lauantai 11. elokuuta 2018

Kosmetiiikkaostoksia Budapestista ja Hampurista


Ikävä sanoa, mutta kesän parhaat hetket ovat ohi. Itselläni loma ja kesän matkat ovat jo takana. Kesäloman jälkeen iskeekin aina pieni blues, koska seuraavaa kertaa saa odotella ensi vuoteen. Mutta eipäs silti masennuta, ja katsellaan ostoksia, jotka ovat minun tyylisiä matkamuistoja :)


Niin Unkarissa kuin Saksassakin on pari kivaa kosmetiikkakauppaa, kuten DM ja Rossmann. Tässä ei ole kaikkia ostoksia, mutta ehkä ne omasta mielestäni mielenkiintoisimmat. Alverde on luonnonkosmetiikkamerkki, jolta löytyi ihanan raikkaan tuoksuista Beauty & Fruity -sarjaa. Limen ja omenan tuoksuisista tuotteista ostin puhdistusvaahdon ja miselliveden (ei kuvassa).

Isana on taas Rossmannin merkki, jolta huomioni herätti Egg White puhdistusvaahto. Tässä oli niin pirteä pakkaus, ja munanvalkuainen on mielenkiintoinen idea. Tuote on selvästi saanut innoitteensa Koreasta.


Lisää Alverden luonnonkosmetiikkaa, koska parin euron hintoja ei voi vastustaa. Puhdistusöljy ja ruusuvesi valikoituvat mukaan. Ostin muuten aika paljon ihonpuhdistustuotteita :D


Balean hiusvesikin on aika mielenkiintoisa tuote. Oletan tämän olevan siis sellainen pesun ja hoitoaineen jälkeen käytettävä lisähoitavuutta antava tuote. Vähän kuin tämä XZ omenahuuhde.


Vesisuihkeet tuntuivat olevan kesän hittituote, koska näitä löytyi useissa eri tuoksuissa. Kuuman ilman takia ajattelin ostaa muutaman eri tuotteen testiin. Näitä voi käyttää virkistykseen tai meikin kiinnitykseen. 


Balean Pink Jelly Bomb suihkugeeli vain kuulosti niin hauskalta, että se piti tietenkin ostaa. Tuoksu on marjaisa ja koostumus on vähän paksua pinkkiä geeliä. Toinen söpöystuote on Isanan Cooling Gel, jota siis käytetään kasvoille antamaan kevyttä viilennystä. Tämän ostin ihan vaan yksisarvisen ja helteen takia :D


Yleensä kesällä pääsee vain ulkomailla nauttimaan lämmöstä, mutta tänä vuonna ei niin olisi tarvinnut tehdä. Itseasiassa odotinkin kovasti sitä, että pääsen hotellihuoneen ilmastoinnin äärelle. Kävin kesällä kauniissa Budapestissa, joka on varmasti mieleen jos pidät esimerkiksi Prahasta. Etenkin vuoret tekivät maisemasta kauniin, ja olihan näkymät esimerkiksi Gellertinvuorella kipuamisen arvoiset. Vuori näkyy yläkuvassa taustalla.

Toinen reissu suuntautui Hampuriin. Olen käynyt Saksassa useita kertoja, mutta nyt tuli useamman vuoden tauko, kunnes päätimme tutustua Hampuriin. Tämä kaupunki oli todellinen yllättäjä! Satamistaan tunnettu kaupunki valloitti minut modernin tyylikkäällä fiiliksellä ja merellisyydellä, vaikkei Hampuri olekaan meren rannalla. Hotellimme oli Hafencityssä, joka on uusi alue mutta todella lähellä keskustaa ja kävelyetäisyydellä on paljon nähtävää. Hotellihuoneen ikkunasta näkyi Elbe-joki ja urbaanin karhea satama, joka tuntui jatkuvan kilometrikaupalla niin kauas kuin silmä näki. Ikkunan äärellä tulikin vietettyä aikaa maisemaa ihaillen.


Ovatko DM ja Rossmann sinulle tuttuja kauppoja (tai Budapest ja Hampuri)? Itse en voisi jättää näitä välistä, jos ne tulevat ulkomailla vastaan :)


18 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, hauska tuo yksisarvis-geeli :) mulla on yksi Alverden kroppavoide ja se on ihan hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin halvoilla hinnoilla voi shoppailla ihan kunnolla, ja ostaa vaikka jotain vain pakkauksen perusteella :)

      Poista
  2. Todella kivoja ostoksia ja runsaasti:) Olen lähdössä Puolaan loppukuusta ja sormet jo syyhyää päästä Rossmannille. Se on mun suosikkikauppa, ja aion katsastaa noita samoja tuotteita. Isana varsinkin kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sait tästä jotain vinkkiä, koska Rossmannilla voi iskeä runsauden pula. Olisipa kiva taas päästä shoppailemaan :D

      Poista
  3. DM ja Rossmann ovat hyviä molemmat. Kävitkö Douglasilla ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tällä kertaa käynyt, koska keskityin Rossmanniin ja DM-kauppaan. Myös Mülleriltä ostin muutamia tuotteita :)

      Poista
  4. Mä niin ymmärrän ton blues-fiiliksen. Meillä on siitä outo tilanne, että miehen loma alkaa vasta ma ja siitä alkaa meidän kesä, jotenkin outo fiilis, kun tätä kesää on ollut kuitenkin toukokuun puolivälistä asti. :D

    Balea on sellainen brändi, jota aion vielä jostain saksalaisesta nettikaupasta kokeilla ja tilata, se on kiinnostanut mua jo pitkään. Hannamaria niistä muistaakseni joskus kirjoitteli ja innostuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi aika jännää pitää lomaa vasta elokuussa, koska tosiaan kesä on tuntunut jatkuneen jo niin pitkään. Toivottavasti säät vielä suosii :).Balea on DM:n oma merkki, joten sitä ei varmaan ihan helposti muualta löydä.

      Poista
  5. DM on tuttu tietenkin, mutta Budapest ja Hampuri eivät. Varasin kuitenkin syksyksi matkan jo kaupunkiin jossa on DM (vähän samat fiilarit oli loman lopusta, haha). Muistatko yhtään, oliko Alverden tuotteissa selkeät incit esillä tai peräti vegan-kukkalogoja tms? T. se pikkuprinttien lukija...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä incit löytyy ja vegan-kukkamerkintä, sekä Natrue-sertifikaatti löytyy Alvederden tuotteista :)

      Poista
  6. Todella mielenkiintoisia ostoksia :) Itse en ole kumpaisessakaan kaupassa asioinut (vielä), mutta jossain vaiheessa pitää ehdottomasti tehdä matka sellaiseen kohteeseen, mistä ko. myymälöitä löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi melkoinen tuuri, kun molemmista lomakohteista löytyi samat kivat kaupat. Olin niin innoissani penkomassa hyllyjä :D

      Poista
  7. Kivoja kotiintuomisia :) Ulkomailla käydessä yksi ihan parhaita asioita, on tsekata tavaratalojen kosmetiikkavalikoima ja tehdä sieltä uusia löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulisipa joku näistä kaupoista Suomeen, etenkin Alverden luonnonkosmetiikka on mun mieleen :)

      Poista
  8. Lohdutan sua sillä, että oot sentään saanut tehtyä kaksi kivaa reissua kesän aikana :D Mulla on jäänyt "matkailu" kotimaan rajojen sisäpuolelle, mutta en valita siitäkään, kiva kesä on ollut silti. Jospa sitä syksyllä sitten oikeasti pääsisi jonnekin vähän pidemmällekin reissuun :) Ja hei, kivoja "reissumuistoja" sulla on ainakin käytettävänä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kaksi reissua on aika mahtava määrä. Vaikka reissuhammasta kolottaa aina sen verran, että koko ajan haluaisi jonnekin :). Kotimaan matkailua pitäisi harrastaa enemmän mutta usein tuntuu, että pitäisi olla auto, jos haluaa kierrellä helposti ympäri Suomea ja päästä paikkoihin, joihin ei julkiset niin hyvin kulje.

      Poista
  9. Todella hauskoja puteleita ja tuo egg whitekin, hauska. Ulkomailla on aina pakko koluta isojen markettien kosme-ja herkkuhyllyt.

    Mukavaa viikonloppua Maija <3

    VastaaPoista