torstai 1. helmikuuta 2018

Uusi edullinen meikkisarja - Miss Beauty London

Olisipa silloin ollut näin paljon halpoja meikkimerkkejä saatavilla, kun minä olin teini. Tämä ajatus nousee väistämättä mieleen, kun kurkkaan meikkipussiini ja katselen sieltä löytyviä tuotteita. Edulliset merkit on suunnattu nuorille, mutta eihän se tietenkään tarkoita etteikö vähän vanhemmatkin pääsisi näistä nauttimaan. Uusin tulokas halpisliigassa on Miss Beauty London. Sain testiin hervottoman määrän meikkejä, joista valitsin blogiin ne itseäni eniten kiinnostavat tuotteet. Näitäkin kertyi aika monta, mutta kerron lyhyesti pääkohdat jokaisesta tuotteesta :)


Perfect Base Face Primer
Kevyt voidemainen meikinpohjustusvoide, joka ei niinkään piilota ihohuokosia vaan luo kestävän pohjan meikkivoiteelle. Ihoni kiilto puski esiin jossain vaiheessa, mutta meikki näytti kestävän päivän koitokset. Suhtaudun varauksella lähes kaikkiin meikinpohjustajiin, etenkin halpoihin, mutta tykästyin tähän purtiloon :)

Eye Primer
Minulla yleensä toimii vain muutama valittu luomivärinpohjustaja , mutta tämäkin yllätti! Ainakin nyt talvella luomivärit kestivät moitteetta, mutta saa nähdä miten kesällä käy. 

Liquid Concealer
Sävy 1 on mukavan vaalea, mutta pigmentti on makuuni liian kevyttä.


Loose Powder
Väritön irtopuuteri on tuote, joka kuuluu jokapäiväiseen meikkiini. Puuterilla on todella liukas tuntuma, jonka selittää silica-pohjaisuus. Mattaa ja tasoittaa hyvin ihoa sekä auttaa vähentämään kiiltoa.

Ultimate Fixing Spray
Suihke tulee ulos ihan hienojakoisesti, mutta aika voimalla, joten pullon saa suunnata kasvoille käsivarren pituuden päästä. Kiinnityssuihke lisää hiukkasen meikin kestävyyttä, mutta ehkä rasvoittuvimmille kasvoille tehoa ei ole tarpeeksi. Pakkaus on pieni, vain 30 ml, joten tätä voi joutua ostamaan vähän useammin. Mutta halvan hinnan takia suihketta voi kerralla napata vaikka parikin kappaletta.


Ready Set Go Setting Powder
Tämä on taas talkkipohjainen puuteri, joka on iholla oikeastaan väritön, vaikka tässä onkin pieni pinkki pohjasävy. En yleensä tykkää puutereista, joissa ei ole saranakantta, mutta tämä annettakoon anteeksi halvan hinnan takia. Tuoksu on hiukan parfyyminen, mutta sitä ei huomaa kasvoilla. Koostumus on vähän kuivahko, mutta puuteri kuitenkin toimii kasvojen mattaajana ja pidentää pysyvyyttä. 

Eyeshadow Quad
Sävy no. 1 Brown sisältää kolme shimmeristä nudeväriä ja mattaisen tummanruskean sävyn. Olin lukenut, ettei merkin luomiväreissä ole kovin paljoa pigmenttiä. Mutta kyllä minä sain näillä ihan riittävän värikkään meikin, eikä etenkään kimaltavia värejä tarvinnut kerrostaa siveltimellä. Värit varisivat vähän alaluomelle näitä levittäessä, mutta kestivät Miss Beauty London luomivärinpohjustajan kanssa koko päivän.


Contour, Blush & Highlight Trio
Jollekin kevyempi pigmentti voi olla nou-nou, mutta minä tykkään korostusväreissä ja poskipunissa hennommasta pigmentistä. Niitä on vaan helpompi käyttää kuin meikkejä, joita saa siveltimellä sutia varovasti. Tässä paletissa tulee aurinkopuuteri, ja kevyesti hohtavat highlighter ja poskipuna, joita siis joutuu hiukan kerrostamaan, mutta minua se ei haittaa. Lisäksi Natural Summer -paletissa on kauniit sävyt.

Blusher
Yksittäisessä poskipunanapissa on edelliseen verrattuna pikkuisen parempi pigmentti. Sävy Bonbon on nätti marjaisa pinkki maltillisella hohteella.


Lipstick Sealer
Ennen kuin käytin tätä huuliin, niin piti kaksi kertaa tarkistaa etteihän purkki ole sittenkin kynsilakka. Pakkaus on niin samanlainen ja sitä vielä sivellään huuliin lakkamaisella sudilla. Tuote levittyy melko helposti huulipunan päälle eikä sivellessä kuluta punaa pois. Lipstick Sealer muuttuu huulilla lähes puuterisen mattaiseksi, joten se kuivattaa huulia. Ei ehkä siis kuivahuulisten tuote, mutta tämä paransi huulipunan kestävyyttä.

Matte Liquid Lipstick
Tästä tuotteesta en tiedä tykkäänkö vai en. Välillä nestemäinen huulipuna kestää hyvin ja joskus se taas "halkeilee" huulissa, eikä näytä kovin nätiltä. Huulimeikkiä pois pestessä huomaan tuotteen kestävyyden, koska misellivesikään ei meinaa saada huulipunaa irti. Sävy 1 Bare All on kaunis persikkapinkki.

Lip Pencil
Huultenrajauskynä sävy 01 Bubblegum sopii lähes täydellisesti edellä esitellyn huulipunan kaveriksi värimaailman puolesta. Kynä ei ole niin pehmeä ja liukuva kuin vaikka Essencen vastaava tuote, mutta lisää kuitenkin huulimeikin pysyvyyttä. 



Miss Beauty London kuuluu tosiaan hintaluokkaan erittäin mukava. Katsoin hintoja Prismassa, ja kalleimmat meikit olivat 5 euroa. Suurin osa tuotteista näytti olevan noin 3 €, joten kannattaa vilkaista Miss Beauty London ensi kerralla kaupassa käydessä :)

Miss Beauty London tuotteet ovat saatavilla Prismoista ja isoimmista S-Marketeista.


 Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Varmasti hyvä halpissarja sellaista etsivälle, valikoima on ainakin todella laaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoimassa on mukavasti vähän erilaisempiakin tuotteita, kuten vaikka tuo lipstick sealer :)

      Poista
  2. pakko sanoa, että olen vähän essence nainen nyt näiden edukkaimpien meikkien suhteen, MUTTA aikani kun lämmittelen ja katselen näitä meidän S-marketissa mm, niin saattaa olla, että hiljakseen sieltä joku lähtee kokeiluun ja sitä avautuu tämän uudenkin brändin maailma. :) On ihanaa, että edullisempaa tarjontaa on tarjolla ja useampia brändejä.

    Kivaa viikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essence on se ykkönen, koska tykkään merkin koko ajan uudistuvista valikoimista ja kokoelmatuotteista, mutta uudeltakin merkiltä löytyi tosi kivoja juttuja. Kivaa viikkoa myös :)

      Poista
  3. Mä tykkäsin myös tuosta luomivärinelikosta. Pigmenttiä siinä oli todella hyvin noin huokealla tuotteeelle. Myös silmämeikkiprimeri oli ihan kelpoa kamaa.
    Mulla on saamastani massiivisesta setistä vielä vaikka kuinka monta tuotetta kokeilematta... ehkä joskus;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli tosiaan vain pieni pintaraapaisu tuotteista, mutta pakko oli aloittaa jostakin ja tein ihan hyviä valintoja, koska moni tuote jäi pysyvään käyttöön :)

      Poista
  4. Kun mä olin teini silloin kaupassa oli halvinta Lumene, Cover Girl ja Yves Rocher. :D Niin ja Nivea, jolla oli muuten hyviä meikkejä. Nyt on valinnanvara vähän toista luokkaa. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle nuo merkit olivat teininä kalliita :D. Voi sitä riemua, jos oli rahaa ostaa Lumenen luomiväriduo ja sen käytinkin sitten aivan loppuun!

      Poista
  5. Kivan kattavasti otit tuotteita esittelyyn :) Mä luulen, että tuo kasvoprimer on ainakin sellainen, minkä voisin ostaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukenut, että muutkin ovat siitä pitäneet ja eipä mene montaa euroa hukkaan, jos tuleekin hutiostos :)

      Poista
  6. Luomiväriprimer nousi ehdottomasti kiinnostavimmaksi! Todennäköisesti sekin vaatii kaverikseen jonkin muun primerin, mutta niin on nytkin käytettävä kahta eri primeria, että luomivärit pysyvät edes jotenkin. Olen vasta hiljattain uskaltautunut essencenkin pariin ja Catrice kiinnostaa myös. Vasta yksi kynsilakka Catricelta kokeilussa, muuta ei ole tullut hankituksi vielä. Kokeiltavia ja kiinnostavia juttuja siis riittäisi kyllä näiden halpisten parissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mun silmämeikin pitää kestää satavarmasti ja on vaikka kuume kesäpäivä niin luotan silloin Urban Decayn Primer Potioniin. Mutta kyllä näistä halpismerkeistäkin tekee välillä löytöjä :)

      Poista
  7. Nyt täytyy kysyä, että miten hitossa tuosta loose powderista saa mitää? Oon pyöritelly ja väännelly sitä, mutta mitään en saa ulos, että onko siinä joku kalvo mitä en oo älynnyt tai jotain? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut että vastaaminen kesti, mutta muistelen että rasiassa olisi muovikalvo, joka pitää irrotta ensin :)

      Poista