on Esse. :D Greenscape Organicin tuotteet on tosi kiinnostavia, harmi etten päässyt lanseeraustilaisuuteen paikalle. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en päässyt paikalle, koska asun täällä pohjoisessa, mutta onneksi sain tuotteita silti testiin. Aloin katselemaan omia jemmoja, ja varmaan ainakin 80 % luonnonkosmetiikasta on valkoisissa pakkauksissa :)

      Poista
    2. Värillisiä pakkauksia löytyy ainakin NYR:ltä, Tata Harperilta, May Lindstromilta ja Kyprikseltä. Kaikki näistä on pakattu lasipurnukoihin.

      Poista
    3. Värillisiä pakkauksia on toki paljon, mutta itse yhdistän heti luonnonkosmetiikan ja puhtaan valkoisen värin. Ehkä se on kuitenkin yleisin väri :)

      Poista
  2. Onpa kyllä kivan erilaiset pakkaukset näissä kuin niin monissa muissa luonnonkosmetiikan tuotteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on rohkea valinta, mutta mielestäni se toimii piristävänä poikkeuksena :)

      Poista
  3. Näitä olen kaupassa ihastellut, pakkaukset on huomiota herättävän ihanat! Ja pientä blogitaukoa on itsellänikin, kun tosi paljon menoja-mutta niinhän se kesäisin vähän pruukaa mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tuotteita Stockmannilla, ja kyllä ne heti kiinnittivät huomion. Yllättävän moni bloggaa kesälläkin ihan normaalisti, mutta itselle teki ihan hyvää pitää vähän taukoa :)

      Poista
  4. Kerkesinki jo ikävöimään sun postauksia ^_^ Onko tuo kuorinta-aine siis miten tehokas? Ite tykkään oikein rouheista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :). Kuorinnan rouheutta on joskus vaikea arvioida, koska mulle riittää sellainen sopivan karhea. Sanoisin, että tämä on hyvää keskitasoa, koska rakeita on hyvin ja ne tuntuu iholla kuorivalta :)

      Poista
  5. Kuulostaapa mielenkiintoisilta tuotteilta! Toi vartalokuorinta alkoi kiinnostaa ihan tosissaan, mutta veikkaan ettei toi tuoksu välttämättä olisi mun mieleen. Mulla kun muutenkin luonnonkosmetiikassa monesti tökkii nimenomaan sellainen voimakas, yrttimäinen tuoksu. Tosi kauniita purkkeja, kivan erilaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalokuorinnan tuoksu olikin pieni yllätys, koska se ei ollutkaan kovin ruusuinen. Samaa mieltä ulkoasusta :)

      Poista
  6. Nää vaikuttaa kiinnostavilta. Hinta on vaa ääk. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta ei ole ihan edullisimmista päästä, mutta tuotteilla varmaankin tavoitellaan vähän ylellisempää fiilistä vartalonhoitoon. Ja onneksi luonnonkosmetiikkamarkkinoilla riittää nykyään valikoimaa edullisemmallakin puolella :)

      Poista