tiistai 14. marraskuuta 2017

Uutuuksia! Yes To hiiliputsari ja Simple misellivesi

Syyllistyinkö klikkiotsikkoon, koska se on lähes tosi :). Molemmat tuotteet ovat uusia Suomen markkinoilla, mutteivät maailmalla. Aloitetaan epäpuhtaan ihon tuotteesta. Yes To on luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteita olen jo pitkään aikonut ostaa, mutta tilaus on jäänyt aina roikkumaan. Nyt tuotteet ovat myynnissä esimerkiksi Sokoksella, josta ostin Tomatoes Detoxifying Charcoal Cleanserin jo elokuun alussa testiin.


Puhdistusgeeli on tarkoitettu aknen ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Teholtaan se on sopivan pesevä. Ihoa ei kiristä, mutta kasvot tuntuvat erittäin puhtailta. En kuitenkaan suosittelisi tätä kuivalle iholle. Mustan värinen geeli sisältää puhdistavaa hiiltä ja salisyylihappoa, sekä kuorivia jojobarakeita. Yleensä jätän kuorivat pesutuotteet kauppaan, koska tykkään pitää rakeet ja putsarit erillään. Rakeet ovat isoja, pehmeitä ja niitä on aika vähän. En (onneksi) saa tällä tarpeeksi kuorivaa fiilistä iholle, koska palleroita ei oikeastaan edes huomaa. Geelin koostumus on lähes hyytelömäinen, josta tykkään.

Minusta tässä on tehokas tuote epäpuhtaalle iholle, joka tuntuu pitävän näpyt kurissa ja samalla pesee kasvot todella raikkaaksi. Tästä heräsi kiinnostus kokeilla muitakin Tomatoes-sarjan tuotteita.


Simple-merkki tuntuu olevan vähän vierailija Suomessa. Se on aina välillä saatavilla ja viimeksi näin sitä edesmenneessä Anttilassa hetken verran. Mutta nyt Citymarket on ottanut merkin myyntiinsä, ja myös misellivesi kuuluu valikoimiin. Olen misellivesien suurkuluttaja ja tätä kyseistä yksilöä on kehuttu, joten toki halusin kokea myös Simplen version.

Käytän ihonpuhdistuksessa kahta tuotetta, mutta halusin vaihteeksi testata miten hoituu homma pelkällä Simplen misellillä. Ja hyvin se menikin eikä ihoa tarvinnut hinkata. Myönnän että pesin kasvot vielä vaahdolla, koska en voinut vaan luottaa misellin puhdistustehoon. Kaksoispuhdistus se olla pitää :D. Simple on minusta tavallista tehokkaampi misellivesi, joka puree meikkiin eikä ole kuivattava iholla.


Simple Micellar Water on saatavilla ainakin Citymarketista hintaan 4,90 €. Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Cleanser maksaa Sokoksella 15,90 €.

30 kommenttia:

  1. Yes To -tuotteisiin täytyy tutustua kun Sokoksella asioi. Simplet on myös hyviä, tykkäsin niistä Bettessä tulleista miselli meikinpoistoliinoista. Käytän niitä aamumeikkauksen yhteydessä pyyhkimässä silmänalusia ja siveltimiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan niitä liinoja testannut, mutta toivon että tykkään niistä yhtä paljon kuin misellivedestä :)

      Poista
  2. Tilasin juuri tuota samaista Yes to tomatoes -putsaria poikaystävälle (hän taas tuntui innostuvan siitä vain siksi kun se on mustaa). Kiva kuulla että vaikuttaa hyvältä, täytyykin katsoa pitäisikö itsekin välillä lainailla sitä...! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin innostuin mustasta väristä ja muutenkin hauskasta koostumuksesta. Kannattaa kokeilla :)

      Poista

      Poista
  3. Yes To- tuotteista olen kuullut sen verran paljon brittiläisiltä tubettajilta että pitää varmaan hankkia jotain testiin :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin tämä misellivesi on tosi hehkutettu, ja olen samaa mieltä :)

      Poista
  4. Simplen misellivesi on sellainen, joka on pitänyt jo monesti ostaa itelle testiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että tätä saa nykyään Suomesta, koska tämä on yksi suosikkini kaupan miselleistä :)

      Poista
  5. Pitääkin napata tuo miselli mukaan! Mun ykköslempparihan on merkin moisturising face wash joka ei oo kosteuttavaa nähnykää mut puhdistaa miten tahansa voimakkaan meikin. Ihanaa et nää on taas palannu♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Simple myös pysyy valikoimissa, eikä tee taas katoamistemppua :D.

      Poista
  6. Tuo hiiliputsari kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiili ja salisyylihappo olivatkin syyt miksi tämän ostin, joten suosittelen epäpuhtaalle iholle :)

      Poista
  7. Simplen misellivesi on mun ykkössuosikki ollut jo pitkään<3 Hienoa, että Cittari toi sen takaisin Suomen kartalle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan sinunkin tykkääväni tästä ja se olikin yksi syy miksi ostin tämän :)

      Poista
  8. Minusta otsikko ei ollut klikkiotsikko :) Simplen miselliä täytyy kokeilla ja ehkäpä voisin harkiat tuota Yes to -putsaria kerran viikossa tehoputsariksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klikkiotsikko oli kevyt heitto, vaikka ovathan nämä olleet jo jonkin aikaa myynnissä, joten ihan tosi tuoreista uutuuksista ei voi puhua :D

      Poista
  9. Toi tomatoesin koostumus näyttää mielenkiintoselta :D Tomatoes sarja on mulle entuudestaan ihan tuntematon ja tää tuote voisi sopia miehelle päivittäiseen käyttöön ja itselleni silloin tällöin käytettäväksi. Pitää pistääkkin tämä korvan taakse!
    Simplen puhdistusliinoista tuli hetkessä mun suosikkeja, joten uskon että miselli kasvovesi on yhtä hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos iho on kuivuuteen taipuva niin tämä putsari voi olla hiukkasen tehokas, mutta mä tykkään kuinka tällä saa puhtaan ihon. Ja sitten viimeistelen ihon Simplen misellillä, joka ei ainakaan kuivata :)

      Poista
  10. Oon katsonut monesti noita Yes To -tuotteita, mutta en ole vielä napannut testiin. Tämän myötä voisin koittaa tuota putsaria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on epäpuhdas ja rasvoittuva iho niin tämä voi olla kokeilemisen arvoinen :)

      Poista
  11. Molemmat merkit on menneet multa ihan ohi, kiva kun kirjoitit niistä! Pitääkin käydä tutkimassa, mitä kaikkea näiden valikoimista löytyy. Simplestä olen ainakin muistaakseni lukenut aiemminkin hyvää palautetta, eli siihen nyt pitää jokatapauksessa tutustua kun hintaluokkakin on noin edukas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että löytyi uusia merkkejä! Simple on tosi suosittu edullinen merkki, jota kannattaa testata :)

      Poista
  12. Mulla on ollut joskus taannoin "seerumi" ja kosteusvoide tästä Tomatoes-linjasta. MOlemmista ihan tykkäsin, kohtuuhintaisen hyvää arkikosmea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ja tykkään kovasti näistä pirteistä pakkauksista :)

      Poista
  13. Itekin oon monesti miettinyt Yes To-tuotteiden tilaamista jostain nettikaupoista, mutta on aina sitten ollut muuta tilattavaa, joten se on vaan jäänyt. Merkillä on useitakin mielenkiintoisia juttuja, joita tekisi mieli kokeilla eli hieno homma, että niitä saa Sokokseltakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen jostain syystä nykyään tosi laiska tilaamaan netistä, joten onneksi moni merkki saapuu nykyään Suomeen, kuten Yes To :)

      Poista
  14. Odotin innoissani tämän kokeilua, mutta ainakin versio, jota tänään Citymarketissa hypistelin, sisälsi DMDM Hydantoinia, joten hyllyyn jäi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, luin oman pulloni inci-listan pari kertaa, mutten löytänyt tätä. Liekö minulla jokin vanhempi versio?

      Poista
  15. Olen käyttänyt Yes To Tomatoes mustaa palasaippuaa ja olen tyytyväinen. Pitää öljysen kiillon kauan aikaa poissa. En ole huomannut että muilla putsareilla olisi sama vaikutus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Yleensä välttelen saippuoita, koska ne tuntuvat vähän liian peseviltä omalle iholleni :)

      Poista