torstai 11. elokuuta 2016

Clarinsin täydellinen puna

Olisinpa tutustunut tähän jo kesän alussa! Sen verran Clarinsin Daily Energizer Lovely Lip Balm miellytti minua. Kestävään ja ekologiseen pahvipakkaukseen pakattu Clarins antaa huulille hoitavuutta, kiiltoa ja yksilöllisen sävyn. Siinä on täydellinen yhdistelmä juuri minulle, koska en vain osaa käyttää muodikkaita mattapunia.


Clarinsin erikoisuus on huulten pH-arvon mukaan tuleva sävy, joka on kevyen mehukas pinkki ripauksella persikkaa. Väri ei hyppää silmille, mutta on silti leikkisä piristys kasvoilla. Tämä on juuri sellainen sävy, jota on kiva hipaista huulille kuumana kesäpäivänä. Syksy alkaa jo pikkuhiljaa hiipiä suven tilalle, mutta Clarinsin huulivoiteen kanssa voi vielä päästä kesätunnelmaan. Ja tässä on kaiken lisäksi hedelmäinen tuoksu, joka tuo mangon mieleen.


Kiitos Kissis-Heinille, jonka blogista voitin tämän ihanuuden. Ilmeisesti kyseessä on kesätuote, joka varmaankin katoaa syksyn aikana myynnistä, joten kannattaa hankkia omansa nopeasti. Oli kesä tai ei, niin tämä pääsee varmasti ahkeraan käyttöön ympäri vuoden. Clarinsin huulivoide maksaa esimerkiksi Sokoksella 15,50 €.


8 kommenttia:

  1. Tää on ihana, mulla on vielä viime vuoden kuosilla varustettu käytössä, mutta se alkaa oleen loppu. Pitää varmaan käydä ostamassa tämä uudempi kuosinen varastoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että tämä ilmestyy aina uudelle kuosilla. Mä kyllä ihastuin kovasti, koska tykkään niin paljon sävyllisistä huulivoiteista :)

      Poista
  2. Mä luulen, että tässä on tuo pakkaus LE, sillä olen itse ostanut omani viime vuonna ja postannutkin siitä: https://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/2015/04/luku-456.html

    Mutta tuo on kyllä aivan ihana tuote! Mulla kävi sen kanssa niin, että onnistuin tiputtamaan punan kotiin tullessa ja sehän lähti vierimään luhtikerrostalon etuoven puolen parvekekaiteen raosta. Jouduin etsimään sitä varmaan 20 minuuttia pimeässä, hain kotoa taskulampunkin ja lopulta löysin sen alimman kerroksen asunnon oven edestä :D Se oli tippunut ihan epäloogisesti mutta onneksi se löytyi! Näytin kyllä varmaan aika oudolta hiiparilta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä mitä itsekin varmaan tekisin :D. En luovuttaisi etsimisen suhteen, vaan sisulla löytäisin punan. Nätti retropakkaus tuossa viime vuotisessa huulivoiteessa.

      Poista
  3. Tuo on aivan ihana herkku ja himotuksen kohde. Clarins huulivoide sinisessä tuubissa on ollut muutenkin lemppareita, joten tuokin on varmaan ihana. Kivaa viikkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin Clarinsiin heti, sen verran herkku tämä oli sävyltään ja tuoksultaan :). Ihanaa viikonloppua myös!

      Poista
  4. Ah tää on niin ihana! <3 :)

    t. Kissis

    VastaaPoista